editEdited by: Analyzer
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Biz Degil, TÜRKIYE Kaybetti
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
erman toroglu federasyon baskanligina oynuyor......çok delikanli takiliyor konusuyorda ama feneri biraz yalasa iyi olur sansalla program yapmak yetmez ona.....bi de adam türk sanirim isi zor yani.....erman hocaya basarilar bol halk destegi diliyorum....çok hevesli görebiliyorum çok mükemmel isler yaparim ben diye düsünüyor gazli da yani....ama dedigim gibi çok zor!!!!!!!rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor...
Yorum
-
İlk olarak Gölge Oyunu tarafından gönderildi
AGAOGLU :''bööle futbolculari alistirirsiniz basit faullere, penaltilara sonra Edirne'nin disina çiktinmi Avrupa'nin 3. sinif takimlarina yenilirsin''.

evet agaoglu muhtesem konusdu. helal olsun.
"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
İlk olarak trabzonlu_ tarafından gönderildi[img]smileys/smiley7.gif[/img]insallah sampiyonlar liginde gene sifir çekerler.ben cok merak ediyorum sampiyonlar liginde hakemleri satin alabileceklermi..bunlar bu futbolla anca gazoz kupasina giderler..ulan dua etsinler federasyonaa
girebileceklermi dersin oraya - [img]smileys/smiley1.gif[/img]
eleme maci var."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
HAKEM SAYESINDE KAZANDIKLARI IÇIN SEVINEMIYORLAR
ADI SEREFSIZLER.. BUNLAR BU KADAR ACIZLER VE EZIKLER ISTE.
Yorum
-
Klüpte Artik Çok Para Var MAY Göreve Bize Daha Çok Feti Daha Çok Lange Daha Çok Tansel Lazim....
Yorum
-
Arkadaslar bence Trabzonsporumuz haftaya maça siyah forma giyerek çikmali. Bu serefsizleri protesto etmenin en güzel yollarindan biridir.Biliyoruz
Bir yildiz yagmuruna tutulacagiz
Toprak çökecek
Basimiz dönecek, arkamizda seni bulacagiz
\"Hayde\" diyeceksin Ernesto gibi
Gidelim
Yildizlarin çok oldugu
Bir gökyüzü altina ...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum