Takımdan büyük ölçüde çok oyuncu gidecek. Hep böyle oluyor çünkü. Scott'ı geri çağırabilirsek çok sevinirim. Kendisi BBL'yi kaldırabilecek çok üst düzey bir oyuncu bence. Onun dışında önce seneye kurulacak takımın iskeletini görebilsek yorum yapabiliriz. Şu anda çok zor yorum yapabilmek.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Efes Pilsener'den Kerem Gönlüm ,
Fenerbahçe'den Ömer Aşık ,
Eskiden Fenerbahçe'de Solomon vardı şu anda hangi takımda oynuyor bilmiyorum o da olabilir oyun kurucu ,
Hakan Köseoğlu oda iyi bir oyuncu oyun kurucu ,
Yabancı oyuncularımızdan Jamisson kalsa iyi olur bence ,
Yabancı oyuncularda transfer etmemiz lazım bence .
Sizler ne düşünüyorsunuz benim sunduğum oyuncular hakkında ?
Yorum
-
Başlık hayırlı olsun önce.
Transferde iki temel nokta var;
Birincisi bütçemiz ne olcak bu önemli
İkincisi takımda kimlerin kalacağı bunlar tam belli olmadan kesin konuşmak zor.
Yalnız Alaattin hoca iskeleti koruyarak transfer yapacağız dedi skyturk'teki programda.B
Bakalım günler ne gösterecek.
Yorum
-
Basketbol Federasyonu ve Ligler Direktörlüğü yetkilileri, 2007-08 sezonuna yönelik uygulamaları tartıştığı toplantıda, Beko Basketbol Ligi'nde yer alan kulüplerin temsilcileriyle bir araya gelirken, en çok üzerinde durulan konu olan yabancı oyuncu sayısında 3 artı 2 formülü kabul edildi.
Polat Renaissance Otel'de, Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel'in başkanlık ettiği ve yaklaşık 3 saat süren toplantıya Antalya Büyükşehir Belediyesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Beşiktaş dışındaki 13 kulübün temsilicisi katıldı. Toplantıda, uzun süren görüşmeler sonunda, Beko Basketbol Ligi kulüplerine 3 alternatifli (3, 3 artı 1 ve 3 artı 2) bir uygulama sunan ve yabancı oyuncu sayısını 4 yıl boyunca kademeli olarak düzenleyecek bir sistem üzerinde anlaşmaya varıldı. Buna göre, 2007-08 sezonunda Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden takımlar, maç kadrolarında en çok 5 yabancı oyuncu bulundurabilecek, ancak bunlardan aynı anda 3'üne sahadaki 5'te yer verebilecek.
Bu arada, 3 artı 2 olarak adlandırılan sistem dahilinde bir de havuz oluşturulması kararlaştırıldı. Maç kadrosunda 5. yabancı oyuncu bulundurma hakkından yararlanan kulüpler, oluşturulacak havuza 125 bin dolar ek bedel aktarırken, havuzda toplanacak toplam bedel, sezon süresince kadrosunda aynı anda 3 veya daha az sayıda yabancı oyuncu bulunduran kulüpler arasında eşit olarak paylaştırılacak. 2006-07 sezonunda da geçerli olan 3 artı 1 yabancı oyuncu uygulamasını tercih eden kulüpler ise havuza bir bedel ödemezken, havuzdan pay da alamayacak.
Kabul edilen uygulama gereği, 2008-09 ve 2009-10 sezonlarında toplam yabancı oyuncu sayısında değişikliğe gidilmezken, oyuncuların kıtalara dağılımı konusunda bazı düzenlemeler getiriliyor. 2010-11 sezonundan itibaren ise maç kadrosunda yer alabilecek oyuncu sayısı 6'ya çıkıyor.En son Süleyman Baykan tarafından düzenlendi; 10.05.2010, 00:35.KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerako alabiliriz aslind a porblemi var efes le yanlis bilmiyorsam
rako nun maliyetiyle 3 takım kurulur.
uçmayalım arkadaşlar.
kerem gönlümler, ömer açıklar şuan şuan bize hitap eden oyuncular değiller.
Yorum
-
İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
rako nun maliyetiyle 3 takım kurulur.
uçmayalım arkadaşlar.
kerem gönlümler, ömer açıklar şuan şuan bize hitap eden oyuncular değiller.Gitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
bence takımımız fena değil. kerem öztoprak,volkan incekara iki yıllık oyuncularımız ama bence verimli değiller.umut a bir şans daha verilmeli,daha iyi oynayabilir.melih,serhat,caner,ilker (daha iyi olmalı),hadi,jamison kesinlikle kalmalı.pertev den haciyeva alınmalı,maliyeti yuksek değil sanırım.içeride önemli bir silah.fb de can maxim mutaf iyi bir şutör ve bu sene de kiralık gönderilecek sanırım,alınabilir.alaaddin hoca ve dodo zaten ucuz kaliteli yabancılar bulacaktır,isim yapmış yabancıya ne para verebiliriz,nede bizde barınır.rakoceviç i gördük işte.bence ksk gibi ucuz ama kaliteli yabancı alıp gerektiğinde de satabilmeliyiz. gürcü,azeri ve iran lı sporcular da tercih edilebilir. mesela hamad haddadi (memphis)bu sene avrupa ya dönebilir.yani bizim oyuncularımız özel olmalı,karadenizli olursa daha iyi olur,olmazsa da bu oyuncular gibi karakterli takımına sahip çıkan bir trabzonsporlu gibi davranan oyuncular alınsın.
Yorum
-
Transferde dikkatli olmak lazım.. Rol model olarak kendimize pınar karşıyaka veya bornove belediyesi ni seçmeliyiz diye düşünüyorum.. İlk sezonki hedef ligi mümkünse ilk 6 değilse ilk 10 da tamamlamak iyi bir sonuç olur diye düşünüyorum.. Kendi sahamızda zor yenilirsek bunlar da çok zor değil.. 5 yabancı hakkını kullanacağımızı sanmıyorum.. Ama yabancı seçimi çok çok önemli..20+10+20+11 = 61
2+0+1+0+2+0+1+1 = 7
Yorum
-
Arkadaşlar Rakocevic, Mcallebb diyoruz da... Abartmayalım bence. Biz daha yeni lige çıktık. Öyle oyuncuları alabilmek mümkün değil. Bir tanesi tüm Avrupa'da bilinen, muazzam bir oyuncu. Bir tanesi de takımını tek başına sırtlayan, çok yetenekli ve genç, aynı zamanda tüm Avrupa'nın gözünde olan bir oyuncu. Çok net konuşuyorum imkansız.
Bizim ilk senemiz olacağı için rahat konuşuyorum. İlk 10'a girmek yeterli bence. İlk seneden şampiyonluğa oynamanın yanında önce ligi ve oyuncuları tanımak gerekir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum