Lyon Maçindan sonra sokakta o bayragi tasiyanlari görünce duygulanmamak elde deil.. Emegi geçenlere tesekkürler...[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Tarihi videosu!
Daraltma
X
-
İlk olarak greywolf tarafından gönderildiBu cd'yi ücreti karsoliginda çogaltip kargolayabilirmisin? Ben Istanb uldayim...
kardes original kayit Mardinli_TS üyemizde. Bendede izledigin ufak boyutlu video var sadece.
"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
Guests
Arkadaslar benim de elimde Oguzdan aldigimiz efsane maclarimizin cdsi var.
O cd'de unutulmaz bissürü maçimiz var Avrupada ve ligdeki.
Bana upload edebilicegim bir site söylerseniz müsait olunca ederim bildigim tüm siteler max. 30 mbla sinirli upload için.Elimdeki görüntülerin 75 mb civari her bir parçasi bu nedenle iyi bi upload sitesi lazim...
Yorum
-
İlk olarak Scholes tarafından gönderildi
Bana upload edebilicegim bir site söylerseniz müsait olunca ederim bildigim tüm siteler max. 30 mbla sinirli upload için.Elimdeki görüntülerin 75 mb civari her bir parçasi bu nedenle iyi bi upload sitesi lazim...
yeri ben ayarlarim scholes.
mesajlasiriz seninle."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
bi ben izliyemyitorum herhalde winamp in sonunu indirdim mediaplayrin ini ensonunu kurdum powerdvd yi kurdum ama yok hepsinde sesvar sadece powerdividi görünbtüvar ama oda okadarkötü ne oldu bellidegil.. nasil çözem kafayi yedim kurmnadim Prg kalmadiBu sehir Senin ile Yatip Kalkiyor 20 Yildir Senden Tek sey Istiyor
Bordo ile Mavi Kefenim Olsun TRABZON\'um Bu sene Sampiyon Olsun..
Yorum
-
"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
İlk olarak sanatik tarafından gönderildiİlk olarak Scholes tarafından gönderildi
mesajlasiriz seninle.
bunlara yakinda ulasabilecek miyiz?
yanlis anlamayin ama çatladim... [img]smileys/smiley9.gif[/img][b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>
Yorum
-
İlk olarak yattara11 tarafından gönderildiİlk olarak sanatik tarafından gönderildiİlk olarak Scholes tarafından gönderildi
mesajlasiriz seninle.
bunlara yakinda ulasabilecek miyiz?
yanlis anlamayin ama çatladim... [img]smileys/smiley9.gif[/img]
bana kargoyla bir yedek varsa gonderirmisin karsi odemeli cok sevinirim baris_aykan@hotmail.com 7/24 saat canli<center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum