Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor Basketbol Kulubu, Monwell Randle ve Levance Fields'tan sonra cok deneyimli bir ismi daha kadrosuna katmak uzere...

- Empa Sports -

*

Umarım düşündüğüm isimdir.

Yorum

• Yoksa o isim Gerald Fitch mi ?

Yorum

• İnşallah diyorum!

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İnşallah diyorum!
          Benim aklıma direk Chris Lofton gelmişti ama sanmıyorum.Gelmez bize.
          Colmandante

Yorum

• M.Wright(Ali Karadeniz) bu sezon bizimle olmayacak mı ?

Yorum

• İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              M.Wright(Ali Karadeniz) bu sezon bizimle olmayacak mı ?
              Hayır, Türk Telekom'a satıldı.
              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

Trabzonspor Basketbol Kulubu, Monwell Randle ve Levance Fields'tan sonra cok deneyimli bir ismi daha kadrosuna katmak uzere...

- Empa Sports -

*

Umarım düşündüğüm isimdir.
                Sean Marshall ve Alex scales gelse ligde kalırız
                Eğer biraz çirkin olsaydım, ne Pele ne de Maradona'nın adı hatırlanmazdı

George Best

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor kulübünün kasasına Şampiyonlar Ligi'nden dolayı girecek olan para minimum 50 trilyon, gerçekten inanılmaz bir miktar.UEFA'nın gelecek olan bu paranın yalnızca futbol şubesine harcanabileceğine dair bir kuralı olduğunu biliyorum, bu parayı istediğiniz gibi futbola aktarabilirsiniz, bari kulübün kasasına bu kadar para girmişken en azından ürün satışlarından ya da diğer gelir kalemlerinden şu şubeye iki,üç trilyon aktarılsa da şu kulübün borçları kapatılıp adam gibi önünü görebilse.Bakın bu fırsat elimize bir daha geçmeyebilir, açık konuşalım bu sene düşmemeye oynayacağız, eğer düşersek bu takımın bir daha lige dönmesi mümkün olmaz maalesef.Yönetimin son bir haftada yeni transferlere ödediği bonservis bedeli yaklaşık olarak 25 trilyondur, sadece 3 oyuncu için bu kadar para verebilen bir kulübün basketbol takımının bu halde olması gerçekten de çok can sıkıcı bir durum.

Olimpiyat şehriyiz dedik durduk, bir sürü tesis sahibi olduk ama maalesef böyle giderse o tesisler bomboş öylece duracak.Sadece ama sadece 2-3 trilyon lira, bu paranın doğru kullanılmayacağından kuşku ediliyorsa Basketbol kulübü kapatılıp yönetime basketboldan sorumlu bir yönetici dahil edilerek basketbol şubesi asıl ait olması gereken yere Trabzonspor kulübüne devredilebilir.

Bu arada yeni yönetim de bazı konularda maalesef yine çok ağır davranıyor, şimdiye kadar kendilerinden en azından bir kombine organizasyonu beklerdim ben.
                  Buna itiraz edenler olacaktır ancak volkan şenin ucretını falan cıkarsak tahmını 15m euro para kalıyor.Bu parayı bankaya koyup faizini her sene basketbol takımına versen basket takımına yeter...Yanı kısacası ne para aktarmıs olursun ne de basket takımın boyle zorluklar ceker...

Yorum

• Fitch transferi bize sınıf atlatır.
                    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Eskiden Efes Pilsen'de oynamış olan Dewarick Spencer ile görüşüyoruz.

Son dakika basketbol haberleri, Türkiye, Avrupa ve NBA'den transfer gelişmeleri, maç sonuçları, puan durumları, fikstürler maç sonu analizi.

Yorum

Eskiden Efes Pilsen'de oynamış olan Dewarick Spencer ile görüşüyoruz.

http://www.basketfaul.com/?islem=2&makaleID=9821
                        Biraz süpriz oldu Spencer ismi ama kaliteli skorer.

Yorum

• Yabancı oyuncularımızdan gidenler oldu mu ?
                          Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yabancı oyuncularımızdan gidenler oldu mu ?
                            Yuh! Kalan oldu mu diye sorsaydın keşke

Yorum

Yuh! Kalan oldu mu diye sorsaydın keşke
                              haberleri takip edemediğim için sordum
                              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Artık bir şutör guard ve bir pivotla anlaşıp transferi bitirmeli ve almanya kampına tam kadro gitmeliyiz.Geçenlerde oğuz abi transferlerin almanya kampından önce yetişeceğini söylemişti umarım bir aksilik çıkmaz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X