İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Faruk Özak İstifa Etmeli mi?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
En son servet nuh tarafından düzenlendi; 31.05.2010, 01:56.
-
İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle..sen rus milli takımını destekle o zaman....lafa bak ya,mevcut türk milli takımı onu temsil etmezmiş,öbürü trabzonsporlu oluşum türk oluşumdan öndedir vs vs...bunlara düşünce ya da fikir denmez...ulu önder Atatürk bu yorumları yazanlara ne derdi acaba...sizi vatandaşlıktan çıkartmazdıysa namerdim...güneydoğudakilerde sizinkilere benzer söylemlerle dağa çıkıp devlete başkaldırıyorlar...yani bende trabzonspor aşığıyım ama siz işi acaip mecralara çekiyonuz...faruk özaka diyerek esas nereye düşman olduğunuzu ve de nasıl bir zihniyet sahibi olduğunuz çok net...(bu arada ben faruk özak hayranı felan değilim,bende kendisini dost meclislerinde eleştiriyorum,ben üzüm yiyenim,bağcı döven değil)
bende arkadas ile ayni dusunuyorum.. baronlarin emrinde, cigeri bes para etmez iki uc yalaka ayakci adamin , hak hakkaniyet ,performans kriterleri baz alarak degil de birilerinin cikarlari icin menajer gibi adam sectigi bir takim benim icin de milli ve ulvi degildir... cin ile periyi bir birine karistirmamak lazim. bu mevcut milli takim beni temsil etmiyor demis arkadas Turkiye ordusu degil...
antep tupcuyu 6 milyon euro kaziklar ve ismail bilmem neyin basi 8jkye imza atar,.. aaa bir de bakmisiz ki daha maca cikmadan milli takima secilmis.. bu adam aydan mi geldi, antep de iken adam degilmiydi bu koyunbasi..? 8jk de 15 dakika oynayip iki yana iki geriya pas atan necip diye futbolcu musfettesi bir bakmisiz milli takimda , hayirdir? ne yapmis bu eleman? hani bu forma kutsaldi? kiytirik coluk cocuk giyer olmus , ele ayaga dusmus.. ne is?.. sezon boyu sakatlik sebebiyle yatmis adam milli takimda, en formda adam cagirilmamis.. sebep birisi istanbulun futbolcusu birisi Trabzonun.. ceyhun da alma kardesim adaletli ol.. kim hak ettiyse onu al.. milli takimin milliligi falan hikaye.. istanbul saksak karmasi o ve beni hicbir turlu heyecanlandirmiyor..
futbolun icine milliyetci damar falan eklemeyelim.. milli takim federasyonun takimi ve hepsi o kadar..
Yorum
-
İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle..sen rus milli takımını destekle o zaman....lafa bak ya,mevcut türk milli takımı onu temsil etmezmiş,öbürü trabzonsporlu oluşum türk oluşumdan öndedir vs vs...bunlara düşünce ya da fikir denmez...ulu önder Atatürk bu yorumları yazanlara ne derdi acaba...sizi vatandaşlıktan çıkartmazdıysa namerdim...güneydoğudakilerde sizinkilere benzer söylemlerle dağa çıkıp devlete başkaldırıyorlar...yani bende trabzonspor aşığıyım ama siz işi acaip mecralara çekiyonuz...faruk özaka diyerek esas nereye düşman olduğunuzu ve de nasıl bir zihniyet sahibi olduğunuz çok net...(bu arada ben faruk özak hayranı felan değilim,bende kendisini dost meclislerinde eleştiriyorum,ben üzüm yiyenim,bağcı döven değil)
Yorum
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSizin gibiler varken Rus milli takımı fikri fena durmuyor ama meydanıda boş bırakmamak lazım.
Yorum
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSizin gibiler varken Rus milli takımı fikri fena durmuyor ama meydanıda boş bırakmamak lazım.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Mesela ben artık rus bayan voleybol takımını desteklemeyi düşünüyorum abi
rus bayan voleybol takımına laf yok
forever rus bayan voleybol takımışimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
Başlık 6 aya yakın bir zamandır açık.
Yazılan binlerce mesaj kadar, silinmiş ciddi oranda bir mesaj var.
Bu süre zarfında Trabzon 2016'ya alınmadığı gibi, 2016 da bize yedirilmedi. Verilmesini de beklemiyorduk açıkçası.
Bu başlık nedeniyle Sayın Faruk Özak'ın istifa edeceği filanda yok ama mesaj yerine ulaşmıştır
Kala kala biz bize kaldık, bari bizlerde bir birimizi yemeden başlığı kapatalım.
İlerde açarmıyız ? Ben açmam ama arkadaşlar ortak kararla açmayı uygun görürlerse neden açtınızda demem.Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum