Trabzonspor Uğruna Can Verenlere Büyük Saygısızlık

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Aygün GÜNDOĞDU
    • 25.09.2006
    • 536
    • ELEKTR.MÜH
    • Afrika Diğer

Sayın Vekilim

İyi bir Trabzonsporlu olduğunuzu düşünmüyorum. “Ben olduğum sürece Samsun’da Trabzonspor’un hiçbir taraftar gurubu hatıra ormanı, dernek gibi reklama kayan faaliyetlerde bulunamaz. Bunun iki güzide kulüp arasında da dostluğa sebep olacağını da asla düşünmüyorum” şeklinde verilmiş olan (her ne kadar siz bu açıklamayı yalanlamış olsanız da) açıklamanın size ait olduğunu düşünüyorum.
    Benim oyumla seçilmiş, benim vergimle maaş alan bir Vekil nasıl olurda, tek yaşam kaynağı Trabzonspor sevdası olan ben ve benim gibi binlerce taraftarın, evlatlarını Trabzonspor sevdası uğruna kaybetmiş onlarca ailenin gururuyla oynar.
    Sizden ricam, lütfen bu olayı aydınlatınız. Lütfen sorumlu kişileri deşifre ediniz. Lütfen oturduğunuz makamın hakkını veriniz. Lütfen hiçbir şey yapamıyorsanız İSTİFA ediniz.
    Zira istifa onurlu bir müessesedir.

Suat KILIÇ'a mail ve fax gönderdim.

Hadi hayırlısı
    .. Bunlar uzun eğri burunlu ve konuşmayı şehvetle seven insanlar ki sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için hiç kimseden hiçbirşey beklemeksizin bir şarkı söyler gibi ölebilirdiler...N.H.R

Yorum

• Adil ÖZGÜR
      • 23.11.2007
      • 4387
      • emekli
      • Kocaeli

Sn Milletvekili Suat KAYA'ya çektiğim ikinci yazım

Sayın Milletvekilim;

Bir sevda uğruna canlarını verenler için, dikilmesi Sünnet-i Seniye olan fidan dikimi için her ilimizde fidan dikmeyi açıklayarak deklere eden, bizlere göre Türkiye'mizin en güzide taraftar sitesi olan, Bordo Mavi Net'in bu etkin girişime Samsun Valiliğimizin ilk etapta olumlu baktığından, futbol şehitlerimizin aileleri Samsun iline intikal ettikleri halde, Valiliğimiz tarafından proje hernedense iptal edilmiştir. Samsunspor.biz adlı taraftar sitesi de sizlerin fotoğrafının altında bu projeye zat-i aliniz tarafından izin verilmeyeceği haber yaptığını okudum. Mantık kurallarına ters olan bu haberin bir milletvekili tarafından yapılabileceğine hiç inanmadım, ardından ikinci haberinizde birinci demecin kendinize ait olmadığı yazılarak yalanlanmıştır. İçimden oh dedim.

Neden; Çünkü Türkiyemizde her iki kişiden birinin tercih ettiği AKP hükümetine destek verenlerin bir taneside ben olduğum için. Benim inandığım kriterlere yakıştıramadığım birinci haberin AKP'ye oy atan yüzbinlerce Trabzonspor taraftarının tepki ve nefretine hem partimiz, hem de milletvekili maruz kalmaktaydı.

Samsun İlinde ikamet ettim, siyasi yapısını çok iyi bilirim, orada bir dönem kamu görevinde de bulundum, belliki yakın akrabalarımla teşviki mesaide bulundunuz, isimlerini yazmayacağım, zira siz ne iseniz biz de yeri geldiğinde sizlerdeniz. Ortada insanlığa ve uhrevi inanışımıza tezat olan bir uygulama olmuştur. Bu olayı tamir ve tedavi etmek makamında olan da sizsiniz. Kulübümüz Trabzonspor BMN taraftar sitemizin bu asil kampanyasını ilk günden itibaren sahiplenmiştir. Güzide Samsunspor ve Trabzonspor taraftarlarını böyle menfii kararlarla karşı karşıya getirmek Türk sporuna vurulacak en büyük darbedir. Oysa bu günlerde darbelerden kurtulmak, şeffaf anayasamız için diğer partilerimizle istişare etmek isteyen sizler değilmisiniz. Hal böyle olunca Türk Futboluna vurulan bu darbenin haksız yönünü haklı olarak kimlere, nasıl anlatabilirsiniz. Sayın CANALİOĞLU olayın vahamiyetini anlayıp verdiği demecinde; ONLAR ORAYA ORMAN YAKMAYA DEĞİL, ORMAN DİKMEYE GİDİYORLARDI derken bizim gözümüzde kendisini BÜYÜTMÜŞTÜR.

Hal böyle olunca; Birlik ve beraberlik için oluşturulacak her türlü etkinlikleri kendisine şiar edinmiş Türkiyenin en büyük taraftar sitesi BMN'nin "BİR SEVDA İÇİN" adlı Fidan Kampanyası ile oluşturduğu Projeye taraftarımızın yanında yerde hep birlikte, Samsunspor taraftarı, Trabzonspor taraftarı ve özellikle çok sevdikleri canlarını o sevda uğruna veren futbol şehitlerinin yanında sizlerinde maneviyatını görmek istiyoruz.

İnanıyorum ki, Samsun İlimiz için bu proje bir katkıdır, huzurlu bir nefesdir, Türkiyemiz için örnek bir uygulamadır, Orman Haftasında Türkiyenin dört bir köşesinde teşvik için (5) yaşındaki bebeklerimize fidan dikimi aşılanırken, bu olayın oluş nedenini meydana getiren vahim düşüncenin gerçek sahibini vicdanlarımızda CAHİLİYE DÖNEMİNDEKİ OLAYLARA BENZETMEKTEYİZ. Bu nedenle konuya çözüm bulmanızı saygı ile arz ediyorum.
      En son Adil ÖZGÜR tarafından düzenlendi; 01.04.2010, 19:27.
      BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• Emorfo
        • 31.05.2004
        • 7394
        • Gazeteci
        • İstanbul

Suat Kılıç şu anda HaberTürk'te Anayasa paketini değerlendiriyor.

Programın mail adresi oldugugibi@haberturk.com ellere kuvvet.
        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• furkankayaoglu
          • 16.05.2008
          • 454
          • Amele aday adayı
          • Ankara

İlk olarak Aygün GÜNDOĞDU tarafından gönderildi
          Sayın Vekilim

İyi bir Trabzonsporlu olduğunuzu düşünmüyorum. “Ben olduğum sürece Samsun’da Trabzonspor’un hiçbir taraftar gurubu hatıra ormanı, dernek gibi reklama kayan faaliyetlerde bulunamaz. Bunun iki güzide kulüp arasında da dostluğa sebep olacağını da asla düşünmüyorum” şeklinde verilmiş olan (her ne kadar siz bu açıklamayı yalanlamış olsanız da) açıklamanın size ait olduğunu düşünüyorum.
          Benim oyumla seçilmiş, benim vergimle maaş alan bir Vekil nasıl olurda, tek yaşam kaynağı Trabzonspor sevdası olan ben ve benim gibi binlerce taraftarın, evlatlarını Trabzonspor sevdası uğruna kaybetmiş onlarca ailenin gururuyla oynar.
          Sizden ricam, lütfen bu olayı aydınlatınız. Lütfen sorumlu kişileri deşifre ediniz. Lütfen oturduğunuz makamın hakkını veriniz. Lütfen hiçbir şey yapamıyorsanız İSTİFA ediniz.
          Zira istifa onurlu bir müessesedir.

Suat KILIÇ'a mail ve fax gönderdim.

Hadi hayırlısı
          abi döktürmüssün gemilerini limana almazlar bak

Yorum

• OLCAY ÇAKIR
            Trabzonspor Kongre Üyesi
            • 22.08.2006
            • 9956
            • MÜHENDİS-SİGORTACI
            • İstanbul

Elbet birgün buluşacağız...
            Bu böyle yarım kalmayacak!..

Yorum

• OLCAY ÇAKIR
              Trabzonspor Kongre Üyesi
              • 22.08.2006
              • 9956
              • MÜHENDİS-SİGORTACI
              • İstanbul

Elbette fidanlar toprakla buluşacak...
              Elbette...

Çok hayırlı neticeleri oluyor bu işin...
              Daha da devam edecek...

Yorum

• Kaya
                Trabzonspor Kongre Üyesi
                • 16.07.1999
                • 28568
                • Müfettiş
                • İzmir

Biri yaptı, biri yıktı...
                Biri dik durdu, biri politika yaptı...

Trabzonspor ulaşacaksa bir gün güzel günlere...
                Dik duranlar sayesinde!
                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                Malik bin Dinar

Yorum

• OLCAY ÇAKIR
                  Trabzonspor Kongre Üyesi
                  • 22.08.2006
                  • 9956
                  • MÜHENDİS-SİGORTACI
                  • İstanbul

Gümüşhacıköy'ü de projelerimiz arasına almalıyız...

Yorum

• magicyattara
                    • 12.04.2006
                    • 10940
                    • Elektronik Müh.
                    • Trabzon

İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi
                    Gümüşhacıköy'ü de projelerimiz arasına almalıyız...
                    Neden...
                    Herkese Merhaba

Yorum

• OLCAY ÇAKIR
                      Trabzonspor Kongre Üyesi
                      • 22.08.2006
                      • 9956
                      • MÜHENDİS-SİGORTACI
                      • İstanbul

Yol üstüdür Murat...
                      Gelen geçen serinlesin

Yorum

• KUTADGU

İlk olarak Erdem Keser tarafından gönderildi
                        Birşey soracağım;

Suat Kılıç Trabzonsporlu mudur?
                        Hiç bir alakası yoktur?

Hem de hiç!

Düşmanlığını bilemiyorum tabi.

Yorum

• bordox
                          • 30.07.2004
                          • 2608
                          • İstanbul

O kadar emeğe ve heyecana yazık olmuş.
                          Umarım hatalarından döner bu işe engel olanlar ve umarım arkadaşlarımız,abilerimiz heyecanlarından bir şey kaybetmez.
                          Amatör ruh,profosyonel düşünce
                          İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• Samet Türkmen
                            • 26.11.2006
                            • 6958
                            • Bursa

Şu siteden birisi elbet birgün meclise girer. Belki o zaman tüm ülkeye duyurabiliriz bu tip şeyleri.

Yorum

• OLCAY ÇAKIR
                              Trabzonspor Kongre Üyesi
                              • 22.08.2006
                              • 9956
                              • MÜHENDİS-SİGORTACI
                              • İstanbul

Allah içimi biliyor; hiç samimi gelmiyordu bana, hiç hemde..
                              Kanal değiştiriyordum gördüğümde...
                              Allah'ıma şükürler olsun ki, çok büyük bir isabet kaydetmişim ön yargımda...

Düzgün diksiyonuyla sanki bir tiyatro sahnesinde, rolünü icra eder gibiydi hep..
                              Öz, dem, ruh... Bunlar hep eksikti...

Şimdilerde nasıl ve ne yapıyor bilmiyorum ama, iyi birşeyler yaptığını sanmıyorum...

İyilikler diliyorum kendilerine... İyilikler...

Yorum

• Samet Türkmen
                                • 26.11.2006
                                • 6958
                                • Bursa

Zaten şunu hep merak ederim ; neden siyasetçiler meclisten,bilimadamları kürsülerden,gazeteciler kalemlerinden konuşmaz ? Herkes televizyonda.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...