Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Statta Maç Öncesi Müzikler

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Antalya maçı sonrası saha içinde horon oynanırken çalan parçayı bilen yazabilir mi? Aynısını taksimde de çaldılar izdihamdan arabanın yanına varıp soramadım
    Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

https://www.youtube.com/watch?v=lMyrKyRWsMg (Bunun bize nasıl ilişkilendirildiğini çözemedim, herkes dinliyor)
      Abdullah Avcı'nın bir videosuna yapılan "edit" ile meşhur oldu-bizimle ilişkilendi diye biliyorum. Yanılmıyorsam deplasmandaki bjk maçında Cornelius'un attığı golü beklediği ve sonrasında sevindiği ana yapılan bir videoydu.

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abdullah Avcı'nın bir videosuna yapılan "edit" ile meşhur oldu-bizimle ilişkilendi diye biliyorum. Yanılmıyorsam deplasmandaki bjk maçında Cornelius'un attığı golü beklediği ve sonrasında sevindiği ana yapılan bir videoydu.
        Teşekkür ederim. Sosyal medya araçlarını kullanmadığım için bu tarz gelişmelerden geç haberim oluyor. Videoyu sonradan gördüm.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Davut Güloğlu - Hayat Devam Ediyor

Sanırım stadda bu parça da çalıyor ve bence gayet coşturucu etkisi var. Tam stad atmosferine uygun.
          Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
          Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• stat hoparlörleri modernize edilmediği takdirde hangi müzik çaldığının önemi yok şampiyonluk kutlamalarında bu eksikliği fazlasıyla yaşadık.

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              stat hoparlörleri modernize edilmediği takdirde hangi müzik çaldığının önemi yok şampiyonluk kutlamalarında bu eksikliği fazlasıyla yaşadık.
              Üst kat çoğu zaman söylenenlerden hiçbir şey anlamıyor zaten. Statta berbat bir ses sistemi var.
              www.x.com/zykmda

Yorum

• Bundan böyle Demet Akalın'ın kulüp şarkısı çalmalı maçtan önce

Şikecilere gönderme de var sözlerinde adeta

Çok hoş bir şarkı oldu kutlamalarla örtüşen.
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• Hiç Demet Akalın dinlemeyen biri olarak Şampiyonluktan beri sürekli bu şarkıyı dinliyorum.
                  Sanki bizim için yazılmış. Sözler şahane uydu.

Bundan sonra tüm kutlamalarda bu şarkı çalar artık.

İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bundan böyle Demet Akalın'ın kulüp şarkısı çalmalı maçtan önce

Şikecilere gönderme de var sözlerinde adeta

Çok hoş bir şarkı oldu kutlamalarla örtüşen.

Yorum

• rafet el roman ın şarkısı bence çok güzel olmuş https://www.youtube.com/watch?v=4lEE_7W-aIw

Yorum

• İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      rafet el roman ın şarkısı bence çok güzel olmuş https://www.youtube.com/watch?v=4lEE_7W-aIw
                      evet hocam rafet el roman başka bir eser meydana getirmiş. Şimdiden bordo güller kısmından itibaren telefon müziğim yaptım bile.
                      YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Güzel olmuş...
                        BORDO MAVI

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                        Yükleniyor...
                        X