Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetim uyanik ol, hakkimizi ara!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yönetim uyanik ol, hakkimizi ara!

Erdinc ve Gökdenize itirazlar yüzünden gördükleri Kirmizi Kartlardan sonra ikiser mac caza aldilar...

Bugünde Ümit Özatta direk Kirmizi kart gördü bakalim kac mac alacak...

Luciano ise ikinci saridan sonra kirmizi gördü ama Macin hakemine ve yan hakeme nasil itiraz ettiginide millet gördü Hakemin resmen üstüne yürüdü ve zor durumda birakti...

2 MAC CEZA ISTIYORUZ...Edited by: Emorfo
    1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

2 maç bile az yav adam sanki kafa atacak bunu görmezden gelmek olmaz yav var ya artik birseyler yapmaliyiz. bizimkiler gerçekten uyumamali ve birseyler yapacaktir öncelikle gökdeniz in 2 maçlik cezasi hakkinda birseyleryapmali ve su luçi ye 2 maç kesin ceza verilmeli...

Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
    zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

ABICIM GIRAY HOCA TRABZONLU..ADAMLARIN YAPTIGI SEREFSIZLIGE BAK NERDEYSE DÖVÜCEKLER ADAMI...SAHIPSIZ BUYLDULARYA....

O DAUM YOKMU UYUS OLUUYORUM HERIFE PIS TAM BIR TÜRK SÖMÜRÜCÜSÜ

TARABZONUM GFENERI KADIKÖYDE EZE EZE YENSSIN BASKA BIR SEY ISTEMIYORUM...
      "TRABZON imparatorlukların çökertildiği yerdir aslanım..."

Yorum

yok öle deme hem ezecez hemde sampiyon olacaz sampiyonlugu unutma..
        Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
        zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

2 mac alirlar, ardindan ezikler itiraz ederler...

tahkim kurulu 13 saat toplanti yapar ve büyük merhametlerinden dolayi cezayi 1 maca indirir...

[img]smileys/smiley18.gif[/img]
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

2 maç alirlarsa tahkimden önce baskabakan bizzat devreye girer. Haksiz bir ceza agir tahrik altinda atilmislardir.Uydurur yani birsey. [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

yönetim naapsin itiraz edioruz adamlar sallamiyo am febe takimi itiraz ettimi günlerce toplanti yapiolar ve ceza inio!

ayrica fbe ninsahasinda sürekli bagirip zirlayanbi dallama warya adam maç sirasinda bile bagirip durdu bu kesinlikle ceza gerektirir karsi tarafin konsantrasyonu bozdu söyle özetliyelim

taraftarintaskinliklari+küfürlü tezahürat+maç içinde motivasyon bozucu haydi türüanonslar=saha kapatma cezasi

Yorum

bence komik olmayin azize ve adalet ikisi birbiri ile celisen kavramlar. Fb yine en az cezayla kurtulur, medyada giray hocanin uzerine gider.Federasyon bizim klubun lafini dinleseydi bjk saha kapatma cezasini bizim macta cekerdi. Yani bosuna dil dokmeyin

Yorum

Lan dedi, küfür ettim

Evren ALANLI

Ümit Özat, kirmizi kart gördügü pozisyonu anlatirken, ?Giray Bulak bana ?Lan? deyince küfür ettim. O, kim oluyor ki bana böyle hitap ediyor? dedi.

F.BAHÇE-Denizli maçina damga vuran olaylardan biri de Ümit Özat ile Giray Bulak?in tartismasi oldu. 16. dakikada Luciano?nun Ersen Martin?e sert girmesi sonucu Bulak, saha kenarina gelip hakeme, ?Niye kart göstermiyorsun?? diye bagirinca, ortalik karisti. Disardan oyuna müdahale edilmesine sinirlenen Ümit, saha kenarina gelip Bulak?la tartisti. Denizlispor?un teknik direktörüne küfür eden Ümit, hakem Selçuk Dereli tarafindan kirmizi kartla oyundan ihraç edildi.

Ümit, maç sonrasi yaptigi açiklamada Giray Bulak?a öfke saçarken, küfür ettigini dogruladi. Tecrübeli futbolcu, ?Açik açik söylüyorum; Giray Bulak?i hiç sevmiyorum. Kendisine selam vermiyorum. Ben adamin iyisine selam veririm. Hakeme, ?Giray Bulak her olayda kulübeden disari çikiyor. Oyunu galeyana getiriyor? dedim. Bu sirada Giray Bulak bana ?Sana ne lan? dedi. Bu zamana kadar bana babam bile lan demedi. Giray Bulak kim oluyor. Lan dedikten sonra ona küfür ettim, ?Adam misin? dedim. Adamliktan, Fair Play?den bahseden kisinin, milli takim antrenörüne tesvik suçlamalarinin yapildigi zamanda destek verici sözler söylemesi gerekirdi. Nasil biri oldugu bu sekilde ortaya çikiyor? diye konustu
                  bu umit ozatin aciklamasi, bir kelimesine bile inanmiyorum, her lan diyene bunlar ana avrat sovuyor mu? Ha giray hoca bu azize kopegine lan dediyse cok kibar davranmis, ben olsaydim.....ahah

Yorum

Kesinlikle 2 maçin altinda veremezler.

Artik bu da rezillik olur.

Yorum

luciano ve ümit 100% 2 mac ceza alcaklar ve bizim macda yoklar

biizmkiler belkide diyorlar saten indirmeyecekler cezayi bu sahtekarlar bosuna ugrasmiylaim takimizla ilginenelim daha iyi
                      FIRTINA61

Yorum

Federasyonun ne mal oldugunu cümle alem biliyor zaten. Dün maçi izleyenler Azizenin yaninda davut disli denen ezigi görmüstür. Ve bu adam milli takimlar sorumlusu. Milli takim neden bu halde anlamissinizdir.. Hakan Sükür olaylari vs...

Simdi bu fener federasyonu milletin gözünün içine bakabaka çifte standart yaparsa bundan sonra olacaklarin hesabini hiç kimse veremez. Fener bu hafta Ankara'da kesin puan kaybedecek... Önümüzdeki hafta bize defansta 2 eksikle çikacaklar ve biz bu feneri çok kolay dagitiriz...

Federasyon adelet lütfen biraz olsun adalet....
                        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Bu noktada Yönetimimize büyük is düsüyor.Bi sekilde federasyonu baski altina almalidir. bunu en iyi Ibrahim Sahin yapar. Ümit Özat açik açik küfür ettim diyorsa 6 maç ceza almalidir. Lucianonun da yaptiklari ortada. Federasyonun kan agliyarakta olsaceza vermesini bekliyorum ama tek korkum basbakan.
                          Devlet, Trabzon'a ayıracağı bütçe yatırımlardan kessin bu projeye(akyazı) aktarsın. Hastane biraz geç olsun. Çünkü adam maça gitmeyince hasta oluyor
                          Sadri ŞENER

Yorum

ben giray hocanin küfür ettigine inanmiyorum ama terbiyeli ve seviyeli bir insandir size bir dipnot diger takimlari geçtim fenerli olup ümit özati kim seviyor acaba ersun yanal hariç
                            SEYYAH ALI

Yorum

bunun tartisilacak bi seyi yok ikiside kesinlikle 2 maç alir
                              19671967

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim