CEM PAPILA O YUMRUGU HAKETTI BURDAKI BÜTÜN OFLULAR DA ONA YUMRUK ATSA...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bu resmi unutmayin, iste bu resim!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak trabzonlu_ tarafından gönderildi
o yumruk warya cem papilaya girsin...o yumrugu sikarken fatihin neler hissettigini cok merak ediyorumm
Sen ben tüm 10 milyon trabzonsporlu ne düsünüyorsa onu düsündü.
Anladin [img]smileys/smiley18.gif[/img]
MACIN TEK GOLÜNÜ IZLEYIN.
Celoyada helal olsun. tüm takima. Türkiyeye gercekleri gösterdiler. Helal olsun. Tek Yumruk.Edited by: sanatik"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
Arkadaslar hakkini yemeyelim stat harika maç baslarken adamlarin santrayla yaptigi tezahurat hala kulaklarimda bizimde böyle bir stat yapmamiz sart böyle stat olsun herkez zevkle maça gelir takimada büyük avantaj bunu görmezden gelemeyiz.rakibi etkilemiyor desek yalan olur tabi hakemde etkileniyor..
Yorum
-
İlk olarak cemilsezgin tarafından gönderildi
Cinayeti gördüm
Ne yazik ki ülkemizde futbolda her yil ayni film oynuyor. Degisen sadece aktörler. Hakemler hakkinda konusmayalim, onlar da hata yapabilir diyoruz. Ama gel gör ki hakemlerin hatalari hep Istanbul'a gelen takimlarin kaderini tayin ediyor. Fenerbahçe-Trabzonspor maçi ligin üst siralarini etkileyebilecek bir büyük maç. Böyle büyük maçta sahada dün aksam bir hakem üçlüsü vardi ki anlatilir gibi degil. Zaten ilk yari bittiginde hakemin oyundaki kararlarini gördükten sonra Trabzonspor'un kaderi belli olmustu. Dakika 14... Alex'in serbest vurusundan gelen topta Nobre ile kazanilan golde Luciano bariz ofsayt.
Dakika 35... Yattara'nin vurdugu topa Fenerbahçe ceza alani içerisinde Aurelio elle dokundu. Karar devam... Iste ilk yarinin sonucunu belirleyen pozisyonlar. Kaldi ki Cem Papila'nin verdigi kararlarin birçogu yanlis. Ayrica maçin ikinci yarisinda Trabzonspor'un etkili oyuncularina yapilan sertliklerde herhalde Papila kartini evde unuttu ya da bu ülkede Trabzonsporlu oyuncular yildiz tanimlamasina girmiyor.
Maçin ilk yarisinda Trabzonspor savunmasinda Erdinç'le Tolga zaman zaman Nobre'yi durdurmakta zorluk çektiler. Orta alanda Hüseyin ve Szymkowiak'in oyuna agirliklarini koyamadiklarini gözlemledik. Iki kenardan da istenilen toplar gelmeyince bordo-mavililer gol pozisyonu üretmede yetersiz kaldilar.
Bu hakemi geçmek zordu
Ikinci yariya 1-0 skor dezavantajiyla baslayan Trabzonspor hücumu daha fazla düsünmeye basladi. Bordo-mavililer, savunmasinin orta alana yakin kurarak ilk yarinin aksine orta alanda daha fazla pas yapmaya basladilar. Çok geçmeden Fatih ile aranilan gol geldi. Golden sonra ise Trabzonspor'da her zaman oldugu gibi asiri telas ve panik basladi. Bunun sonucunda savunmanin yaptigi bir zamanlama yanlisindan Fenerbahçe bir penalti kazandi ve 2-1 öne geçti. Maç da bu skorla bitti.
Sonuçta Trabzonspor üç puani Kadiköy'de birakarak sampiyonluk yarisinda büyük bir yara aldi. Fakat basta belirttigim gibi bu maçta böylesi bir hakem üçlüsünü geçerek galip
SURAYA BAKIN ISTANBUL BASININ YAZDIHGINA CEM PAPILA ISTANBUL BASININI YANIMIZA GETIRDINYA ALLAH BELANI VERSIN
Arkadaslar, boyumuzdan büyük laflar etmeyelim lütfen...
Bu yazinin sahibi Iskender Günen'dir... 1985 dogumlu bir adam onu tanimaz, çünkü Iskender Trabzonspor'un gelmis geçmis en klas sol kanat oyuncusu olarak sampiyonluklara imza atiyorken o henüz ya vardi, ya yoktu... Kastamonu'ludur... Adamin hasidir, beyefendidir... Buradaki milletin yarisini cebinden çikartacak kadar da Trabzonspor'ludur.
"Istanbul basinini da....." diye konusmaya baslamadan önce bir bakmak lazim, kim bu adam, ne yapmis diye. Eli kalem tuttukça Trabzonspor için faydali seyler yazacagina emin oldugumuz bir adami hak etmedigi laflarla küstürmenin bir anlami yok, ki zaten küsmez o Trabzonspor taraftarina. Hayat bizim bildigimizden ibaret degil, baska yerler ve baska insanlar da var...
Ben giyabinda site adina kendisinden özür diliyorum...
Yorum
-
Ben su resimden su manayi cikardim. Papila fenerlilerle gol sevincini yasarken bir taraftanda sitemde bulunuyor gibi. "Pierre orada topu bana cikarsaydin ya olum ben daha musaittim ama olsun bu sefer Nobre atsin." Der gibi duruyor. ben onu anladim sanki.[img]smileys/smiley1.gif[/img]Her Asker Kısa Dönem olamaz :)
Yorum
-
İlk olarak dallas_41 tarafından gönderildipapilaya bakin nasi duruyo..sanki golün asistiin o yapmisssss[img]smileys/smiley4.gif[/img]
asisti degil
o pozisyonda golü bile atmistir benceTrabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
İlk olarak perhaps tarafından gönderildiİlk olarak cemilsezgin tarafından gönderildi
Cinayeti gördüm<SPAN ="detay_haber">[img]height=160 alt=[/img]ayni film[/b] oynuyor. Degisen sadece aktörler. Hakemler hakkinda konusmayalim, onlar da hata yapabilir diyoruz. Ama gel gör ki hakemlerin hatalari hep Istanbul'a gelen takimlarin kaderini tayin ediyor. Fenerbahçe-Trabzonspor maçi ligin üst siralarini etkileyebilecek bir büyük maç. Böyle büyük maçta sahada dün aksam bir hakem üçlüsü vardi ki anlatilir gibi degil. Zaten ilk yari bittiginde hakemin oyundaki kararlarini gördükten sonra Trabzonspor'un kaderi belli olmustu. Dakika 14... Alex'in serbest vurusundan gelen topta Nobre ile kazanilan golde Luciano bariz ofsayt. Dakika 35... Yattara'nin vurdugu topa Fenerbahçe ceza alani içerisinde Aurelio elle dokundu. Karar devam... Iste ilk yarinin sonucunu belirleyen pozisyonlar. Kaldi ki Cem Papila'nin verdigi kararlarin birçogu yanlis. Ayrica maçin ikinci yarisinda Trabzonspor'un etkili oyuncularina yapilan sertliklerde herhalde Papila kartini evde unuttu ya da bu ülkede Trabzonsporlu oyuncular yildiz tanimlamasina girmiyor.Maçin ilk yarisinda Trabzonspor savunmasinda Erdinç'le Tolga zaman zaman Nobre'yi durdurmakta zorluk çektiler. Orta alanda Hüseyin ve Szymkowiak'in oyuna agirliklarini koyamadiklarini gözlemledik. Iki kenardan da istenilen toplar gelmeyince bordo-mavililer gol pozisyonu üretmede yetersiz kaldilar. Bu hakemi geçmek zorduIkinci yariya 1-0 skor dezavantajiyla baslayan Trabzonspor hücumu daha fazla düsünmeye basladi. Bordo-mavililer, savunmasinin orta alana yakin kurarak ilk yarinin aksine orta alanda daha fazla pas yapmaya basladilar. Çok geçmeden Fatih ile aranilan gol geldi. Golden sonra ise Trabzonspor'da her zaman oldugu gibi asiri telas ve panik basladi. Bunun sonucunda savunmanin yaptigi bir zamanlama yanlisindan Fenerbahçe bir penalti kazandi ve 2-1 öne geçti. Maç da bu skorla bitti.Sonuçta Trabzonspor üç puani Kadiköy'de birakarak sampiyonluk yarisinda büyük bir yara aldi. Fakat basta belirttigim gibi bu maçta böylesi bir hakem üçlüsünü geçerek galip</SPAN>
<SPAN ="detay_haber"> SURAYA BAKIN ISTANBUL BASININ YAZDIHGINA CEM PAPILA ISTANBUL BASININI YANIMIZA GETIRDINYA ALLAH BELANI VERSIN</SPAN>
Arkadaslar, boyumuzdan büyük laflar etmeyelim lütfen...
Bu yazinin sahibi Iskender Günen'dir... 1985 dogumlu bir adam onu tanimaz, çünkü Iskender Trabzonspor'un gelmis geçmis en klas sol kanat oyuncusu olarak sampiyonluklara imza atiyorken o henüz ya vardi, ya yoktu... Kastamonu'ludur... Adamin hasidir, beyefendidir... Buradaki milletin yarisini cebinden çikartacak kadar da Trabzonspor'ludur.
"Istanbul basinini da....." diye konusmaya baslamadan önce bir bakmak lazim, kim bu adam, ne yapmis diye. Eli kalem tuttukça Trabzonspor için faydali seyler yazacagina emin oldugumuz bir adami hak etmedigi laflarla küstürmenin bir anlami yok, ki zaten küsmez o Trabzonspor taraftarina. Hayat bizim bildigimizden ibaret degil, baska yerler ve baska insanlar da var...
Ben giyabinda site adina kendisinden özür diliyorum...fenerbahçe dünya pisliğidir..
her şeyin hesabı sorulur bir gün.....
Yorum
-
ISKERDER GÜNEN KASTAMONU HEMSERIMDIR.TRAZONLU OLMADIGI HALDE BÜYÜK ÇOGUNLUGU OTEL ODALRINDA KALMAK KAYDIYLE, TRABZONSPORUMUZUN FORMASINI UZUN YILLAR GIYMIS,DISARIDAN GELIPTE O KADAR UZUN SÜRELI DAHA DEVAMLILIK GÖSTEREN YOKTUR. OLAGANÜSTÜ BIR SOLAK VE BEYEFENDIDIR.O NUN KADAR IÇ TRANSFER GÖRÜSMELERI EN KISA SÜREDE BITEN YILDIZ FUTBOLCU OLMAMISTIR.
KASTAMONU DA BIZIM KUSAK O SAYESINDE TRABZONSPOR LU OLMUSTUR.KASTAMONU NUN 1.LIG DE VE MILLI TAKIMDA YEGANE GURURU OLMUSTUR.. LÜTFEN DIKKAT..
LÜTFENfenerbahçe dünya pisliğidir..
her şeyin hesabı sorulur bir gün.....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum