Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• PG... Tutku, Can, El amin( Müdafadaki zaafiyeti kaygı verici olsa da lige yükselmemizde payı olduğu için bu yıl kalmalı)

SG....Can Maxim, Penney

SF.... X( Kelati gibi kendi şutunu yaratabilen, içeri drive edebilen ve sorumluluk alan atlet bir adam. X( Erkan Veyseloğlu, İnanç koç)

PF.....X( Baskı üzerindeki alanı açacak dış şut özelliği olan bir oyuncu. Misal Lampe, Jagla, Bayramoviç tarzı bir adam) Kaya, Önder

C....... Cooley, Eren ( Kaya da bu pozisyonda oynayabilir)

Yorum

• 4 numara için dış şutu olan adam olarak transfer sezonunun başında beşiktaşın kaptığı Gökhan Şirin iyi bir hamle olabilirdi.

Can Maxim iyi bir transfer oldu ama hala takıma 2-3 transfer daha lazım.
      'Suç yokken suçlu arayanlar, suç varken suçlu bulamıyorlar.'

Yorum

• İlk olarak Cihan Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        4 numara için dış şutu olan adam olarak transfer sezonunun başında beşiktaşın kaptığı Gökhan Şirin iyi bir hamle olabilirdi.

Can Maxim iyi bir transfer oldu ama hala takıma 2-3 transfer daha lazım.
        2 transfer daha yapılacakmış. Bir yabancı bir yerli transferi daha yapılacak.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          2 transfer daha yapılacakmış. Bir yabancı bir yerli transferi daha yapılacak.
          Çok adam aldık.Umarım takım olabiliriz.
          Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çok adam aldık.Umarım takım olabiliriz.
            Başka şansımız yoktu, takım yeteri kadar hazırlık maçı yapabilirse bu sorun aşılır.

Yorum

• bu sene maçlarımızın yayını olcakmı iyi kadro kurduk ? ligtv vercekmi maçlarımızı

Yorum

• 8 maç garanti! Efes-Bjk-Gayse-Şikeci Fb içerde dışarıda. Diğer maçlar ise zor yayınlanır.

Yorum

• İlk olarak TurnaSuyu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  8 maç garanti! Efes-Bjk-Gayse-Şikeci Fb içerde dışarıda. Diğer maçlar ise zor yayınlanır.
                  Özel bir girişim yapmak gerekiyor maç yayınları için, keşke futbolda olduğu gibi basketbolda da bütün maçlar canlı yayınlansa.

Yorum

• harbiden iyi kadro kuruldu bu sene inşallah öncelikle kalıcı oluruz tbl'de sonrası malum şampiyonluk için.

maç yayınları olayında çok gerisinden geliyoruz avrapanın ulan yıl olmuş 2013 ver hepsini maçların futboldada böyle oldu şimdi hepsini veriyorlar maçların basket içinde bir 4-5 yıl daha bekleriz artık
                    sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Taraftar bu kadronun hakkını verebilecek mi, işte ben bundan hiç emin değilim.

Liglerin başlamasına 50, Türkiye kupasının da başlamasını 40 gün var.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Taraftar bu kadronun hakkını verebilecek mi, işte ben bundan hiç emin değilim.

Liglerin başlamasına 50, Türkiye kupasının da başlamasını 40 gün var.
                        Hiç zannetmiyorum ama inşallah utandırırlar...
                        Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• can mixim mutaf trransferi iyi haber hayırlı olsun bencede güzel kadro kuruldu ben busene fuboldan çok basketboldan umutluyum yayın ve taraftarın ilgine gelince yayın konusa evet doğru sadece istanbul takımlarının maçlarını izleriz buda iç dış toplam 8maç yapar maçların tamamını izlemek bende istiyorum bununla ilgili birlik olup kanpanya başlata bilirsek belkii dijitürk her hafta maçlarımız verir ve gelelim taraftarımıza en önemlisde bu yayın gelirni artıracak sponsor desteğini artıracak ve biçok şey taraftar desteğine bağlı hayrigür 7500 kişilik çok güzelbir salon eğer orayı doldura bilirsek muhteşem olur maç günleri salona otobüsler kaldırlacağını duymuştum umarım öyle olur bana o unutamadığım trabzonspor fenerbahçeülker maçındaki atmosferi hermaç yaşatırsak basketbolda bizi çok güzle günler bekliyo demektir.

not işte o maç
                          2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• İlk olarak tahsinsever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            can mixim mutaf trransferi iyi haber hayırlı olsun bencede güzel kadro kuruldu ben busene fuboldan çok basketboldan umutluyum yayın ve taraftarın ilgine gelince yayın konusa evet doğru sadece istanbul takımlarının maçlarını izleriz buda iç dış toplam 8maç yapar maçların tamamını izlemek bende istiyorum bununla ilgili birlik olup kanpanya başlata bilirsek belkii dijitürk her hafta maçlarımız verir ve gelelim taraftarımıza en önemlisde bu yayın gelirni artıracak sponsor desteğini artıracak ve biçok şey taraftar desteğine bağlı hayrigür 7500 kişilik çok güzelbir salon eğer orayı doldura bilirsek muhteşem olur maç günleri salona otobüsler kaldırlacağını duymuştum umarım öyle olur bana o unutamadığım trabzonspor fenerbahçeülker maçındaki atmosferi hermaç yaşatırsak basketbolda bizi çok güzle günler bekliyo demektir.

not işte o maç
                            http://www.youtube.com/watch?v=peMEOEWqo-M
                            Elton Brown işin sonu yaa ne oynamış o maçta

Yorum

• Sizce, el-Amin bencten gelip 6. Adam olur mu? Bu rolü kabul eder mi?
                              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sizce, el-Amin bencten gelip 6. Adam olur mu? Bu rolü kabul eder mi?

Hala ortalarda olmadığına göre kabul etmeyecek gibi görünüyor. Şaka bir yana da nerde bu adam, takım arkadaşları idmanlara başlayalı neredeyse 15 gün oldu ama ondan ve Zuza'dan hâlâ ses seda yok.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X