Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ziraat Türkiye Kupası | B Grubu 1.Maç | Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Song bir ay yok. Bu demektir ki önce stoper. Zaten lazım. Sonra Fatih Tekke'yi geldi kabul ediyorum ki Gökhan gidici. Bu demektir ki bir golcü daha şart. Etti 3 transfer. devre arası bunları yapsınlar yeter bence. Ön libero diyorsak Papy mutlaka gelmeli. Hem de Papy ve Bruls.
    Bu arada Zafer yetenekli ve altyapısı iyi gibi gözüktü ama o da Yattara gibi müzmin problemli ve bu yıl yararlanamayacağımıza inanıyorum. Ne yazık ki.
    Ya da ön libero ve Fatih Tekke yeter diyorsun.
    Hayırlısı olsun.
    Abi yapılacak çok iş var bana kalırsa, gitmesi gerekenler belli.Gelecek olanlar için bu işin başında ben olsam devre arası bütün planlarımı Tekke,Aurelio ve Pektemek'i almak için yapardım.Bunun yanı sıra Papy'i hazır olana kadar Aurelio'nun arkasında bekletirdim.kaliteli yabancı stoper ihtiyacını sezon sonuna bırakırdım.Alacak olursamda Ali Turan'ı alırdım.Sezer'i rakiplere gitmesin diye almaya çalışırdım.

Brüls'ü Gabriç'ten farklı görmüyorum aynı sorunlar ondada var.

Sezon sonu planlarımı yurt içinden Barış ve Caner için yapardım.İkisinede hayran oldum kanatlarımızda böyle iki isim görmek isterim açıkcası.Bunlar dışında Cenk ve Aykut Demir sezon sonuna istediğimiz kıvama gelecek gibi duruyorlar.
    Tabi yabancı olarak yüzlerce isim akla gelebilir.Ancak yurt içinden bu isimleri kaçırmamaya çalışırdım.

Yorum

• Kayseri'den Ömer'i de bir tarafa yazmayi unutma...

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi yapılacak çok iş var bana kalırsa, gitmesi gerekenler belli.Gelecek olanlar için bu işin başında ben olsam devre arası bütün planlarımı Tekke,Aurelio ve Pektemek'i almak için yapardım.Bunun yanı sıra Papy'i hazır olana kadar Aurelio'nun arkasında bekletirdim.kaliteli yabancı stoper ihtiyacını sezon sonuna bırakırdım.Alacak olursamda Ali Turan'ı alırdım.Sezer'i rakiplere gitmesin diye almaya çalışırdım.

Brüls'ü Gabriç'ten farklı görmüyorum aynı sorunlar ondada var.

Sezon sonu planlarımı yurt içinden Barış ve Caner için yapardım.İkisinede hayran oldum kanatlarımızda böyle iki isim görmek isterim açıkcası.Bunlar dışında Cenk ve Aykut Demir sezon sonuna istediğimiz kıvama gelecek gibi duruyorlar.
        Tabi yabancı olarak yüzlerce isim akla gelebilir.Ancak yurt içinden bu isimleri kaçırmamaya çalışırdım.
        Caner'i bu kadar iyi görmemiştim hiç. Şaşırdım.
        Hepsi iyi ama zor isimler. Fatih hariç (zorluk anlamında). Kanatta Volkan Şen'e de razıyım.
        En son asimetrik tarafından düzenlendi; 25.12.2009, 02:24.

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Caner'i bu kadar iyi görmemiştim hiç. Şaşırdım.
          Hepsi iyi ama zor isimler. Fatih hariç. Kanatta Volkan Şen'e de razıyım.
          Gs'nin Caner'i solbekte harcamaya devam etmesi için dua ediyorum belki o zaman bir şansımız olabilir.
          Elimizde takasta kullanabileceğimiz çok isim var.Gökhan'ı 5-6 gibi bir rakama satbilirsek,para artı takas formülleriyle hepsi alınabilir.Kafaya koyduktan sonra şu an için hiç biri alınmayacak futbolcu değiller.İstanbul kulüplerinin menziline girmeden alma şansımız var.
          Ailem Bursa'da oturduğu için Volkan'ı çokca izleme fırsatım oldu.Bizim taraftar Volkan'ı iki günde yer bitirir abi.Bence Bursa'da Ergiç dikkat edilmesi gereken ilk isim ama onada pek ihtiyacımız yok.

Yorum

• Rusya'ya gitmeden önceki Caner iste...Caner Türkiye'ye geri döndü.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Sarigül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Rusya'ya gitmeden önceki Caner iste...Caner Türkiye'ye geri döndü.
              Futbol olarak üstüne ne koymuş bilemiyorum ama bayağı kuvvetlenmiş gibi geldi bana.

Yorum

• Caner'i hayata döndüren her kimse, onu tebrik etmek lazim...

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Broos mu?
                  O da kim yahu?
                  Yani, "Asla kaale alınmaması gereken, Ulvîler ulvîsi Şenol Güneş takımın başına getirilinceye kadar idareten makama oturtulan bir figüran" diyorsunuz.

Haklısınız.

İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Siz hala oralarda mısınız?
                  Konuyla alâkası yok ama, bana bu cümleyi sınıfta en son soran öğrencime

-"Evet hâlâ buradayım."

deyip, ilave etmiştim:

-"Ben seneye de buradayım."

Gereken mesajı almıştı .

Sizin azılı bir Şenol Güneş muhalifi olduğunuzu bilmeyen yok.
                  Buyrun meydan sizin.
                  Benim mi? Bence meydan 3.5 seneliğine Şenol Güneş ve destekçilerinin. Sürün bakalım atlarınızı.

Kasımpaşa maçında futbolcuların,Şenol Güneş'i getirmek için veya Broos'u yollamak için kasten oynamadıklarını iddia ediyorsunuz.
                  Ben değil Sayın Mahmut Bey iddia ediyor.

Dün akşam kimi getirmek veya yollamak için oynamadılar.
                  Pardon,dün akşam "büyük bir Teknik Direktör hatası" vardı.
                  Cevabı kendiniz çok doğru bir şekilde verdiniz; ama benim görüşlerimi gene de merak ediyorsanız, tıklayın.

.
                  -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                  -"Burada klima yok mu?"
                  -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• gecen sene sivas macındaki 3-0 rezillikten sonraki en rezil futbol,küme de kalmak için oynadığımız samet döneminde bile derbilerde süper oynuyorduk,
                    kulupte sorun çok
                    @zafercalikoglu
                    @trabzonspor

Yorum

• güzel günler görecegiz arkadaşlar sabredin dicemde 25 yıl oldu
                      Engin.Colman.ALnznho.Serkan.Murat.

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hangi Baris?
                        Galatasarayli Baristan bahsediyorsan, o kazmanin teki yahu.

Yorum

• İlk olarak Timur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hangi Baris?
                          Galatasarayli Baristan bahsediyorsan, o kazmanin teki yahu.
                          aynen katiliyorum

Yorum

• şu galatasaray ı yenemeyeceksind ebaşka kimi yeneceksin ,arda dışında 1 tane ele avuca sığacak topçu yoktu galatasarayda,burdan anlaşılan trabzonspor un ruhunu kaybettiğidir.ara çalışma döneminde şenol güneş e büyük görev düşüyor ALLAH ona kolaylık versin bu takıma ayağa kaldırmak hiçde kolay olmayacak...
                            ne mutlu türküm diyene

Yorum

• En azından berabere kalmalıydık bu maçta

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Soytürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                güzel günler görecegiz arkadaşlar sabredin dicemde 25 yıl oldu
                                Sanki 25 sene sabrettik...
                                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X