Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arkadaslar haydi göreve... Lütfen!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bence direk baskani topuklarindan vuralim.

ayrica dün cnn de baskani izledim. gerekli yerlere gerekli konusmalari yapicagini söyledi.

Yorum

İlk olarak ÖzGüReisEsenLer tarafından gönderildi

ayrica dün cnn de baskani izledim. gerekli yerlere gerekli konusmalari yapicagini söyledi.
      HAKEMI VURMAK LAZIM KI DIGERLERI IBRET ALSIN!
      hobisi amatör fotoğrafçılık >>
      .

Yorum

arkadaslar bir serzeniste yönetimimiz için yapmamiz gerekiyor sanirim

www.trabzonspor.org.tr sitesinden yönetimimizi mail yagmuruna tutalim diye bir teklifte bulunmak istiyorum zira maalesef bu haksizlik karsisinda gösterdigimiz tepki yönetim olarak bence kesinlikle yeterli degil ben kendim söyle bir mail attim yönetimize ve tüm bordomavi.net üyeleri olarak hepbirlikte hareket edersek dahada etkili olacagimiz kanisindayim

iste gönderdigim mail

Degerli yönetimimize bir serzeniste bulunmak istiyoruz acaba elimizden alinan bu 3 puana gösterdigimiz tepki yeterlimi resmen katledilen bir maç için trabzonspor gibi bir büyük kulubün gösterebilecegi tepki bununla sinirlimi kalacak.Bizler taraftar olarak yönetimimizin ve teknik heyetimizin sonuna kadar arkasindayiz ve bu adaletsizligin faturasinin artik birilerine kesilmesini istiyoruz 20 yildan bu yana hasret kaldigimiz sampiyonluga bu yilda bu sekilde kendini hakem sanan bu insan müsvetteleri tarafindan bir kez daha elimizden alinmasina dayanacak gücümüz kalmadi.birakin sampiyonlugu sampiyonlar ligine gitmemiz bile artik çok zor...Simdi yapilmasi gereken gösterebilecegimiz en yüksek derecedeki tepkimizi göstermenin zamani gelmiste geçiyor bile gerekirse bu haftaki maça çikmamakla tehdit edebiliriz bu asagilik fenerbahçe(futbol) federasyonunu ve merkez hakem kurulunu...
        Bu taraftar artik emeginin çalinmasindan bikti 20 yillik hasrette canimiza yetti siz çok sevdigimiz ve sonuna kadar arkasinda oldugumuz yönetimimiz olarak ne yapilmasi gerekiyorsa onu yapmanizi bekliyoruz, çünkü is haddini asti ve bizler kahrolmaya devam ediyoruz....
        Umarim bu serzenisimiz tarafinizca bir cevap bulur ilginiz için tesekkürler....
        Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.

Yorum

Ayni fikirdeyim bu yavsaklardan birini topuklarindan vurmamiz veya vurdurmamiz lazim. Hadi bmn görev basina. Toplayalim kendi aramizda parayi bulalim bir tetikçi vursun it sürüsünden birini. Belki digerleri akillanir.
          Biliyoruz
          Bir yildiz yagmuruna tutulacagiz
          Toprak çökecek
          Basimiz dönecek, arkamizda seni bulacagiz
          \"Hayde\" diyeceksin Ernesto gibi
          Gidelim
          Yildizlarin çok oldugu
          Bir gökyüzü altina ...

Yorum

İlk olarak Mehmet tarafından gönderildi
            İlk olarak ÖzGüReisEsenLer tarafından gönderildi

HAKEMI VURMAK LAZIM KI DIGERLERI IBRET ALSIN!

[img]smileys/smiley1.gif[/img]Mehmet agabeyde böyle yazdigina göre,vuralim gitsin...Memleket bir yalakadan kurtulur.
            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

BUMUDUR ARKADASLAR??? BEN NE DIYORUM SIZ NE DIYORSUNUZ!!! BAKIN ISTE BU
              YÜZDEN BIZDEN HIC BIR CACIK OLMAZ! BURADA CIDDI BIR TEKLIFTE
              BULUNUYORUM, SABAHA KADAR CIDDI CIDDI DÜSÜNÜYORUM, AMA SIZ KALKIN
              BIRILERINI TOPUKLARINDAN VURUN, BRAVO SIZE!!!

BAKIN GÖRECEKSINIZ O STAT DA DOLMIYACAK, OLAN HEP YENI YENI YETISEN
              NESILLERE OLACAK!!! BIZ "BÜYÜKLER" BÖYLE SACMALADIKCA, YENI YETISEN
              NESIL AYNI MAGDURIYET ALTINDA KALACAK,YAZIK COK YAZIK!!!

HATA, BU ISI CIDDIYE ALANDA ZATEN!

SAYGILAR!!!!

NOT: SIMDI VURABILIRSINIZ BIR KAC KISIYI, ATIS SERBEST!

Biz hep bu zamanlar kenetlenmisiz, hep bu haller de sevmisiz. Yücesinin ne oldugunu sevginin böyle zamanlarda göstermisiz. Biz degil miyiz \"Seni sevinmek için, sevmedik\" diye!

Yorum

İlk olarak Mecelle tarafından gönderildi
                BUMUDUR ARKADASLAR??? BEN NE DIYORUM SIZ NE DIYORSUNUZ!!! BAKIN ISTE BU YÜZDEN BIZDEN HIC BIR CACIK OLMAZ! BURADA CIDDI BIR TEKLIFTE BULUNUYORUM, SABAHA KADAR CIDDI CIDDI DÜSÜNÜYORUM, AMA SIZ KALKIN BIRILERINI TOPUKLARINDAN VURUN, BRAVO SIZE!!!

BAKIN GÖRECEKSINIZ O STAT DA DOLMIYACAK, OLAN HEP YENI YENI YETISEN NESILLERE OLACAK!!! BIZ "BÜYÜKLER" BÖYLE SACMALADIKCA, YENI YETISEN NESIL AYNI MAGDURIYET ALTINDA KALACAK,YAZIK COK YAZIK!!!

HATA, BU ISI CIDDIYE ALANDA ZATEN!

SAYGILAR!!!!

NOT: SIMDI VURABILIRSINIZ BIR KAC KISIYI, ATIS SERBEST!

DÜN AKSAM BASKANIM BILE AYNI SEYI SOYLEDI BIZ DÜNÜ BUGÜNÜ DEGIL YARINI DUSUNUYORUZ [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                <center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>

Yorum

LÜTFEN

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]Edited by: baris_aykan
                  <center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>

Yorum

siz ligin iptal edilecegini düsünüyomusunuz. olursa ne güzel ama hiçzannetmiyorum. bu noktada benim merak ettigim sey trabzonsporun düstügü durum. çok magdurolduk. hem madden hem manen. tranzonsporun bu magduriyetinin eger giderilecekse nasil giderilecegini merak ediyorum. ayrica lig iptalinden cok bu konu üstünde yogunlasmak gerek bence.

Yorum

YAPILMASI GEREKENI DAHA ÖNCEDE SÖYLEDIM YINE SÖYLÜYORUM. HUKUK DENILEN KAVRAM ÜLKEMIZDE SATIN ALINABILIR BIR SEYDIR. O YÜZDEN HUKUK YOLLARI KAPALI BIZE. YAPILACAK TEK SEY ANADOLU KULÜPLERININ ARASINDAN DELIKANLI OLANLARI VE CANI YANANLARI, SISTEME BASKALDIRANLARI BIRARAYA GETIRIP YENI BIR LIG KURMAK. ISTEYEN ISTANBULLULARLA AYNI LIGDE KALIR ISTEYEN BIZIMLE DÜRÜST LIGE GELIR.

OLMAZ DEMEYIN BIKAÇ SENE ÖNCE FIBA-ULEB OLAYI VAR BILIYOSUNUZ. BÖYLE BIR DURUMDA ULUSLARARASI HUKUK YOLLARIBIZE AÇILABILIR. DAHA IYI BIR ALTERNATIF GÖREMIYORUM..
                      <font color=BLUE>KAZIM KOYUNCU\'YU UNUTMAYACAGIZ UNUTTURMAYACAGIZ !!!</font>

Yorum

TRABZONSPOR'UM LIGDEN ÇEKILSIN ABI ÇÜNKÜ BU LIG BENIM SANLI SEREFLI TAKIMIMI KAL-DI-RA-MI-YOR....BENIM TAKIMIMIN STANDARTLARINA UYGUN DEGIL...BITTI
                        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

niye ligden cekilcekmis. bu serefsizlere karsi zaferkazanmak artik bonumuzun borcu oldu. bütün trabzonsporlular elele verip allahin izniyle bunu basaricaz. çok yakinda. hissediyorum.

Yorum

ABI GERÇEKTEN BIRSEYLER YAMPANIN ZAMANI GELDI DE GEÇIYOR! YÖNETIMIYLE TARAFTARIYLA SONUÇ VERECEK ÇALISMALAR YAPMALIYIZ! TABII KI VIÇAKÇI GITSIN AMA YERINE GELECEK KISI DE ONDAN FARKLI OLMALI YOKSA HERSEY ESKI TAS ESKI HAMAM DEVAM EDER! BIR DE BU ADAMIN NE HADDINE 2012 IÇIN TRABZONU LISTEYE ALMAMAK HA! BU CESARETI NERDEN BULUYOR BU ADAM! YÖNETIMIMIZ BU DURUMA MÜSAADE ETMEYECEKTIR BU BÖYLE BILINE SAYIN BIÇAKÇI!

LÜTFEN!!!

FATIH SULTAN TEKKE !
                            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

Bos konusmaktan hic bir sey degil bizim yaptigimiz ...
                              Basarili olursun ya da olmazsin, orasi önemli degil. Önemli olan SES getirmen. Ne kadar zormus bir deklerasyon yazmak, bir siviltoplum örgütü kurmak ... yazik yazik!

Ben daha bir sey demiyorum. Ben bir fikir attim ortaya, bundan dogan, adam vurmak oldu, bir ikinci lig kurmak oldu ... halbu ki, bir sayfa yazi, bir kac imza, bir basin toplantisi, ve mahkemeye bas vuru ... o kadar! Cok mu zor geldi???
                              Biz hep bu zamanlar kenetlenmisiz, hep bu haller de sevmisiz. Yücesinin ne oldugunu sevginin böyle zamanlarda göstermisiz. Biz degil miyiz \"Seni sevinmek için, sevmedik\" diye!

Yorum

Madem herkes protestoya bu kadar istekli, neden bu basliktasiniz beyler? 3 ilde protestoya starti verdik, herkes ilgili basliga:

http://www.bordomavi.net/bmn/forum/f....asp?TID=3230& amp;PN=1&TPN=3
                                "... hayat Bordo-Mavi'dir!"

"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X