Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Cengiz abi doğru söylüyorOğuz gelmesin başka isimlere yönelelim
    Oğuz gelsin öp başına koy.
    Colmandante

Yorum

• Yeni gördüm başlığı artık burdan çıkmayacağız gibi muhteşem giriş yapmışız özellikle Evren Büker ismi süper
      OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Oğuz gelsin öp başına koy.
        Oğuz geldi
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Oğuz geldi
          Abi senin yerin ayrı.Başımızın üstünde yerin var.
          Colmandante

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abi senin yerin ayrı.Başımızın üstünde yerin var.
            Ömer varken Oğuz'un ne işi var
            -1461 TRABZON-

Yorum

• Az önce asist programını dinledim, İsmet Badem ile Alaeddin hocanın arasında bir sorun var galiba.İsmet Badem neden altyapıdan bir oyuncu bile yok diye soruyor Alaeddin hocaya.Alaeddin hocanın 3-4 seneden beri Trabzon'da olduğunu söylüyor ki bunda acayip derecede yanılıyor Alaeddin hoca bizimle birlikte olalı 2 sene bile dolmadı daha.Kabul edelim ki Trabzon'da basketbol konusunda diğer illere göre çok geride.İki senede altyapıdan oyuncu çıkması çok zor.

Ama şuda var tabi ki altyapıya gerken önem veriliyor mu maalesef hayır.Umarım en kısa zamanda ordaki eksiklikler de giderilir.

Yorum

• 15 saat dışarıda/okulda olunca gelişmeleri takip edemedim.

Cengiz Abi'yi aradım:

"Alo" dedim,

"Ersin Görkem" dedi

Takıma tecrübe katacaktır.

Forvet pozisyonu için zaten başka yerli kim var ki?

Ersin-Erkan-Haluk... Doğru dürüst başka isim yok.

Az daha sabır, devamı daha çok ses getirecek gibi!!!
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• bu kaliteli yerli oyuncular beni yabancı oyuncular konusnda heyecanlandırıyor.. benim en çok merak ettiğim yabancı oyuncuların kalitesi çünkü beko basketbol liginde takımları yabancı oyuncular sürüklüyor..

hadi hayırlısı..

Yorum

• Oğuz geldi derken kendini mi kastettin

Bu arada Jamison bir sene daha bizimle birlikte olacak.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Az önce asist programını dinledim, İsmet Badem ile Alaeddin hocanın arasında bir sorun var galiba.İsmet Badem neden altyapıdan bir oyuncu bile yok diye soruyor Alaeddin hocaya.Alaeddin hocanın 3-4 seneden beri Trabzon'da olduğunu söylüyor ki bunda acayip derecede yanılıyor Alaeddin hoca bizimle birlikte olalı 2 sene bile dolmadı daha.Kabul edelim ki Trabzon'da basketbol konusunda diğer illere göre çok geride.İki senede altyapıdan oyuncu çıkması çok zor.

Ama şuda var tabi ki altyapıya gerken önem veriliyor mu maalesef hayır.Umarım en kısa zamanda ordaki eksiklikler de giderilir.
                      Murat,

İsmet Abi Trabzon'a özel ilgi gösterir.

Bize hep " orada maç anlatacağım" derdi.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Oğuz geldi derken kendini mi kastettin

Bu arada Jamison bir sene daha bizimle birlikte olacak.
                        Savaş'tan tek eksiğim 50-60 kilocuk

Yorum

• Bu arada Bursaspor futbol takımı Trabzonluları topluyor, bizim basket takımı da Bursalıları...

Formül tutarsa ŞAM-Pİ-YO-NUZ

Yorum

• Arkadaşlar Jamison 5 numara pozisyonunda size yeterli geliyor mu? Bana sanki, daha kaliteli bir isim lazım gibi geliyor.
                            -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Murat,

İsmet Abi Trabzon'a özel ilgi gösterir.

Bize hep " orada maç anlatacağım" derdi.
                              Sanki Alaeddin hoca ile arasındaki sorunlardan dolayı bize karşı da birazcık soğuk.

Yorum

• Yerli transferlerde bu kadar önemli isimlerden sonra yabancı transferleri sabırsızlıkla bekliyorum
                                OSCAR CARDOZO

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X