Fidan kampanyamızda hiç bir zaman geç kalma söz konusu değildir.Biri biterken diğeri başlar
Bugün 1000 fidanlık bir hatıra ormanının kurulumu, standart 10 bin TL'dir. (Tema vs gibi kuruluşlarda,Standart küçük bir tabela dahil )
Bizim hatıra ormanlarımızın maliyeti özel tabelamız dahil 7 bin TL'dir.
Biz ise 1000 fidanlık bir hatıra ormanını 5 bin TL gibi bir rakamlarla hayata geçirirken, aradaki tabela vs gibi farkları da kendi iç dinamiklerimizle karşılamaya çalışıyoruz.X ormanızımdan artan kısım var ise bir sonrakine aktarıyor, eksik var ise telafi ediyoruz.
Çünkü buradaki amaç, gençlerimizin küçük katkılarla katılımlarını sağlayarak doğa ve çevre sevgisini geliştirmek, topluma örnek olmalarını sağlayabilmektir.
Yani kısaca, katkı yapabilecek her arkadaşımız/kardeşlerimizin 1000 sınırına takılmadan ve tereddüt etmeden katılım göstermesini bekliyoruz.
Son ağaç kesildiğinde, Son nehir kirlendiğinde, Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Fidan kampanyamızda hiç bir zaman geç kalma söz konusu değildir.Biri biterken diğeri başlar
Bugün 1000 fidanlık bir hatıra ormanının kurulumu, standart 10 bin TL'dir. (Tema vs gibi kuruluşlarda,Standart küçük bir tabela dahil )
Bizim hatıra ormanlarımızın maliyeti özel tabelamız dahil 7 bin TL'dir.
Biz ise 1000 fidanlık bir hatıra ormanını 5 bin TL gibi bir rakamlarla hayata geçirirken, aradaki tabela vs gibi farkları da kendi iç dinamiklerimizle karşılamaya çalışıyoruz.X ormanızımdan artan kısım var ise bir sonrakine aktarıyor, eksik var ise telafi ediyoruz.
Çünkü buradaki amaç, gençlerimizin küçük katkılarla katılımlarını sağlayarak doğa ve çevre sevgisini geliştirmek, topluma örnek olmalarını sağlayabilmektir.
Yani kısaca, katkı yapabilecek her arkadaşımız/kardeşlerimizin 1000 sınırına takılmadan ve tereddüt etmeden katılım göstermesini bekliyoruz.
çünkü nice bin'lerden oluşan ormanlarımız olacak değil mi ismail abi
Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.
973'den 897'ye düşmeyi nasıl başardık (!) anlayamadım ama ben iş çıkışı bir otuz fidanlık katkı göndereceğim. meblağ elinize geçince haberdar ederseniz sevinirim, saygılar
vuvuzela dersleri:
bir muhabirin "hocam içinde bir şey yok ki" sözüne karşılık;
şenol güneş: "olmaz mı? bağımsızlık var özgürlük var onun için çalıyorlar."
973'den 897'ye düşmeyi nasıl başardık (!) anlayamadım ama ben iş çıkışı bir otuz fidanlık katkı göndereceğim. meblağ elinize geçince haberdar ederseniz sevinirim, saygılar
Ücret gönderenleri hesap edersek daha doğru bir iş yapmış oluruz. Buna göre listeyi tekrar güncelliyorum.
Bazı arkadaşlar yazıyor taahhüt ediyor sonra da ara ki bulasın.
En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 15.02.2010, 17:30.
Trabzonspor √
Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
Yorum