Köşelerine taşıyan ulusal medya yazarlarına çok çok teşekkürler. Kaleminize sağlık.
En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 09.04.2010, 15:29.
Metris Seni Çağırıyor ...
Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.
İsmini haykırıp seni rezil kepaze etmekti sana yakışan ama biz ısrarla bize yakışanı yapmaya devam edeceğiz.Sen nasılsa keindini biliyorsun.Bir gram adamlık olsa sende çıkarsın ben eşeklik yaptım siz yapmayın dersin bu iş kapanır.Farkında değilsin çırpındıkça batıyorsun.Seni tanımıyorum bile tek kelime bile etmişliğim yok ama yazdıklarından ve söylediklerinden ne kadar aşşağlık bir yaratık olduğun aşikar.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Bazı geri zekalılar araştırmadan kendi başlarına bildiri yapıyorlar.
Açıklamış oldukları bildirinin altında yer alan iki resimden biri BMN'nin fakat diğer resmin yer aldığı projenin de BMN yapımı olduğunu zannediyor herhalde. Eğer kafası biraz çalışıp araştırsaydı o projenin BMN yapımı olmadığını, hatta o projenin sayılı kişi tarafından bilindiğini öğrenirdi.
O proje bizim tarafımızdan sır gibi saklanıyordu fakat bir yerden sızma oldu ki üyeler gelmeye başladı.
Neyse lafı uzatmadan şunu diyorum; malum kişilerin gözünü BMN'ye karşı o kadar kin bulamış ki BordoMavi'nin geçtiği her projeyi BMN yapımı zannediyorlar. Bunlar yakında tribünlerde Bordo-Mavi diye tezahurat yapanlara karşı da kin beslerler!
En son SDanışmaz tarafından düzenlendi; 09.04.2010, 20:42.
- Hatalısın bari suçunu bilirsinde efendi efendi oturursun o da bi onurdur...
- Ama sen hala iftira atıyorsun ...Genç İnsanlarıda kandırıyorsun yatıcak yerin yok senin...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Biz yolumuza efendi efendi ama delice devam edeceğiz...
İlhan'ın üstad ile ilgili alıntısı çok yerinde...
O güzel insan kadar sakin bir karaktere sahip olamadığım için anadolu da sıkça kullanılan bir atasözü kullanacağım ben.
Yorum