Hugo Broos Görevinden Alındı, Kadro Dışı Kalan Futbolcular Affedildi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • poetricus
    Forumdan Uzaklaştırılmıştır
    • 05.09.2004
    • 11924
    • Trabzon

İlk olarak karatasof tarafından gönderildi
    Hugo Broos gitti,onu bulup sormamız çok zor.
    Ama ZD'da TS'dan ayrıldıktan sonra benzer açıklamaları olmuştu.
    ''Benden borç para alan Yöneticiler vardı'' demişti.
    ZD Diyarbakır'da ....
    Kendisine rahatça ulaşılıp sorulabilir.
    Koskoca TS'un düşürüldüğü hallere bakın.
    Bir td Yöneticiye borç para verdiğini söylüyor,diğeri futbolculara....
    Kötülenen Mehmet Ali Yılmaz'ın Başkanlığında böyle şeyler TS'da olabilir miydi?
    Hey gidi hey.....
    Ne hallere kaldık......
    Abi onun döneminde de borçlar yüzünden kulüp telefonlarına bile haciz gelmişti.

Yani balığın başı da kokmuş kuyruğu da.

Yorum

• AKSOY_61
      • 01.04.2006
      • 8794
      • öğrenci
      • İstanbul

İlk olarak A.İLELİ61 tarafından gönderildi
      Ben yöneticileri savunuyor değilim ama madem gazeteye verdiğin demeçler kadar dertliydin, sıkıntılıydın neden adam gibi çıkıp " -istifa ediyorum arkadaş burada hocalık mocalık yapılmaz" demedinde ülkene ayak basar basmaz başladın yaylım ateşine...

Gittiği her takımda uzun süre kalmış meselesine gelince ; adam bi belçika liginde birşeyler yapmış ki zaten o dönemler Anderlechtin başında kim olsa başarılı olurdu çünkü başka takım yoktu ligi zorlayacak..He bi de meşhur yunanistan hikayesi var sayın hocanın, yunan takımın anasını ağlatmış, alt ligi boylatmış..

Kim ne derse desin ne yönetim ne hoca umrumda..Benim tek derdim TRABZONSPOR..Ve kimseninde TRABZONSPORU kötülemesine, hakaret etmesine seyirci kalamam. Bu ister sadri olsun, ister broos isterse erman olsun..!!
      Hugo broos sadece anderlette değil genk ve club bruggede de çok uzun süreler kaldı.bunlar belçikanın en köklü kulüpleri.

Şu yunan takımı meselesine gelirsek insanların istediği yöne yonttuğu bi konu.
      Hoca son sıralardaki kulübe devre arası gelmiş, geldiğinden itibaren ilk yarı toplanan puanın kat kat fazlasını toplamıştır.
      Ama kimse bundan bahsetmiyor nedense.Takımın anasını başkaları ağlatmış, hoca elindne geldiğini yapmasına rağmen hesabı yine hocaya kitlediler tıpkı bizler gibi.

Dediklerine gelirsek ben daha gitmeden önce söylemiştim hoca eğer giderse bu dinazor düzene ağzına ne gelirse söylesin herşeyi kussun diye.
      Çünkü 26 yıldır asıl bunlar anasını ağlatıyor takımın.Birilerinin gerçekleri söylemesi gerekiyordu.
      Cadı kazanı demiş haksız mı trabzon futbolla ilgili her türlü dedikodu ve fesatlığın cok olduğu bi yer,
      para ödenmiyor demiş, düzenli olarak ödeniyor da biz mi duymadık futbolculara yalan söyleniyor demiş, söylenmedi mi?
      Bizler hala daha kandırılıyoruz haberimiz yok.

Bence bunları hakaret kabul edip kabullenmemek gerçeklerin üzerini örtmektir çeyrek asırdır olduğu gibi.Biz de takımımızı seviyoruz ama
      sevmek bu işte en az suçlu kişiyi gönderip takımı sabote etmekle olmuyor bence.
      En son AKSOY_61 tarafından düzenlendi; 02.12.2009, 17:55.
      T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• hamucera
        • 15.03.2005
        • 6150
        • bankacı
        • İstanbul

öyle söyleme, izim çok bilmiş yöneticilerimiz varya,
        baskı kurmadık hocaya, bu adamlar ok paraya alındı kaliteli oynamaları lazım
        yani 2 cümle aynı ağızdan 2 dakika ara ile,

ondan sonra Hugo hoca yalan söyledi,

siz ta geçen seneden başladınız yalan söylemeye, kimi kandırdığınızı sanıyorsunuz,

kovduğunuz Ersun Yanal için utanmadan sıkılmadan istifa etti demediniz mi?
        Ersun Hoca ya hiç sormadan basın toplantısı düzenleyecek demediniz mi
        Trabzonspor'un büyüklüğünü kavrayamamaıi bir oyuncu Zafer bir daha bu kulübe gelemez demediniz mi?
        40 trilyon borç ibra edilmez, bu kadar borç olurmu diyerek ardından 120 milyon TL ivarında borç yapmadınız mı? (borçlarının karşılığı varmış) sanki bundan önce hiç karşılığı yoktu kulüp borçlarının)

siz önce kendi yalanlarınızı düşünün de ondan sonra çamur atmaya kalkın,

Hugo Broos çok doğru söylemiş ama işinize gelmedi, 3 tane başarısız sonuçtan sonra hoca tartışılır diyen başkan geldiğ günden beri istediği Şenol Güneş 5 maç mağlubiyet alsa acaba nasıl bir duruş sergileyecek ve sizler ne yapacaksınız,

artık size inanç kalmadı hiç boşuna kendinizi yormayın,

Ben hocanın her söylediğine inandım, siz sadece hocaya karşı olanları inandırırsınız,
        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• karatasof
          • 14.10.2006
          • 3051
          • Memur

İlk olarak poetricus tarafından gönderildi
          Abi onun döneminde de borçlar yüzünden kulüp telefonlarına bile haciz gelmişti.

Yani balığın başı da kokmuş kuyruğu da.
          Sevgili Kardeşim;
          Ben adının verildiği sahildeki şu meşhur tesisleri görmedim.
          Belki günümüz şartlarına göre demode kalmış olabilir ancak o dönem üç büyükler bile bu tesislere gıpta ederdi.
          Bu tesisleri inşaa edip TS'a kazandıran bu adamdır diye biliyorum en azından.
          O günlerde tesislerdeki çim sahaları sulamak için alınan hortum parası için bile arandığını M.Ali Yılmaz'ın bizzat ağzından dinledim.
          ''Başkan 140 bin lira hortum parası borcumuz var.Nalbur bizi sıkıştırıyor.Sen bize yollasana.'' diye.
          Konuştukları telefonun parasını ödemekten aciz kişilerin ''Biz Trabzonspor'da Yöneticiyiz.'' demeye ne hakları var ki?
          Sen İstanbul'dan parayı yolla,biz burada Ağalık yapalım.
          Yok ya!
          Ne güzel memleket ............
          Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
          Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
          Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
          Yükleniyor...