Ankara ekibindeki arkadaşlara önerimdir.Ankaradaki ilk maçta herkes elinde bir küçük dal parçasını bu şahsın önüne atsın geçsin.Tabi maçlara gelecek yüzü varsa.
Trabzonspor Uğruna Can Verenlere Büyük Saygısızlık
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Gerçekten misafir olarak duruyor mu burada Mehdi? Bu nasıl bir mazoşizmdir.Yorum
-
Yarın söylenecekleri tahmin edebiliyorum !
"Haksız Yere Beni hedef gösterenler Allah'ından bulsun" diyecek !
Devam ederek, "Ben engellemek yerine, engelleyenleri engellemek için var gücümle çalıştım" diyecek.
Ama yemezler, yemeyiz.
Not olarak düşmekte fayda var.
Hadi hepinize iyi geceler.Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.Yorum
-
açıklayalım artık daaa, darlandım..Vahid Halilhodziç: Trabzonspor taraftarları kendilerini dünyanın en büyük takımı olarak görüyolar...Şenol Güneş : Trabzon'da herkesin liverpool'a sempatisi var, ama benim sempatim liverpool'a değil Mancehster United'a.Yorum
-
El mi yaman bey mi yaman göreceğiz, durun bakalım.
Bmn büyüktür aslanım.Ve bu büyüklüğü kimseye yaranmadan elde etmiştir.
Kısacası senin gibi yalaka bi adam değildir.
Sen şimdi Bmn'yi engelledin siz 5 kişisiniz dedin.Bundan sonra olacakları kaç kişi yapabileceğimiz kestirebildin mi şimdi ?
Bir şekilde kandırdığın insanların neler yazdıklarını görüyor musun şimdi ?
Samsun'a gelen kardeşlerimizin ailelerinin yerine koyuyor musun kendini ?
Hadi len cevap ver, cevap!Yorum
-
Altan abiiii
)) Allah iyiliğni versin.
Gürcan abinin rövaşatası ( edit edildi
) da muazzam.
)
Selami can, latocan, diğer arkadaşlar. Yemeyin kendi kendinizi. Her şeyin bir vakti varmış.
Teşekkür etmeliyiz ki kendi ipliğini kendisi çıkarmıştır pazara..Yorum
-
Allah rahatlık versin herkese, Kamil abi Olcay abi derdimi anlamışsınıdır umarım...Tamuğ, kısmet olursa yüz yüze görüşelim bir gün... Belki ikimizde daha rahat ifade ederiz kendimizi...
Son olarak, olmadı be.... Ayıp oldu, çok ayıp oldu.....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet ÖzelYorum
-
İsmail abi, o gerekçeye sanırım ben bile inanmam...Ki ben kolay inanırım...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet ÖzelYorum
-
Bu olayı tüm açıklığıyla bütün forum üyelerine duyurmak gerek.Sıcağı sıcağına yapılmamasını anlıyorum ama mutlaka yönetici arkadaşlarımızın olayı ve içeriğini foruma anlatması gerek.Yorum
-
Seve seve.
Mutluluk duyarım.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...Yorum
-
Ve bu kesinlikle isim verilerek yapılmalı.
Facebook daki 360 arkadaşımı tekrar gözden geçirmek istemiyorum, hangisidir diye
DELİL YOK :)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum