Trabzonspor Uğruna Can Verenlere Büyük Saygısızlık
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Tunga Bey; O zaman niçin gazetecilere imeil çekiliyor. Şimdi burada iki başlılık ortaya çıkmıyor mu? Bir kısım kişiler basın kuruluşlarına ulaşmak istiyor, bir kısımda kalanlar, bu ayıp bizim ayıbımız diyerek diğer kardeşlere tezat düşüyor,Bu işin basın ile alakalı bir sıkıntısı yok arkadaşlar. Hatta bazı basın kuruluşlarına biz rica ederek haberi geri çektirdik. Zira kim olduğuna ulaştığımız bir adamın ipliğini pazara çıkaracağız diye, Soner'in söylediği gibi, milletin ağzına Trabzonspor'u ve acılı aileleri sakız edemeyiz.
Bundan sonra zaten takibimiz sürüyor. Kendisi, eminim ki bir iki yardakçısı ile birlikte yeniden türer ortalıkta. İşte o zaman öyle umuyorum ki, kimseden yüz bulamayacaktır.
Yapmayın böyle. O zaman kapatalım üzerini gitsin kardeşim. Onlarca milletvekilene, gazeteciye millet boşuna yazmasın. Ben bu olayın tek kişiden kaynaklandığına kesinlikle inanmıyanlardanım.
Radyospor'a ulaşabilirmiyiz diye düşünürken bu imeili okudum, şaşırdım.BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPORYorum
-
VekiL Suat Kılıç inandırıcılığını kaybetmiştir. Sırf arkadaşı diye hiç bir şey incelemeden hareket etmiş ve bu güzel organizasyona engel olmuştur...
Dedim ya; şu saatten sonra yapılan açıklamalar boş!“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin DinarYorum
-
Adil Abi,
1- Biz vekillere ve hatta bakanımıza ulaşarak bu işin takibine devam ediyoruz
2- Başbakanlık'ta bu işimiz birinci elden takip ediliyor
3- Suat Kılıç'tan "ilk açıklama" ile ilgili bir beyanat bekleniyor.
4- Orman projemiz hızla devam ediyor.
Yani, mesaj ve posta trafiğinde bir duraklama yok.
---------------------------------
Suat Kılıç'a...
Ne demiş? "Ağaç sevgi ile büyür"müş.
Biz ağacın nasıl büyüdüğünü biliyoruz. Dikmişliğimiz, orman yapmışlığımız var. Bunu her iki şehre birden söyleme kardeşim. Bunu söyleyeceğin yer o ağaçları yakmak için dikilmesini beklediğini söyleyen ama gönüllerini kırmamak için bir türlü ilk açıklama benim değildi diyemediğin fanatiklerin.
Ağaç sevgi ile büyürmüş... Peh!Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!Yorum
-
Yemeyiz tabiki de..Çok ders aldık bu olaydanGÖLGE ETMEYİN YETER
"Ben bütün savaşımı özgürlük için veriyorum yoksa ölümden korktuğumdan değil." Kazım KoyuncuYorum
-
Bu görüşünüze can-ı gönülden katılıyorum, bunlarda hemfikiriz.Adil Abi,
1- Biz vekillere ve hatta bakanımıza ulaşarak bu işin takibine devam ediyoruz
2- Başbakanlık'ta bu işimiz birinci elden takip ediliyor
3- Suat Kılıç'tan "ilk açıklama" ile ilgili bir beyanat bekleniyor.
4- Orman projemiz hızla devam ediyor.
Yani, mesaj ve posta trafiğinde bir duraklama yok.
---------------------------------
Suat Kılıç'a...
Ne demiş? "Ağaç sevgi ile büyür"müş.
Biz ağacın nasıl büyüdüğünü biliyoruz. Dikmişliğimiz, orman yapmışlığımız var. Bunu her iki şehre birden söyleme kardeşim. Bunu söyleyeceğin yer o ağaçları yakmak için dikilmesini beklediğini söyleyen ama gönüllerini kırmamak için bir türlü ilk açıklama benim değildi diyemediğin fanatiklerin.
Ağaç sevgi ile büyürmüş... Peh!
Ancak basının önü bizzat sizler gibi değerli kardeşlerimiz tarafından engellenmesin. Trabzonspor camiası büyük bir camia. Samsunspor gibi yüzlerce spor kulübünü içine alan bir camiadır. O vekil hata yapmış ise eğer bir nebze (Trabzon değil) Karadeniz kültürü taşıyorsa, arkadaş bir yanlış anlaşılma oldu, özür dilerim demesi ne kendisini, ne Samsunsporu, ne onu oraya seçenleri, nede onun anlaşıyındaki Trabzonsporluluğu ayrıca Trabzonsporumuzu hiçte küçük duruma düşürmez.
Eğer Vekilimiz hatır için bu olayı buraya getirmiş ise, kusura bakmasın Samsun Valiliğimiz o hatırın fersah fersah üzerindedir. Bir an BASİRETİ BAĞLANMIŞTIR diye düşünürüm.
Ben basının önünün tıkanmasına hiç katılmıyorum.
Çünkü;
Karadeniz fıkraları insanları çok güldürür, nedendir, neden insanlar bir çağlayan gibi kahkaha atarlar.
Tıpkı Samsundaki Ormana fidan dikilmesini istemeyen bir direnişteki hikaye gibidir de ondan.
Bırakın gülecek olanlar gülsün, Temel abim serzenişlere hem siyasi, hemde sportif yönden cevabını verir. Bu düşüncelerimle gençlerin haklı adalet aramasının önü kesilmesin derim.En son Adil ÖZGÜR tarafından düzenlendi; 03.04.2010, 00:40.BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPORYorum
-
Dün yazmıştım tekrar eklemek istedim Kaya;
Allah içimi biliyor; hiç samimi gelmiyordu bana, hiç hemde..
Kanal değiştiriyordum gördüğümde...
Allah'ıma şükürler olsun ki, çok büyük bir isabet kaydetmişim ön yargımda...
Düzgün diksiyonuyla sanki bir tiyatro sahnesinde, rolünü icra eder gibiydi hep..
Öz, dem, ruh... Bunlar hep eksikti...
Şimdilerde nasıl ve ne yapıyor bilmiyorum ama, iyi birşeyler yaptığını sanmıyorum...
İyilikler diliyorum kendilerine... İyilikler...Yorum
-
-
Türkiye'de her şey unutulur.Unutmayacağız,unutturmayacağız denilir yine unutulur. Herkes konuşur unutur, bazılara konuşmaz unutmaz. Hiç kimse bilmeden sessizce işler yaparak gönül kazanır,yuva kurar,imkan sağlar.
Yine bazıları da sessizce işler yapar. Yıkar,bozar,kırar. İmkanları dahilinde yaptıkları ile böbürlenir! Ben yaptım oldu der!
Tercihiniz kimden yana olur!Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.Yorum
-
Valilik ve il orman müdürlüğüne dilekçe ve mail atmıştım.
Valilikten henüz bir cevap çıkmadı .
İl orman müdürlüğünden mailime gelen cevap aşağıdadır..
----- Özgün İleti -----
Kimden : "Samsun"
Kime : "info@akmarine.net"
Gönderme tarihi : 2/04/2010 10:53
Konu :
Sn Aygün GÜNDOĞDU,
İlgi dilekçenizde belirtilen Hatıra Ormanı için İl Müdürlüğümüze herhangi bir başvuru yapılmamış olup, böyle bir çalışmamız mevcut değildir.
Bilgi ve gereğini rica ederim.
Ömer ALBAYRAK
Samsun İl Çevre ve Orman Müdürü
Çevre ve Orman Bakanlığı
Sögütözü 14/E ANKARA
(0312) 207 50 00
From: Akmarine Gemi Elektrik Otomasyon [mailto:info@akmarine.net]
Sent: Wednesday, March 31, 2010 11:19 AM
To: "samsun@cob.gov.tr"
Subject: “Bir Sevda Uğruna” İsimli hatıra ormanı
Sn Ömer ALBAYRAK,
Mensubu olmakla gurur duyduğum “Bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999” sivil toplum kuruluşunun organize ettiği ve Trabzonspor Kulübü, Samsunspor Kulübü, tüm Trabzonspor taraftar oluşumları, tüm Samsunspor taraftar oluşumları ve de birçok diğer yerel ve ulusal sivil toplum kuruluşlarının desdek verdiği Samsun ili sınırları içinde gerçekleştirilecek “Bir Sevda Uğruna” İsimli Hatıra Ormanı’mızın 28 Mart 2010 Pazar günü yapılması planlanan açılış töreninin Samsun ili Valiliğinin talimatı ile iptal edildiği bilgisine ulaştım.
Sayın Başbakanımızın özenle üzerinde durduğu beş yıllık “Milli Ağaçlandırma Seferberliği” hareketinin de doğal bir parçası olan fidan dikimi kampanyamızın hangi sebep ile iptal edildiğini öğrenmek, taktir edersiniz ki bizlerin hakkıdır.
Aygün Gündoğdu
Cep : 0530 761 71 57
Ofis tel : 0530 761 71 79
Ofis Fax: 0530 427 94 19
www.akmarine.net
En son Aygün GÜNDOĞDU tarafından düzenlendi; 03.04.2010, 11:49... Bunlar uzun eğri burunlu ve konuşmayı şehvetle seven insanlar ki sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için hiç kimseden hiçbirşey beklemeksizin bir şarkı söyler gibi ölebilirdiler...N.H.RYorum
-
Trabzonspor için...
Güzel günler için...
Bu çirkinlik hiç bir zaman unutturulmayacak...
Sorumluları her zaman akıllarda olacak! TRABZONSPOR'A YAKLAŞAMAYACAK!“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin DinarYorum
-
Valilik ve il orman müdürlüğüne dilekçe ve mail atmıştım.
Valilikten henüz bir cevap çıkmadı .
İl orman müdürlüğünden mailime gelen cevap aşağıdadır..
----- Özgün İleti -----
Kimden : "Samsun"
Kime : "info@akmarine.net"
Gönderme tarihi : 2/04/2010 10:53
Konu :
Sn Aygün GÜNDOĞDU,
İlgi dilekçenizde belirtilen Hatıra Ormanı için İl Müdürlüğümüze herhangi bir başvuru yapılmamış olup, böyle bir çalışmamız mevcut değildir.
Ömer ALBAYRAK
Samsun İl Çevre ve Orman Müdürü
Çevre ve Orman Bakanlığı
Sögütözü 14/E ANKARA
(0312) 207 50 00
From: Akmarine Gemi Elektrik Otomasyon [mailto:info@akmarine.net]
Sent: Wednesday, March 31, 2010 11:19 AM
To: "samsun@cob.gov.tr"
Subject: “Bir Sevda Uğruna” İsimli hatıra ormanı
Sn Ömer ALBAYRAK,
Mensubu olmakla gurur duyduğum “Bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999” sivil toplum kuruluşunun organize ettiği ve Trabzonspor Kulübü, Samsunspor Kulübü, tüm Trabzonspor taraftar oluşumları, tüm Samsunspor taraftar oluşumları ve de birçok diğer yerel ve ulusal sivil toplum kuruluşlarının desdek verdiği Samsun ili sınırları içinde gerçekleştirilecek “Bir Sevda Uğruna” İsimli Hatıra Ormanı’mızın 28 Mart 2010 Pazar günü yapılması planlanan açılış töreninin Samsun ili Valiliğinin talimatı ile iptal edildiği bilgisine ulaştım.
Sayın Başbakanımızın özenle üzerinde durduğu beş yıllık “Milli Ağaçlandırma Seferberliği” hareketinin de doğal bir parçası olan fidan dikimi kampanyamızın hangi sebep ile iptal edildiğini öğrenmek, taktir edersiniz ki bizlerin hakkıdır.
Aygün Gündoğdu
Cep : 0530 761 71 57
Ofis tel : 0530 761 71 79
Ofis Fax: 0530 427 94 19
www.akmarine.net
Anlam veremiyorum .. Gerçekten artık anlam veremiyorum .. Bordomavi.net açıklamasında ilgili kurum ile birlikte ortak çalışıldığını söylüyor, Adamlar cevap olarak böyle bir girişim olmadı diyor.. Elimiz de Hatıra ormanı girişimi ile ilgili herhangi bir dilekçe kaydı ya da resmi olarak onaylanmıs bir yazımız var mı acaba ?BMN TRABZONYorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum