Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bu resmi unutmayin, iste bu resim!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu resmi unutmayin, iste bu resim!

... TRABZONSPORUN BU SEREFSIZLERE GÖSTERDIGI MÜCADELENIN TA KENDISIDIR ... HANKI RESIM MI ...

FATIHIN ... YAN HAKEME YUMRUGUNU SIKTI AN KI RESIM ... (TÜYLERIM KALKTI
    ... AKLIMA GELDIKCE) ... NE KADAR GURULANDIGIMI BILEMESSINIZ O
    HAREKETTEN DOLAYI!!

KAPTAN SENIN ICIN ÖLESEK AZDIR!!!

SAYGILAR!! O RESMI BULUN ARKADASLAR!

Biz hep bu zamanlar kenetlenmisiz, hep bu haller de sevmisiz. Yücesinin ne oldugunu sevginin böyle zamanlarda göstermisiz. Biz degil miyiz \"Seni sevinmek için, sevmedik\" diye!

o yumruk macin bitimiyle hakemlerin gözlerinde patlamasi lazimdi.

arkadaslar o is bize düser !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yorum

İlk olarak 61Hamsi61 tarafından gönderildi

o yumruk macin bitimiyle hakemlerin gözlerinde patlamasi lazimdi.

arkadaslar o is bize düser !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

haklisin
      FIRTINA61

Yorum

[img]smileys/smiley32.gif[/img]...

Yorum

ben o yumrugu göremedim. gole sevincimden. arkadaslarla kucaklasmadan. Ayni yumrugu hep birlikde bizde sikdik cunkü.

Hepimiz biriz, birimiz hepimiz. Tek Yumruk.

inschallah resim olarak ekleyebilen olur.

Büyük degilsin Trabzon. En büyük Sensin.Edited by: sanatik
          "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

o yumrugu gözlerinin üstünü sampiyon olarak atacagiz
            SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
            CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

maçtan önce takimlar isinirken, tv bizim taraftarlari gösteriyodu;bizimkilerin dudaklarini okudum...hep birlikte söyle bagiriyorlardi "hepiniz o... çocugusunuz..!"

benim tüylerimi diken diken eden ayrinti dabuydu... [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

İlk olarak CuttySark tarafından gönderildi

maçtan önce takimlar isinirken, tv bizim taraftarlari gösteriyodu;bizimkilerin dudaklarini okudum...hep birlikte söyle bagiriyorlardi "hepiniz o... çocugusunuz..!"

benim tüylerimi diken diken eden ayrinti dabuydu... [img]smileys/smiley32.gif[/img]

En önde Reha Abi (greywolf) vardi[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

yumruk sikmayla bir bok olmaz.. bir büyük maçi çevirseydi su yildizlarimiz baska bir sey istemezdim...
                  #7 King of Kings

Yorum

İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi
                    yumruk sikmayla bir bok olmaz.. bir büyük maçi çevirseydi su yildizlarimiz baska bir sey istemezdim...

http://www.bordomavi.net/bmn/forum/f....asp?TID=3199& amp;PN=1&TPN=1
                    <font color=BLUE>KAZIM KOYUNCU\'YU UNUTMAYACAGIZ UNUTTURMAYACAGIZ !!!</font>

Yorum

İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi

tamam muhalif olabilirsin ama her yaziya muhalif olupta sinir bozmayada gerek yok bence.

Yorum

beyler trabzonum böyle onuruyla serefiyle mücadele etsin 20 yildaha sanpiyonluk görmeyelim bence ligden çekilsinler ozaman ne oldunu görecez.
                        GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

Muhalif kardes ayni Giray Hoca gibisin sende.Ne yapmaya çalistiginizi çözmüs degilim .
                          Klüpte Artik Çok Para Var MAY Göreve Bize Daha Çok Feti Daha Çok Lange Daha Çok Tansel Lazim....

Yorum

Ben bu takima ne diyeyim, ne söyliyebilirim ki. Sabaha kadar bela
                            anktim Cem serefsizine. Böyle bir seyin bizim basimiza gelebilecegini
                            ömrümde aklima gelmezdi! Resmen katliama maruz gittik, biz TS olarak.
                            Bunu hesabini ödettirecegiz, ödettirmesine de, ama nasil. Rakibe hic
                            kizmiyorum, kizamiyorumda, isyanin MHK ya, hakeme, federasyona ... ahhh
                            ahhh ... ne yapalim! Her kez gördü, neyin ne oldugunu. Avrupa da bir FB
                            memleketi rezil edip dursun, biz ise kendine ülkesinde adaletsizlige
                            yenik düselim! YAZIKLAR OLSUN!!!!
                            Biz hep bu zamanlar kenetlenmisiz, hep bu haller de sevmisiz. Yücesinin ne oldugunu sevginin böyle zamanlarda göstermisiz. Biz degil miyiz \"Seni sevinmek için, sevmedik\" diye!

Yorum

öyle hakeme bende olsam yumruk sikardim en azindan.ama ben maçlarda çok agresif olurum.belkide suratinda patlardi benim yumrugum.[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X