Eurobasket'e göre Andre Brown'la anlaştık. MedyaTrabzon'a göre Mario Austin ile anlaştık. J.R. Reynolds'ta da sıkıntı çıkmış, başka bir guardla temastaymışız. Bakalım akşama netleşir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Trabzonspor aradığı oyun kurucuyu Yunanistan'da buldu. Geçen sezonu Yunanistan'ın Panellinios takımında geçiren '81 doğumlu oyun kurucu Maurice Bailey önümüzdeki sezon Trabzonspor forması giyecek. Bailey'in Euroleague ve Eurocup tecrübeleri bulunuyor.
twitterdeki yazi„Choose a lazy person to do a hard job.
Because a lazy person will find an easy way to do it.“
BILL GATES
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlex Scales ile ilgileniyormuşuz. Çok beğendiğim bir oyuncu inşallah transferi gerçekleşir.
Yorum
-
Kerem ve Polat yerli transferi adına önemli isimler.
Yabancılardan da randıman alabilirsek, küme düşme potasının hemen üzerinde kendimize yer bulabiliriz.
Hayri Gür spor salonundaki taaraftar kalabalığı da sıralamamıza direkt etki edecektir.
Vira bismillah.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
Insallah gereken takviyeler yapilir.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İki tane uzuna ihtiyacımız var bana göre, Milosevic de Randle da bizim pota altını domine edebilecek oyuncular değil, Milosevic savunmada ve hücumda aşırı derecede zayıf, Randle ise 4 numara oynamasına rağmen boyalı alan hiç mi hiç görünmüyor.Sadri Şener'in destek işi lafta kalmazsa bu iki bölgeye transfer yapılabilir.Bir de Galatasaray'dan Göksenin Köksal hamlesi yapabilsek müthiş olurdu, fakat onu da Galatasaray bırakmak istemiyor galiba.
Yorum
-
Yerli rotasyonumuz ligine kötüsü.
Bandırma Kırmızı ve Hacettepe şu anda bizden önde.
Acilen takviye gerek.
Oğuz'un kulağına bir şeyler gelmiş olabilir.
Ondan cevap bekleyelim. (=''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum