- Avatarımıza fidan yaptık vali el koymasın sakın...
Trabzonspor Uğruna Can Verenlere Büyük Saygısızlık
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82 -
[QUOTE=Ömer Kaya;3110248]Fidanlar dikilmeden batmayamı başladı?
?
[QUOTE=Sedat;3110249]- Arkadaşlar tahminimce burda isim verilmeyecektir...çünkü bunu yapanların Allahtanda korkusu yok...
Allahtan korkusu var da; ben düşünüyorum İkimizin Allah bir olamaz. Zira bu site de fidan ekmenin faziletine ilişkin hadislerde yayınlandı.
- Şuan burda izliyordur eminim hatta tek bir kötü sözde bana hakaret ettiler diye mahkemeye bile gider bu insanlar önce tahrik eder sonrası malum...
izliyordur o izlemiyorsa bile raportörleri izliyordur!
- Yinede sakin olalım malum ülkemizde şerefsize bile şerefsiz demek yasak...
PKK'lıyım demek serbest. Hatta yakında devlet ödünç madalyası bile verilir seyret!
[QUOTE=Ömer Kaya;3110250]Olayın iç yüzünü bilmiyorum ama samsunsporlu önde gelen bir kaç abimle konuştum onların hiçbir parmağı olmadıgını söylediler
evet trabzonla samsunu karşı karşıya getirme operasyonu. Ama bizler akılsız değiliz!
yahu furkan ne diyeyim
ismail abi reklam gibi olmasın en önce aygün abi ile ankara tayfası gidecek o zaman"Erdoğan`dan ağaçlandırma seferberliği genelgesi.

Ankara - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ağaçlandırma ve erozyonla mücadelede bir çok kurum ve kuruluşa görevler düştüğünü belirterek, bu amaçla söz konusu kuruluşların bütçelerine yeterince ödenek konulacağını bildirdi. Valiliklerce ağaçlandırma ve erozyonla mücadele faaliyetleri hakkında 3 ayda bir Çevre ve Orman Bakanlığı`na rapor verileceğini belirten Erdoğan, seferberlik kapsamında her yıl en başarılı iller ile kurum ve kuruluşların da takdir ve taltif edileceğini kaydetti.
Erdoğan`ın imzasını taşıyan ağaçlandırma seferberliği ile ilgili Başbakanlık genelgesi, Resmi Gazete`nin bugünkü sayısında yayımlandı.
Erdoğan, genelgede, 4122 sayılı Kanunun 4`üncü maddesinde; Başbakanlık, Milli Savunma Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Çevre ve Orman Bakanlığı ve üniversiteler ile Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu, Diyanet İşleri Başkanlığı yanında belediyeler, meslek kuruluşları, birlikler, sendikalar, vakıflar, dernekler ve benzeri teşekküller ile büyük işletmelere, ağaçlandırma ve erozyonla mücadele konusunda çeşitli görevler verildiğini belirtti. Ancak, bugüne kadar mezkur Kanunun görev verdiği kurum ve kuruluşlarca yeterli çalışmanın yapılamadığını vurgulayan Erdoğan, "Hükümetimiz tarafından ağaçlandırma, ormanlarımızın ıslahı ve erozyon kontrol çalışmalarına büyük önem verilmektedir. Bu kapsamda Çevre ve Orman Bakanlığınca hazırlanan `Ağaçlandırma ve Erozyon Kontrolü Seferberliği Eylem Planı` ilgili kurum ve kuruluşlar ile valiliklere gönderilmiş ve `www.cevreorman.gov.tr` internet adresinde de yayımlanmıştır. Mezkur Kanun ve Eylem Planında belirtilen görevler, ilgili kurum ve kuruluşlar tarafından eksiksiz bir şekilde yerine getirilecektir" dedi."
Bu ülkede, ağaçlandırma seferberliği için başbakanlığın genelgesiyle 5 yıllık eylem planı vardır.
Ama bugün, bu memlekette ağaç dikmenin bile suç olduğunu anlamış olduk !
Hatta öyle kocaman ve büyük bir suç teşkil ediyormuşki, BMN yönetim kurulu üyelerinin Samsun'a girişlerinin yasaklandığı bize tebliğ edildi.Üstelik defalarca, saatte bir hatırlatılarak, uyarılarak !
Ne büyük bir suça girişmişizde haberimiz yokmuş !
Ve siz BMN üyeleri, fidan bağışı yaparak sizlerde bu suça ortak olmuş bulunuyorsunuz, haberiniz olsun !
karşılaşma bence, iksiri kuvvetli
Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.Yorum
-
Ben anlamadım!
Ortada birinin birine güttüğü kan davası falan olması lazım.
Ağaç dikilmesine mani olabilmek için, limitsiz düzeyde beyin özürlü olmak lazım.
Ağaç dikilmesine, rahmetlilerin hatırasına halel getirerek nasıl intiam alınır çözemedim.
Ruh hastası mıdır nedir?Yorum
-
Arkadaşlar bu konu bayağı canımızı sıktı ben dahil çoğu arkadaşımız çok sinirlendi ve ağzından kötü sözlerde çıktı, artık sakinleşelim yönetici arkadaşlarımız bu konuda gereğini yapacaklarından adım gibi eminim.
Dinimizde bilirsiniz en önemli maddelerden birisi Niyettir, bizler kaybetmiş olduğumuz bu arkadaşlarımız için Allah rızası için kuran okuduk,fidanlar aldık bu yapmış olduğumuz tamamen iyi niyetli olan organizasyonlarımıza çomak sokan insallarada Allahu teala mutlaka cezasını verecektir.Yorum
-
Bu gecenin en güzel haberi Trabzonspor Yönetiminin bu işe sahip çıkmasıdır.
Bundan sonra karşı taraftan atılacak herhangibir adım çok farklı boyutlara taşınır.
Hani derler ya, her işte vardır bir hayır diye, bu da o cinsten işte, hiç yakınlaşamadığı Trabzonspor camiasından bir adım daha uzaklaşırken, bizi bir kez daha kenetledi.
Aslında teşekkür etmek lazım...DELİL YOK :)
Yorum
-
behçet hocam, bizde fidan bağışladık. Bizde kuran okuduk,okuyacağız!Arkadaşlar bu konu bayağı canımızı sıktı ben dahil çoğu arkadaşımız çok sinirlendi ve ağzından kötü sözlerde çıktı, artık sakinleşelim yönetici arkadaşlarımız bu konuda gereğini yapacaklarından adım gibi eminim.
Dinimizde bilirsiniz en önemli maddelerden birisi Niyettir, bizler kaybetmiş olduğumuz bu arkadaşlarımız için Allah rızası için kuran okuduk,fidanlar aldık bu yapmış olduğumuz tamamen iyi niyetli olan organizasyonlarımıza çomak sokan insallarada Allahu teala mutlaka cezasını verecektir.
Ama bilinsin ki bu ülkede herkes dinin,Allahın,peygamberin adını kullanarak kendi yalanlarını,ihtiraslarını örtbas ediyor.
Peki, rabbimiz ne diyor özü itibari ile!
Beni her şeye şahit kılmayın, ben zaten her şeye şahidim!
Rabbim her şeye şahittir!!!!!!Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.Yorum
-
-
Birileri bana şu malum kişiyi özelden söyleyebilirmi?
3. Kitap için gayet güzel bir hikaye oluşturacağım
)
.. Bunlar uzun eğri burunlu ve konuşmayı şehvetle seven insanlar ki sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için hiç kimseden hiçbirşey beklemeksizin bir şarkı söyler gibi ölebilirdiler...N.H.RYorum
-
- Sonuçta eleştirsekte Hayrettin Hacısalioğlu Cemil usta hatıra ormanımıza gelmişti ben destek vericeklerine inanıyorum...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82Yorum
-
Yorum
-
Vay be ..millet nelerle uğraşıyor..
Bu şahsı tanımam etmem..tek tanışıklığım BMN forumlarında yazdığı yazılar dolayısıyladır..
Bazı konularda anlaşmazlığa düşmek,böylesine manevi yönü ağır basan bir organizasyonu iptal ettirmek için,elinden geleni ardına koymamayı mı gerektirmeliydi..
İntikam kelimesini hiç sevmem..İntikam soğuk yenen bir yemektir,deyişinden tiksinirim..
Eğer,Dünya dönmeye devam edecekse,bu orman kurulacak ve dallanıp budaklanacaktır arkadaşım..sana soğuk yemeğin için afiyet olsun..ne amaca hizmet etmeye çalışıyorsan,şimdilik amacına ulaştın..Herkese MerhabaYorum
-
Her şerde bir hayır var demek vardır bizim inancımızda, adetimizde...
Ona inanır, öyle rahatlarız ve doğrudur da zaten...
Saatlerdir bu olayı takip ediyorum.
Hiç alışık olmadığım düşünceler, hiç alışık olmadığım sözler geçiyor yüreğimden.
ama her işte var bir hayır...
Bugün, bu olaya verilen tepkiye bakıyorum; çok onurlu duruyorsunuz abilerim, arkadaşlarım, kardeşlerim!
Dimdik...
BMN yönetim kurulu üyesi abilerim, arkadaşlarımın yükünü görüyorum, Aktan hocamın, Altan abimin emeklerine bakıyorum, onların kaybettiğimiz, şu an belki de kemikleri sızlayan kardeşlerimizin aileleriyle olan diyaloglarının etkisini düşünüyorum, Aygün abimin kat ettiği kilometreleri hesap ediyorum, Samsun'a gitmek için harçlığını köşeye koyan binbir hesap yapan Ankaradaki öğrenci kardeşlerim geliyor sonra aklıma, Tokat'tan Trabzon'dan gelecek olan heyecan içindeki dostları düşünüyorum, edilen duaları ekliyorum listeme sonra, hatimleri... uzuyor listem... Karışıyor ve yoğunlaşıyor hislerim.
Ve sonra bütün bu insanların beklediği günü sabote eden acınası, kompleksli, "devir, dönem adamcıklar"ına bakıyorum...
sinsi sinsi gülümsediklerini hissediyorum...
Öyle yanılgıdalar ki..
evet bir hayal kırıklığıdır bu zorunlu "erteleme"
ama emin olun ey insanlık fakirleri, o hayal kırıklığının yanına kocaman bir öfke, daha da ötesinde kocaman bir yumak koyduk biz.
Şerrin hayırı, safların sıklaşması.
Ey insanlık fukaraları;
Burdaki insanlık dersi, size en büyük cevaptır...
Yazıp çizmeye mahal vermeyen, çok sade, çok içten bir ayıp aynasıdır.
Bakar bakar ne hale döndüğünüzü görürsünüz artık...
Bakar bakar ufalırsınız...
Bu ayıbınız ve tüm emektarlara edilen bu hakaretin, verilen bu sıkıntının günahı size bu dünyada da Ahiret'te de yeter...Yorum
-
Orman yahu bu Sedat. Orman!
Gelmeselerdi en aciz insan kabul ederdim zaten onları. Ekstra bir hareket değil yani.
Orman bu, orman!
Gencecik yaşta toprağa verdiğimiz kardeşlerimiz için.
Samsun'da Samsunspor'da bilir bu acıyı.
Bu acıyı kim bilmez ki zaten?
İnsan olan bilir, insan.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum