başlık üst kısımlara, haydi BMN
Trabzonspor Uğruna Can Verenlere Büyük Saygısızlık
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
25) Hüseyin Kurt 5 Fidan
57) Hüseyin Kurt 6 fidan
Metin abi iki yerde ayrı ayrı geçmişim. 25. sıradakini kafanızı karıştırmaması için siler misiniz?İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm
https://twitter.com/HuseyinnKurtYorum
-
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.Yorum
-
Tamamdır Aktan hocam.
Tamamdır kardeşim.
Fidan ücretiniz gelmiştir güncellemeniz tamamdır.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √Yorum
-
metin abi;
eyüp kılıç 40
celal emra samancı 41
furkan kayaoğlu 20
Ali Yılmaz 20
Fazlıogli 20
BMN Ank.Köy Ok. 20
Altan Atabay iş 20
Ark.
Toplam 181 fidan benim takibimde olup 60 fidanın parası şu an bende. Ancak 181 fidanı tamam olarak görebilirsin abiciğim.En son Altan Atabay tarafından düzenlendi; 17.02.2010, 13:39.Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.Yorum
-
Cuma günü ben de yollayacağım kısmetse...5 fidan...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet ÖzelYorum
-
Temel askere gitmis silah atisini ögrendikten sonra komutan sormus:
-Sag taraftan düsman saldirirsa ne yaparsin? Temel cevap vermis:
-Sag tarafa siper alip düsmana ates ederim.
-Peki sol taraftan düsman saldirirsa ne yaparsin?
-Sol tarafa dogru siper alip düsmana ates ederim.
-Peki önden düsman saldirirsa ne yaparsin ?
-Ön tarafa dogru siper alip ben de düsmana ates ederim.
-Peki arkadan düsman saldirirsa ne yaparsin diye komutan sorunca bizim Temel dayanamamis.
-Komutanim koskoca Türk ordusunda benden baska savasacak asker kalmadi mi?
Bizimki de o hesap Ismail abi.Koskoca BMN`de benden baska üye kalamadi mi her Ormana fidan yetistirecek.

Bu da isin sakasiydi tabi.Imkanlar elverdigi ölcüde BMN `nin hayr islerinde destegimiz devam edecek.
Sebep olanlardan,katkida bulunanlardan Allah razi olsun.Yorum
-
Bana fazla fidan yazmışsınız, kendimi ihbar edeyim dedim
Listede iki defa yer almışım 20+50 görünüyor o yüzden halbuki toplam 50 olacaktı.
Motivasyon arttırmak için yaptıysanız iyi taktik ama şimdilik benden bu kadar
vuvuzela dersleri:
bir muhabirin "hocam içinde bir şey yok ki" sözüne karşılık;
şenol güneş: "olmaz mı? bağımsızlık var özgürlük var onun için çalıyorlar."Yorum
-
özellikle ismail alkan ve külünkoğlu'na
az önce karayolları bölge müdür yardımcısı (Zeki Bey) 'nı ziyaret ettim
Kendileri sağolsunlar kurum ve çalışanlar olarak her türlü desteği vereceklerini söylediler. Ancak bizim düşündüğümüz 28 Mart tarihini havaların sıcak gitmesi dolayısıyla erkene almamızın daha iyi olacağını belirttiler..
Ayrıca bu cuma veya önümüzdeki çarşamba alanımızı karayollarındaki bi çalışanla gidip göreceğim inşallah..
Bir de ismail abi tabela ebatlarını özelden atarsan karayollarına ileteceğim(kendileri yol kenarına çok büyük tabela istemiyorlar da)
yarın da orman işetme müdürlüğü ile bir görüşme daha yapıp en kısa sürede sizlere organizasyon hakkında bilgi vermek istiyorum
saygılarımla...TRABZONYorum
-
-
Seda Fidan ücretin geldi kardeşim teşekkürler.
Nihal sana da teşekkürler kardeşim listeyi güncellendim.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum