Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Takımdaki Arkadaşlık

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gökhan maç boyunca milyonlarca pas alamadı boşa kaçtığı halde.Pasları alsa pozisyona giricek bağırmakta son derece haklıydı.Buda hırslı olduğunun göstergesidir.
    ben acaba başka bir maç mı izledim yoksa hafıza kaybımı yaşıyorum
    En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
    En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

Gökhan maç boyunca milyonlarca pas alamadı boşa kaçtığı halde.Pasları alsa pozisyona giricek bağırmakta son derece haklıydı.Buda hırslı olduğunun göstergesidir.

Sen nerde yaşıon yaa??

Yorum

Yaptığım Yorumu Bu Kadar Komik Cevap Ancak Bu Şekilde Verilebilirdi.. Şaka Olmalı Gökhan ve Hırs
        ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
        Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

valla onurcum bu gökhanın yaptığı ekmek yediği yere ihanet etmektir...
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
          Yükleniyor...
          X