Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bailey yanaşmıyormuş ayrılmaya, bizimkiler de adama günde 3 antreman yaptırıyormuş diye yazıyor mixbasket.

Çok dayanmaz. Randle iyi oynamış sanırım Olin maçında. Kalıyor mu takımda? Faydalanabiliriz, takım düzeldikçe o da düzelebilir diye düşünüyorum. Bir de Oktay Yılmaz'la Erkan İnan'ın durumu nedir acaba?

Levent Bilgin, Elton Brown, Serhat Büker, Monwell Randle, Marc Salyers, Kerem Özkan, Polat Kaya, Jonathan Gibson, Russell Robinson, Kaan Üner.

10 kişilik temel kadro oluştu gibi artık.
    Randle yerine Miloseviç kalabilirdi takımda, kadro derinliği açısından.
    Randle gerçekten sezonun en kötü yabancı transferlerinden biri.
    Miloseviç zaman zaman sertliğiyle, skora olan katkısıyla randıman verebilirdi.
    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak kemalist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Randle yerine Miloseviç kalabilirdi takımda, kadro derinliği açısından.
      Randle gerçekten sezonun en kötü yabancı transferlerinden biri.
      Miloseviç zaman zaman sertliğiyle, skora olan katkısıyla randıman verebilirdi.
      Yapma abi. Randle'ı 123842834 kez Milosevic'e yeğlerim. Canlı izlemiş şekilde konuşuyorum.

Yorum

• Maçı takip edemedim ama gördüğüm kadarıyla son periyotta rakip sadece 9 sayı atmış.Bu da maçı almamız için en büyük nedendi. Nasıl onları 9 sayıda tuttuk bilmiyorum ama diğer periyotlara kalsaydı maçı kaybederdik. ne olduysa son periyotta oldu, iyide oldu...
        TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Robinson hayirli ugurlu olsun insallah...
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Robinson hızlı bir guarda benziyor. Katkılar çok iyi oldu.Milosevic'den kesin olarak kurtulduk mu peki?
            Colmandante

Yorum

• Elton Brown çok sağlam bir pivot.Pota altını domine edeceğine %100 eminim.
              Colmandante

Yorum

• Milosevic'in sözleşmesi zaten iki aylıktı bitti, yalnız Milosevic'le sadece iki aylık sözleşme yapmak büyük bir başarı bence.Yoksa onunla da şu anda Bailey ile uğraştığımız gibi uğraşacaktık.

Yorum

• nba oynanmıyormuş bu sene, saldırın alın 2-3 basketçi. kobe cehenneme gelmez mi?
                  OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• Derrick Rose gelse hiç fena olmaz hani, ligin tozunu atar.

Hayal kurmak çok güzel.

Yorum

• Derrick Rose, Joe Johnson, Josh Smith, Blake Griffin, Joakim Noah, bu beşi getirseler yeter.

Yorum

• Schortsanitis gibi maşaallah
                        Colmandante

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Derrick Rose, Joe Johnson, Josh Smith, Blake Griffin, Joakim Noah, bu beşi getirseler yeter.
                          Bir tane sponsorumuz olsa Blake Griffin iyi giderdi.
                          Abimle Blake'li bir takım bile kurmuştuk

Yorum

• sırf bu sene için tbf toplanıp yabancı oyuncu sayısını sınırsız yapmalı, Nba kelepire düştü baksanıza eğer yabancı alamazsak bari Hidayeti alalım

Yorum

• şuan darüşşafakada kiralık olarak oynayan gsli muhammed mustafa baygül, aynı zamanda ümit milli takım oyuncusu.. 2 sene önce genç milliler avrupa şampiyonasında en fazla yüzdeli şut atan oyuncuydu.. bence çok verimli olur.. daçkada da bu sene performansı iyi..
                              TRABZON SPOR

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yapma abi. Randle'ı 123842834 kez Milosevic'e yeğlerim. Canlı izlemiş şekilde konuşuyorum.
                                Digiturk'teki fındık beyinliler TS Basket'in maçlarını izlettirmiyorlar ki tam bir kanaate varalım Batuhan.
                                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X