Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oğuz Abi hangi bölgelere oyuncu alacağız ?
    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Genel olarak başarılı bir sezon geçirdik diyebilirim.
      Büyük hatalarımız oldu elbette ama ilk kez Basketbolun en üst liginde mücadele eden bir camia için kötü bir sezon geçirdik diyemeyiz.
      Bazı hamlelerimiz amatörce yapıldı ve sonuç alamadık.
      Sakota'nın gitmesi ya da gitmemesi şu an çok önemli değil.
      Şayet, yerinde oyuncular alınırsa, pekala Sırp hocayla da başarılı olabiliriz.
      Bunun örneklerini bazı maçlarda gördük.

Öncelikle,
      Wright'ın takımda kalması çok yerinde bir karar.
      O olmasaydı, küme düşmenin 2. numaralı adayı olurduk, burası kesin.
      Gelecek sezon, tecrübesiyle katkı sağlayacak Ersin Görkem ve kendini geliştiren Hadi Özdemir yerli rotasyonu olarak vazgeçmememiz gereken 2 isim.

Igor Milosevic ve Derrick Obasohan takımda tutulmalı.
      Birbirinden farkı olmayan Cakic ve Drago, bunların yanında oyun ciddiyetinden nasibini hiç almamış Snow hiç bekletilmeden gönderilmeli.
      Serhat ve Caner'in bu takıma katkısı olmayacağı aşikar, İlker konusunda kararsızım.

Uzun rotasyonu için Nedim Dal ve Umut Yenice, skora katkı yapacak meziyetleriyle de Ogün Sevinç takıma katılabilir. Bu üç isim Oyak Renault'un küme düşmesiyle beraber takımdan ayrılabilir.

Guard olarak, dibinden beri çok beğendiğim Soner Şentürk alınırsa, çok sevineceğim. İlker'de olmayan çoğu özelliği taşıyor bünyesinde. Yavaş yavaş eksiklerini kapatıyor, zaten hızı oldukça iyidir. Şutunu biraz daha düzeltirse, tadından yenmez.

Soner'in yanında, Bornova'dan takım arkadaşı Ümit Sonkol alınırsa çok ciddi katkı yapacaktır. Banvit'teki iyi sezonun ardından, birkaç sezondur pek ortalarda gözükmese de bu yıl takımına hem hava toplarında hem de skor olarak muazzam katkı yaptı.

Tüm bu adı geçen oyuncuların takımları seneye bir alt ligde mücadele edecekler. Yerli rotasyonumuza çok ciddi fayda sağlayabilirler. Bunların yanında, gerçekten savaşabilecek bir sırp uzun ve amerikalı bir guard (asistçi özelliği ön planda olan, oynatmayı seven) alınırsa takım playoff'a kalacaktır.

Bunlar benim nacizane görüşlerim, sizlerin de görüşlerini dinlemek isterim.
      İyi geceler renkdaşlar.
      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak kemalist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Genel olarak başarılı bir sezon geçirdik diyebilirim.
        Büyük hatalarımız oldu elbette ama ilk kez Basketbolun en üst liginde mücadele eden bir camia için kötü bir sezon geçirdik diyemeyiz.
        Bazı hamlelerimiz amatörce yapıldı ve sonuç alamadık.
        Sakota'nın gitmesi ya da gitmemesi şu an çok önemli değil.

Öncelikle,
        Wright'ın takımda kalması çok yerinde bir karar.
        Gelecek sezon, tecrübesiyle katkı sağlayacak Ersin Görkem ve kendini geliştiren Hadi Özdemir yerli rotasyonu olarak vazgeçmememiz gereken 2 isim.

Birbirinden farkı olmayan Cakic ve Drago, bunların yanında oyun ciddiyetinden nasibini hiç almamış Snow hiç bekletilmeden gönderilmeli.
        Serhat ve Caner'in bu takıma katkısı olmayacağı aşikar, İlker konusunda kararsızım.

Uzun rotasyonu için Nedim Dal ve Umut Yenice, skora katkı yapacak meziyetleriyle de Ogün Sevinç takıma katılabilir. Bu üç isim Oyak Renault'un küme düşmesiyle beraber takımdan ayrılabilir.

Guard olarak, dibinden beri çok beğendiğim Soner Şentürk alınırsa, çok sevineceğim. İlker'de olmayan çoğu özelliği taşıyor bünyesinde. Yavaş yavaş eksiklerini kapatıyor, zaten hızı oldukça iyidir. Şutunu biraz daha düzeltirse, tadından yenmez.

Soner'in yanında, Bornova'dan takım arkadaşı Ümit Sonkol alınırsa çok ciddi katkı yapacaktır. Banvit'teki iyi sezonun ardından, birkaç sezondur pek ortalarda gözükmese de bu yıl takımına hem hava toplarında hem de skor olarak muazzam katkı yaptı.

Tüm bu adı geçen oyuncuların takımları seneye bir alt ligde mücadele edecekler. Yerli rotasyonumuza çok ciddi fayda sağlayabilirler. Bunların yanında, gerçekten savaşabilecek bir sırp uzun ve amerikalı bir guard (asistçi özelliği ön planda olan, oynatmayı seven) alınırsa takım playoff'a kalacaktır.

Bunlar benim nacizane görüşlerim, sizlerin de görüşlerini dinlemek isterim.
        İyi geceler renkdaşlar.
        Ersin ve koç Sakota dışında katılıyorum.
        Ersin,bu senenin en büyük hayal kırıklığı bence.Şutunda hiç istikrar tutturamadı daha önemlisi savunmada pek gayret gösteremedi.Teşekkür edilip yollar ayrılırsa sevinirim.
        Koç'a olan güvenim de son maçlarda azaldı.Oyunun koptuğu maçlarda bile rotasyonda 7-8 oyuncunun dışına çıkmadı.Yerli bir koçla devam edilmesinden yanayım.
        Yerli koç-Ali Karadeniz-Hadi-Obasohan-Miloseviç-pota altında alan kaplayan,pivot hareketleri olan sahici bir yabancı 5 numara,Asist/top kaybı oranı iyi bir yabancı guard-benche ligin tecrübelilerinden Hüseyin Beşok tarzı pivot-benche ceza şutu olan savunmacı bir yerli 3 numara(Kim olabilir?)-3 tanede genç oyuncu bulursun,mis gibi takım olur.Ama önce yönetici bulmak lazım.

Yorum

• -Sayfa uzamasın diye alıntı yapmıyorum. Kemalist ve exuu’ya atıftır-

Ölü sezonda yapılması gerekenlerin özeti şeklinde çok değerli iki yorum bence, elinize sağlık arkadaşlar.

Sağlıklı fikir alış-verişinin meyvelerinin önümüzü açacağına inanırım. O nedenle naçizane görüşlerimi paylaşmak isterim:

* “Genel olarak başarılı bir sezon geçirdik diyebilirim.
          Bazı hamlelerimiz amatörce yapıldı ve sonuç alamadık
          .”

— Katılıyorum. Fakat…

Adı TRABZONSPOR olan takımda ne yazık ki "gerçekçilik" pek geçerli olmuyor. Bu takımın adı Medical Park kalsa belki de ligin en iyi hücum yapan takımlarından biri diyebilirdik. Ne yazık ki Trabzonsporluluk bazı duyguları devreye sokuyor. Beklentiler asgari değil azami boyuta taşınıyor. O nedenle yapılan (belki) küçük hatalar bile gözümüzde büyüyor.

Bir de mesleki alışkanlığımdan olsa gerek performans ölçümünü hedef ve gerçekleşen kıyaslamasıyla yaparım. Sene başında ilk 6. hedefi konulan takım ligi 11. bitirince sonuca başarılı diyebilmem imkansızdır.

Tüm bunlara rağmen, bir taraftar olarak ilk sene zorluklarının bilincindeyim. İşte bu nedenle iyimserim.

* "Sakota'nın gitmesi ya da gitmemesi şu an çok önemli değil.
          "

ve

"Koç'a olan güvenim de son maçlarda azaldı.Oyunun koptuğu maçlarda bile rotasyonda 7-8 oyuncunun dışına çıkmadı.Yerli bir koçla devam edilmesinden yanayım"

- Sakota sezonun en suçsuzudur. Hatta ilk yarının sonundaki seri ile ligde kalmamızı sağlamıştır. Ama sonrası? Sonraki dönemde takım iyice dirençsizleşti. Öncesinde ödeme yapılan Olin maçı dışında ayakta kalamadı. Evet, takımı o kurmadı. Ama Hadi dışında elindeki malzemeden de faydalanmadı. İyileştiği söylenen Vlade'yi dahi devreye sokmadı. Peki biz federasyona niçin 5. yabancı için ekstra ücret ödedik sene boyunca? O kadar mı zenginiz?

Hele Aliağa maçı için ne desek az... 18 sayıdan maç verdik. İlker-Snow ikilisi sahadaydı, ne bir mola aldı ne de Ersin veya Igor'u düşündü.

Geçenlerde yazmıştım. Ülkemizde bu işleri layıkıyla yapabilecek genç veya tecrübeli çok sayıda hoca var. Sakota'ya verdiği katkıdan dolayı teşekkür etsek. Trabzon'da yaşayacak, kentle iletişim kurabilecek, okulları gezip söyleşiler yapacak, altyapı hocalarıyla bağı olacak birini bulmak zor olmasa gerek.

* Öncelikle, Wright'ın takımda kalması çok yerinde bir karar.

Serhat ve Caner'in bu takıma katkısı olmayacağı aşikar, İlker konusunda kararsızım
          .

ve

Ersin,bu senenin en büyük hayal kırıklığı bence.Şutunda hiç istikrar tutturamadı daha önemlisi savunmada pek gayret gösteremedi.Teşekkür edilip yollar ayrılırsa sevinirim.

Ali Karadeniz-Hadi-Obasohan-Miloseviç

— Wright konusunda mutabıkız. Böyle ürekten bir yerli oyuncuya sahip olmak lüksten de öte. Ayrıca saçma sapan yerli-yabancı kuralları için elimizi rahatlatacak bir silah.

Sene içinde Hadi'nin aldığı sorumluluk ve gösterdiği gelişim takdire şayan.

Ersin benim için de büyük hayal kırıklığı. Üç sayı çizgisinin geriye çekilmesi şut performansını etkiledi diyeceğim, ama koca sezonda çalışarak kapatılacak bir açık değil midir bu? Ne yazık ki olmadı, Ersin'den beklentilerim daha fazlaydı.

Obasohan ise sezona sakat girdi, sonradan toparladı.

Milosevic... Rasic varken ve Rasic yokken diye iki döneme bölsek...

Serhat'ı kupadaki Aliağa maçı dışında hatırlamıyorum. Caner ise Beko'da kontrat bulamaz. İlker de aynı şekilde...

Kısacası Wright dışındaki oyuncularımızdan kim kalır kim gider bilemem fakat gidenlerin yeri bir şekilde dolar.

(Basketbol takımlarının yer yıl takımı baştan aşağı değiştirmelerinden hoşlanmazdım, şimdi benzerini kendi takımımızda göreceğiz. Takım kadar biz de lige alışacağız)

* "Uzun rotasyonu için Nedim Dal ve Umut Yenice, skora katkı yapacak meziyetleriyle de Ogün Sevinç takıma katılabilir. Bu üç isim Oyak Renault'un küme düşmesiyle beraber takımdan ayrılabilir.

Tüm bu adı geçen oyuncuların takımları seneye bir alt ligde mücadele edecekler. Yerli rotasyonumuza çok ciddi fayda sağlayabilirler. Bunların yanında, gerçekten savaşabilecek bir sırp uzun ve amerikalı bir guard (asistçi özelliği ön planda olan, oynatmayı seven) alınırsa takım playoff'

ve

pota altında alan kaplayan,pivot hareketleri olan sahici bir yabancı 5 numara,Asist/top kaybı oranı iyi bir yabancı guard-benche ligin tecrübelilerinden Hüseyin Beşok tarzı pivot-benche ceza şutu olan savunmacı bir yerli 3 numara(Kim olabilir?)-3 tanede genç oyuncu bulursun

— Oyun kurucu: Soner Şentürk - Mehmet Yağmur - Hakan Demirel. Bu oyuncular dışında elde avuçta isim yok.

Uzun konusunda

Nedim-Asım: Yaşlar kemale erdi. Ayaklar çekmiyor. Tecrübeleri tartışılmaz ama parkede verecekleri tartışılır.

Umut Yenice: Yukarıdaki ikiliden daha olumlu biri. Gerçi o da son dönemde iyice dış şutla oynuyor.

Bu noktada alternatiflerimiz var. Şöyle:

Ya genç bir pivot bulacağız (Dusan gibi)

Ya da tüm sezonu pivot geçiren Wright'ı yeri rotasyonun 5 numarası gibi düşünüp yerli 4 numaralardan birini kapacağız (Ümit Sonkol, Cevher, Barış Hersek).

Eğer Wright'ın yanına yerli 4 numara alacaksak biri atletik 4-5 oynayan (ABD'li) bir de tam 5 numara (Avrupalı) düşünebiliriz. Size (fizik) açığımızı yabancılarla kapatmaya çalışırız. Ama bu sefer de bütçe kıstı doğacaktır. İşte o zaman Amerikalıyı NCAA’den bulup getirirsin. Ayrıca rotsayonu da kolaylaştırırsın.

Yerli 2-3 numara için: Savunmacı - ceza şutu olan -> Altan Erol! Bu sezonun bence en iyi yerli 2 numaralarından.

Ersin gider de 3 numara için düşünecek olursak İnanç Koç veya Erkan Veyseloğlu uygun isimler olabilir.

* Yabancı 5 numara için birkaç sayfa önce bazı isimleri paylaşmıştım. Önemli olan isim değil bence ÖZELLİKLERİ.

* Milosevic kalacak ve yanına yerli oyun kurucu gelecekse, ayrıca Obasohan'ı da tutacaksak kısa yabancımız penetre özelliği olan, savunmacı bir 2 numara olmalı.

SON: Takımın, derneğin, sponsorun yetkileri pozisyonu belirlenmeli. Geçmişe ait personel borçları temizlenmeli. Sonrasında gerçekçi ve sağlıklı bütçe oluşturulmalı.

Transfer bunların yanında çok kolay…
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Her ikinizin de yazdığı her şey doğru, bunları inkar etmek gerçeği inkar etmek demek.
            Ersin kötü bir sezon geçirdi evet ama Galatasaray'da geçirdiği dönem haricinde, Ligin en kaliteli yerli oyuncularından biri olarak istikrar yakaladı.
            Az önce istatistiklerini kontrol ettim, genelde maç başına 12-13 sayı 4 civarı ribaund ortalamaları tutturmuş 7-8 sezondur.
            Ama bu istatistikleri yakalarken 30 dakika civarı süre almış, dikkat ettiyseniz Ersin'in düşüşü Sakota'nın gelişiyle beraber iyice ivme kazandı.
            Burada aldığı sürenin kısalmasının yanısıra, takımın şut insiyatifinin yabancılara kayması da etkili oldu bence.
            Tüm bunların ışığında sorulması gereken en önemli soru şu;

Trabzonspor Basketbol Kulübünün bu sezonki hedefi ve bütçesi nedir?
            Doğan Hakyemez'İn sezon başındaki Playoff hedefi, sürekli bu söylemi devam ettirmesi transfer döneminde ben dahil bir çok renkdaşı heyecanlandırmıştı.
            Evren Büker'in alınması bu fikre sağlam katkı yapmıştı.
            Ben oyuncuların sezon sonundaki durumuna göre hareket edip, planlar kurgulamak yerine.
            Cevher Özer gibi, Ender Arslan gibi takıma seviye atlatacak oyuncular alınmasını isterim.
            2 Tane sağlam oyuncu playoff hedefini gerçekçi kılar.
            Unutmadan birde, Birkan Batuk'u izledikçe için cız etmiyor değil.
            Umarım gelecek sezon 'keşke'lerle geçecek bir yıl olmaz bizim için.
            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Bugünkü Pertevniyal-Fenerbahçe Ülker genç takım maçını izledim. Pertevniyal Fenerbahçe'yi tam anlamıyla eze eze yendi. Bir nevi yaşıtlarımdaki oyuncuları izlemek için gittim. Pertevniyal takım halinde bir takım. Teknik ekibi, oyuncuları, oyunları tam bir takımda olması gereken türden. Fenerbahçe ise hiç beklediğim şekilde değildi. Takımı sırtlayabilen bir tane oyuncu yok. Artı anlaşmaları çok kötü. Yetenek olarak da çok sarmadılar açıkçası. Tabi ki dikkatimi çeken çok detay var:

Pertevniyal'deki yetenekli oyunculardan başlamak istiyorum.

1-)Yiğit Can Vardal(10 sayı, 9 ribaunt, 2 asist): En dikkatimi çeken oyuncu oldu. Maçtan önce ısınırken arkadaşlarla dikkatimizi saç stili çekmişti ama maç başladığında gerçekten harika bir oyuncu olduğunu gördüm. Stil olarak Westbrook'a çok benzettik arkadaşlarla. Çok iyi bir SG. Defansa olan katkısı, top çalmaları, gücü, atletikliği tıpatıp aynısı. Skor konusunda yeterli olamadı ama farkın açılmasındaki en büyük katkı onundu. Son çeyrek de benchte oturdu zaten.

2-)Ramazan Tekin(10 sayı, 4 ribaunt, 1 blok): Maç başlamadan önce dikkatimi fiziği çekti. Bizim yaşlarımızda olmasına rağmen 2,14 civarı bir boya sahip ve vücut yapısı, kemikleri sağlam. Pota altında fiziğini çok iyi kullanabiliyor. Sayı atılması için topu ona pota altındayken iletin, gerisini düşünmeyin. Ama diğer konularda çok vasat. Özellikle çok yavaş -gerçi bu o boya göre normal bir sorun- ikincisi de kondisyonu yetersiz. Erken yoruluyor. Ama kendine güveni oldukça iyi. Bu da ayrı bir artısı.

3-)Bulut Altın (15 sayı, 5 ribaunt, 2 asist): Takımı ileri taşırken çok rahat ve gerçekten hızlı. Kısa boyuna rağmen 5 ribaunt alması da taktiksel olarak iyi bir oyuncu olduğunu gösteriyor.

4-)Burakcan Yıldızlı 21 sayı, 13 ribaunt: Maçın kahramanı diyebiliriz. PF oynuyor ve Ramazan yorulduğu zaman C de oynadı. Şutörlük konusunda yetenekli. Ama dikkatimi çeken şey her an bir steps yapacakmış gibi. Topu aldıktan sonra çok defa top sektirmeden adım attı. Çoğu kez hakemlerin gözünden kaçtı.

Ayrıca Pertevniyal'in kilolu olan koçunu beğenmedim desem yalan olur. Oyuncuları en iyi oyunlarını sahaya sürerken bile bağırabiliyor. Başta buna kıl oldum ama daha sonra takımda iyi bir disiplin olduğunu gördüm. Fenerli oyuncuların çıkarmaya çalıştıkları kavgalarda hiç bir şekilde cevap verilmedi ve sadece geri cevap veren bir oyuncusunu da dışarı almayı bildi.

Genel olarak alttan gelen oyuncularımız var ama üstlerinde durulması gerekiyor. Özellikle Yiğitcan Vardal'ın geliştirilmesi gerektiği kanaatindeyim.

Yorum

• Antalya BŞB'den PF B. Buckman ve gard G. Henderson ile görüşüyormuşuz.
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Antalya BŞB'den PF B. Buckman ve gard G. Henderson ile görüşüyormuşuz.
                  Biz önce maddi sorunlari ve ellimizdeki oyunculari tutmaya calisalim derim ben..
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Adamlar daha playoff oynuyor.Hakyemez biraz ayıp ediyor gibi.Bide bu acele nedir geçen senede acele edip Evren Büker kazığı yemiştik.Sakin olup iyi düşünülmesi lazım bence.

Yorum

Abi sence faydalı olur mu bu oyuncular bize?

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Biz önce maddi sorunlari ve ellimizdeki oyunculari tutmaya calisalim derim ben..
                        Genellikle tek yıllık kontratlar yapılıyor ve geride kalan sezonki kadromuzun oyuncuları bu ortamda kalmak istemiyorlardır. Bize kabul etmesi belki zor gelecektir fakat Trabzonspor'un çekiciliği ne yazık ki basketbolda yok.

İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Adamlar daha playoff oynuyor.Hakyemez biraz ayıp ediyor gibi.Bide bu acele nedir geçen senede acele edip Evren Büker kazığı yemiştik.Sakin olup iyi düşünülmesi lazım bence.
                        Ortada bunca soru işareti varken demek ki Sayın Hakyemez önünü görüyormuş ki görüşmelere başlamış.

Ayrıca belirttiğiniz gibi play-off mücadelesi veren oyuncularla iletişime geçmek ne derece doğru? Sene içerisinde Wright-Bjk haberleri çıktığında biz nasıl tepki gösterdiysek Antalya cephesi de haklı şekilde üzülmüş. Ama basketbolda var bunlar ne yazık ki. Yine de başkaları yapsa da biz yapmayalım.

İlk olarak Batuhan Boz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abi sence faydalı olur mu bu oyuncular bize?
                        Batu, aslında netleşince mi konuşmak daha iyi bilemiyorum. Sadece şu kadarını söyleyeyim.

Henderson'ın Avrupa tecrübesi ve gerçek bir skorer oluşu en önemi özelliği.

Buckman ise çalışkan. Pozisyonuna göre biraz kısa (Undersized), çok da atletik değil ama dediğim gibi çalışkan. Hücumda Wright'ı andırıyor. Savunması ise Wright'dan biraz daha iyi diyebiliriz. Ama Wright kadar dominant değil tabii ki.

Bize faydalı olur mu? İşte bu çok zor bir soru. Hangi hoca ve nasıl sistemlerde oynayacaklarına bağlı senin de bildiğin gibi...

Biraz daha bekleyelim. Şu bütçe işi biraz daha netleşsin bakalım.

(Birazdan oyunculara ait bilgileri hazırlar, paylaşırım Batu).

Yorum

• Bradley BUCKMAN (11.01.1984 - ABD)

2006 Draft öncesi resmi ölçümler

Boy (Ayakkbısız): 202

Boy (Ayakkabılı): 205

Boy (kayıtkarda): 203

Kilo: 108

Kanat açıklığı: 213

Pozisyon: PF

2002-2006: NCAA - Texas Uni. 129 maç ort 21 dk. 8,5 sayı 6,3 rib 1,3 blk 0,8 asist 0,7 top çalma %47 Fg, % 34 3pt

2006-07: NBDL - Austin Toros (42 maç)

2007-08: Romanya Ligi Cluj Napoca (5 maç) [ Blok lideri 2,6 blk/maç]

2008-09: Güney Kıbrıs Rum Kesimi Keravnos ile Eurocahllenge (4 maç) - İsrail G.Gilboa (16 maç)

2009 -10: TBL Kepez Bld. 25 maç - 10.3 sayı - 6.0 rib - 0,9 blk - % 59,8 iki sayılık - % 34,6 üç sayılık - & 69 faul atışı

2010-11: TBL Antalya BŞB

*

Artıları:

İçeriden-dışarıdan şut özelliği

Savunma sertliği

Ribaund etkinliği

Zayıf yanları:

Atletizm

Pozisyonuna göre boyu kısa.

Çok hızlı değil.
                          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 14.05.2011, 02:48.

Yorum

• Bugün günebakış gazetesinde bir haberde vardı. Gençler şampiyonasında oynayan biri GS'de,diğeri FB'de,93 doğumlu 2 Trabzonlu oyuncu varmış(İsimlerini hatırlayamadım).Birine,Tbl takımlarından baya teklif varmış.Trabzonspor'da oynamak isteriz tarzında da açıklamaları var.

Yorum

• Salsabaskette medicalpark sponsorluktan çekilmiş yazıyordu doğrumudur ?
                              Mustafa Yumlu.

Yorum

• Maalesef çıkan haberlerin doğruluk payı var, artık Sadri Şener'in basketbol şubesini kulübün bünyesine katmaktan başka çaresi yok gibi görünüyor.Gerçekten çok yazık, bu takım seneye ligde tutunamazsa bu bizim, bizlerin ayıbı olacak.Sadri başkan şu takıma 2 milyon dolarcık para ayır be her sene, gerçekten bir spor kulübü olarak görmek istiyoruz biz Trabzonspor'u.Yapılan o tesisler çürümeye terkedilecek bu takım yaşamazsa.
                                En son Murat' tarafından düzenlendi; 13.05.2011, 22:05.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X