Yerinde bir organizasyon olur ..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Protesto
Daraltma
X
-
bu yonetim herseye kayıtsız
bu olen arkadaşlarımıza kayıtsız kalmasına ben sasırmadım
bu yonetimi aklı tek bi sekilde yerine trabzon halkı komple yonetimi protesto etmelibu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis
Yorum
-
İlk olarak genç61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu yonetim herseye kayıtsız
bu olen arkadaşlarımıza kayıtsız kalmasına ben sasırmadım
bu yonetimi aklı tek bi sekilde yerine trabzon halkı komple yonetimi protesto etmeliAdam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya
Yorum
-
İlk olarak hurgunaygun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekatılmış resmi sitede yazıo bak
Cenazeye katılım öyle 2 tane üye ile olmaz,oraya yollucan as başkanını,saymanını 2.başkanını ve ya kendin gidicen bir bir röportaj vericen,konuşucan anlatıcan,taraftar bizim için önemlidir dicen,bir camiyayı temsilen ordasın ve bu camia Trabzon ! Orda bir duruş göstercen dimi..
Cenazeye Kulübü temsilen işte böyle katılıcan.Sen ben Trabzon'luyuz yada Trabzonspor'luyuz resmi siteye baktık,bakmayan ne olucak peki ? Sen ben gazete okuyoruz,internet kullanıyoruz,kullanmayan ne olucak ? Bi akşam spor haberlerinde haber niteliği bile taşımıyor bak senin yolladığın iki yönetici ! Oda kulüp tarafından mı yollandı bilinmiyor,bizim örf/adetlerimizde vardır zaten bi cenaze kalkarken tanısanda tanımasanda icabet edilir.Bence bu konuda eksik kaldı yönetim.Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya
Yorum
-
İlk olarak lazangel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLütfen artık tepkimizi gösterelim daha neyi bekliyoruz herkes koltuğunda mutlu mesut oturuyor orda.Ya çekilsinler yada insan olsunlar.
Ama yok böyle düşünme kızarlar...TÜRKÇE'Yİ TURKCHE'LEŞTİRMEYİN !!
TrabzonCell İle Bağlan Hayata =)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum