Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
Maçtan önce stadyumun etrafında dolaşıyordum....
Maç bileti 20 tl evet 20 vtl....
Klübün kendilerine bedava dağıttığı biletleri 20 tlye satıyorlar aleni biçimde....
kimsede bir şey demiyor..
sonrada Faik versin 60 tl yi maratonda maça gitsin öyle mi ?Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
görünen o ki sistem sadri şener ve ekibini ve ayrıca aziz yıldırım ve ekibini tasviye etmek istiyor. 2010-2011 sezonu sonunda başbakanı protesto için ekipler ayarlayan bu yönetimin ipi bence o zaman çekilmişti. aziz yıldırım ve ekibide fikir olarak başbakanla uyuşmadığı biliniyor.
fakat bizim sadri şener inanılmaz derecede başbakana yalakalık seviyesinde davranışta bulunuyor. tüm gücün onda olduğunu biliyor. aziz yıldırım ise arkasında maddi güce ve taraftar desteğine güveniyor. saha sonuçları ne kadar iyi olursa aziz yıldırım o kadar güçlü olur ve ceza alması zorlaşır. bunu biliyor. sadri şener ve ekibi ise parasız ve güçsüz. tek dayanakları şike süreci. zaten o süreç olmasa çoktan gitimişlerdi.
şu anda başkanın istifa etmesinin takıma bir faydası yok. ama sezon bitmeden olağanüstü kongre kararı alınmalı artık. görünen o ki takım bir şeylerden etkileniyor. sadri şenerin dışında kimsenin takıma bir faydasının olduğunuda düşünmüyorum. lig bitmeden yada bitmeye yakın yeni taze yönetim gelmeli, gelecek için planlamasını yapmalıdır.Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!
Yorum
-
İlk olarak Hasan Cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu saatde istifa cok daha kötü olur ligdeki durumumuzu biraz düzeltdikden sonra apar topar sepetlememiz lazim ki yeni sezona yeni baskanlan yenit yönetim kurulunlan baslamamiz gerekiyor .Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
ben nevzat şakara hain dedim diye forumdan uzaklaştırılmıştım. bırakın kuralları kaideleri. bu taraftarın hakettiği Trabzonspor bu işte. bu yönetime hain diyebilelim. bunlara istifa ettiremeyen taraftar küme düşen Trabzonspor'u hakeder ancak. bu sadri Burak transferini gizli kapılar ardında aysal ile ayarlamadıysa ben şerefsizim. sadri herkesi herşeyi Trabzonspor'u da sattı. bu yönetim haindir.
Yorum
-
Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Yener: -''3 Temmuz sürecinden bu yana hakem hatalarından çok canımız yandı. ''Önümüzdeki sezon daha mücadeleci, daha agresif, sahada sonuç adına her türlü mücadeleyi veren bir takım yaratmak istiyoruz'' -''Takımın gelece
utanmadan gelecek sezondan bahsediyor... aynı konuşmalar aynı laflar... yazıklar olsun size beceriksizler...En son uzungöllü tarafından düzenlendi; 18.02.2013, 14:08.Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!
Yorum
-
İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben nevzat şakara hain dedim diye forumdan uzaklaştırılmıştım. bırakın kuralları kaideleri. bu taraftarın hakettiği Trabzonspor bu işte. bu yönetime hain diyebilelim. bunlara istifa ettiremeyen taraftar küme düşen Trabzonspor'u hakeder ancak. bu sadri Burak transferini gizli kapılar ardında aysal ile ayarlamadıysa ben şerefsizim. sadri herkesi herşeyi Trabzonspor'u da sattı. bu yönetim haindir.
söylemlerinde çok haklısın ama her doğru her yerde söylenmez... söylediklerine aynen katılıyorum !!!Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!
Yorum
-
18 Şubat 2013 Pazartesi 14:00
Trabzonspor kongre sesleri
Trabzonspor yönetim kurulu ne yapacak?
Trabzonspor’da ardarda gelen kötü sonuçlar yönetimin koltuğunu da sallamaya başladı
Trabzonspor yönetim kurulu artarda da alınan kötü sonuçların ardından olağanüstü kongreyi gündemine aldığı öğrenildi.
Dün gece Avni Aker’de oynanan ve 3-0 kaybedilen Fenerbahçe maçında taraftarlar yönetime istifa çağrısı yaparken maçtan sonra Bordo mavili yöneticilerin bir kısmı bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.
KONGRE KARARSIZLIĞI
Başkan Sadri Şener taraftarın kendisini istifaya davet etmesinin ardından adeta yıkılırken başkan Şener’in olağanüstü kongre yapılması fikrine sıcak baktığı iddia edildi.
Bordo mavili yönetim de olağanüstü kongre yapılması ile ilgili net bir karar çıkmazken Trabzonspor yönetimi ilk etapta Mart yada Mayıs ‘ta kongre yapılması fikrini gündeme getirdi
Ancak yönetim içindeki bir kanatta olağanüstü kongre kararına şiddetle muhalefet ederken, kongrenin zamanında yani 2013 aralıkta yapılması fikrini savundu.
MART KONGRESİ ZARAR VERİR
Yönetim kurulu olağanüstü kongre için düşündüğü tarihlerden biri olan Mart ayında yapılacak kongre kötü günler yaşayan bordo mavili futbolcularda baskının daha da artmasına neden olacak. Ligde kritik eşikte bulunan Trabzonspor hızla alt sıralara inerken mart ayında ligler oynanırken yapılacak kongre kulübün daha kötü günler yaşamasına sebep olabilir
MAYIS DAHA UYGUN
Öte yandan Trabzonspor kulübünün Mayıs ayındna Ligler bitiminden sonra yapılması konusunda da istekler ağır basıyor.
Özellikle Trabzonspor'de uzun yıllar görev yapmış önemli isimler, Mart ayında yapılacak bir kongrenin zaten kötü giden süreci daha da zora sokacağı görüşünde birleşirken en uygun tarih olarak Mayıs ayını verirken, az bir kısım ise Kongre'nin Aralık 2013 tarihinde yapılması yönünde.
haber61Forvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
-
Yönetim kötü bir çok hataları var kabul. Peki neden hiç kimse yönetime talip olmaz. Biri çıksın ortaya , yapıcı bir şekilde eleştirsin , adayım desin, kadrom bu desin , projelerim bunlardır desin . Nasıl olsa en geç Aralık ayında kongre var. Ama bu şekilde olmaz bizde işler , önce yönetim istifa eder, sonra birileri bazı makamlardan !!!! icazet alır, sonra aday olur. Bu yüzden benim ne bu yönetime , ne de gelecek olan her hangi bir yönetime inancım yoktur.Sonuçta gelen kim olursa olsun birilerinin adamı olacak2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum