onurumuzla anlımızın akıyla aldığımız 6 şampiyonluk onlardaki 600 şampiyonluğa bedeldir.Geçenlerde ankara kızılayda sarıkırmızı bir tişört üstüne biri anlımızın akıyla yazan bir tişört giymiş görünce bastım kahkayı adam ne oluyo demeye kalmadı alnınız araba dönmüş nerde bunun akı dedim.tekrar koptum orda bi tişörtüne baktım bi suratına sonrada yine koptummm....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Futbol sadece sahada kazanilmiyor
Daraltma
X
-
bunlar herkesin bildiği herkesin yaptığı şeyler gücü yettikçe yaptığı şeyler
kudddisi artık görevalması zor
ama cem papila ile devam bunu yenmemiz sadece 1 yol war oda bir olmak trabzonspor taraftarıyla, yönetimiyle, teknik adamıyla bir olacak, trabzondan çıkan millet vekilleri sadece maça gelmeyecek gerekli yerlerde takımın arkasında duracak, yoksa burda evet bişe yapmalıyız demeyle olmaz[ille d' 7]
Yorum
-
İlk olarak Crazy_OfLu61_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ülkede hiçbisey hakkiyla kazanilmiyoki futbol sahada oynayarak kazanilsin.
başka ne denebilir ki!"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
ENKRALTS
peki herşeyin hakkıyla olması için ne çaba gösteriyorsunuz.herkes önce kendini düzeltmeye çalışsın.en öncede ben kendimi düzelteyim.madem ki bundan yakınıyoruz o zaman hakkımız olmayan hiçbirşeye dokunmayalım.önce kendimizi düzeltelim sonra etrafımızdakilere örnek olalım sonra onlar düzelsin.bunun başka yolu yok.boşuna kimse suçlu aramasın.ben zannetmiyorum ki burada birisi bugüne kadar hakkı olmayan hiçbirşeye ama hiçbirşeye dokunmadı.istemiyor olabilirsiniz istemeden yapmışta olabilirsiniz ama bu yapmış olduğunuz gerçeğini değiştirmez.o yüzden boyle hiçbişey hakkıyla olmuyor lafı edenlerin bugüne kadar hiç haksız yere bişe elde etmemiş olması gerekir.kendi davranışlarınızı gözden geçirin ondan sonra başkalarını eleştirirsiniz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum