Allah razı olsun hepinizden
Trabzonspor Uğruna Can Verenlere Büyük Saygısızlık
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
BMN Ankara olarak toplu fidan bağışında bulunacağız. Ancak şahsım olarak 30 fidan benden.
Ayrıca Samsun ilini düşünen arkadaş veya arkadaşlar her kimse Allah onlardan razı olsun. Çok anlamlı ve maneviyat yüklü olmuş.
Tunga abinin dediği sözde bence yılın sözüdür.
FİDANLARIMIZIN TOPRAĞA DÜŞTÜĞÜ YERDE, FİDANLARIMIZ YEŞERECEK.Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.Yorum
-
-
abi benim eniştem samsun orman işletme müdürü başlığı görünce direk aradım her türlü yardımda bulunacağını dile getirdi altan abiminde dediği gibi bmn ankara olarak her türlü dersteği vereceğiz...Değerli Arkadaşlarımız ,
Hepinizin bildiği gibi "Bordomavi.net Ormanı" projesi olarak başlayan “Hatıra Ormanı” projemizi Efsane kaptanımız Cemil Usta’nın anısına atfetmiştik. Kısa zamanda siz değerli üyelerimizin, sitemizin üyesi olmayan Trabzonsporluların ve İsmail Alkan ağabeyimizin önemli katkıları sayesinde “Cemil Usta Hatıra Ormanı” projesini hayata geçirmiştik.
Şimdi hep beraber bir ilki daha gerçekleştireceğiz.
Trabzonspor uğruna can veren taraftarlarımızı unutmadığımızı göstermek, onların hatıralarını sonsuza dek yaşatmak için “Bordo Mavi Şehitler Ormanı” projesini bilgilerinize sunuyoruz.
Ormanımız Samsun ilinde olacak, Samsun ilinin seçilmesindeki amaç bu ilimizin yollarında bir çok taraftarımızı kaybetmemizdendir.
İlk projede geçerli ve başarılı olan sistem aynı şekilde devam edecektir arkadaşlar.
Türkiye İş Bankası
Borsa Şubesi (Şube kodu 1125)
Hesap No: 35810
1 Ocak 2010'dan itibaren IBAN zorunlu oldu IBAN : TR78 0006 4000 0021 1250 0660 21
(Metin Külünk adına)
Garanti Bankası
Sahrayı Cedid Şubesi
Hesap No: 277-6694527
(Ahmet Haşim Badur adına)
Yurt Dışından Havale gönderecekler için;
IBAN : TR78 0006 4000 0021 1250 0660 21
Hesap Numarası : 0066021
Şube Kodu : 1125
Hesap Türü: EUR
Hesap Sahibi : Metin KülünkYorum
-
Helal Olsun Son Gücümüz ile Destek olacağız Bu yola çıktık bir kere elimizin uzandığı her yere Bordomavi.net ormanı kuracağız.
Kendimizi ayarlayalım sağlam bir şekilde ismimizi yazdıralım Haydi Arkadaşlar.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.Yorum
-
Abi bunun için söylememiştim onu genel olarak demiştim..... İlk organizasyonda düşünülen yer için " daha güzel bir yer düşünülebilirdi " gibi lafları bolca duyduğumdan ve bende aynı fikri taşıdığımdan söyledim.
Yoksa Samsunu kim düşünmüşse kim karar vermişse çok iyi etmiş..... Çok anlamlı bir yere dikilecek yeni ağaçlarımız. Acı ama anlamlı.... Her yoldan geçen bu kardeşelrimizi arkadaşlarımızı abilerimizi hatırlaytıp dua edecek.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." MevlanaYorum
-
Cumartesi Trabzon'daydım.Bu konuyu İsmail ALKAN Abi ile konuştuk.Samsun ilinin seçilmesi ve benim de bu anlamlı organizasyon için ilgilenecek olmamdan dolayı kendimi şanslı ve mutlu hissediyorum..
Katkılarından dolayı herkese şimdiden teşekkürler...TRABZONYorum
-
kim bu hayırda yarışırsa en iyimiz odur. Bakalım şahısta kim birinci,il de hangi il birinci, yönetimde kim birinci,temsilcilerde kim birinci olacak. Bence yarışalım bu hayırda. Limitlerimizi zorlayalım.Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.Yorum
-
-
[QUOTE=Altan Atabay;2885487]kim bu hayırda yarışırsa en iyimiz odur. Bakalım şahısta kim birinci,il de hangi il birinci, yönetimde kim birinci,temsilcilerde kim birinci olacak. Bence yarışalım bu hayırda. Limitlerimizi zorlayalım.[/QUOTE
Yarışalım altan 61 fidan benden...... Bunlar uzun eğri burunlu ve konuşmayı şehvetle seven insanlar ki sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için hiç kimseden hiçbirşey beklemeksizin bir şarkı söyler gibi ölebilirdiler...N.H.RYorum
-
bu gibi projeleri hazırlayan ve gerçekleşmesi için uğraşan herkesten Allah razı olsun...en kısa zamanda hesap numarasına para yatırmaya çalışacam...bu arada bende samsundayım (bafra) eğer gerekli bir yardım veya yapmamız gereken bişey varsa yardım etmeye hazırım...(trabzonspor)Yorum
-
Emeği geçen, geçecek olan herkesten Allah razı olsun.
Yalnız isim konusunda tereddütüm var açıkçası. 'Şehit' sözcüğünü kullanmalı mıyız acaba?Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum