Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu zeyyat kafkas mıdır nedir bunun olduğu yönetimler yemin ederim çuvallamaya mahkumdur. Bu adamın girdiği yönetimin iflah olmaz şansı yok. Ajan mıdır nedir bilmem ama bu adam buralarda yer edinmemeli.

Şampiyonluk sezonu devre arası yönetimin değişmesi. Bu zeyyat vs takıma yeniden musallat olması bugünlerin geleceğini gösterdi. Trabzonspor şampiyonluk sonrası zapt edildi. Al işte bu Zeyyat gibi çomarlara kalırsa yönetim böyle olur.

Camiayı toparlayacak bir yönetim var mı ortalıkta yok; ortaya akıl, proje, hedefler kpioyabilecek bir bir yönetim var mı yok. Ertuğrul Doğan'ı tanımıyorum ama daha milrofona peşi sıra 3 cümle kuramayacak vaziyette. Bu adam nasıl birleştirici unsur olsun. Taş yerinde ağırdır. Bu gömlek ona fazla bol oldu.

Şu anki ahval ve şeraitten nasıl kurtulunur? Bir kere sağlam bir yapılanma oluşturacak aklın yönetimde olduğu ortaya koyulmalı. Plan ve projeler şeffaf bir şekilde dillendirilmeli. Gereken kadro dışı süreci, gelecek sezon da bizi çalıştıracak teknik direktör getirilmeli. Bu teknik direktör sürecinde de öyle ıhh mıhh edene eyvallahın olmayacak. Durum bu hedef seneye şampiyonluk yarışı oyuncu grubu belli eldekilerle yapılabilecek transferler belli.

Yani şu td değişikliğini milli arada yapsak gelen adamın eli büyük rahatlayacaktı. Tanıma çalışma fırsatı olacaktı. Daha temiz bir sayfa açılacaktı önümüze.

Rezil bir yönetim var. Hatta vasıfsız. Üstüne dahili bedbaht ve hainler var zeyyat kafkas gibi. Bu sevimsizlikle Trabzonspor yönetimi nasıl sempati kazanacak acaba.

Bugün başımıza gelenler vasıfsızlık ve pespayeliktir. YİK ne işe yarıyor? Yok tüzük yaptık borçlanma öyle engel olacak yok bu tüzüğü ilk yapan kulüp biziz küpler borçtan kurtulacak. Borç oldu 3 katı.
    İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
    İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
    Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• [MENTION=46175]mmert[/MENTION]

zeyyat teskilatla 2 al-ver yapip çözecek isleri rahat ol

aslinda bu günlerin gelecegi, geçen sezon ortasinda saçma sapan bir sekilde yönetim kadrosunun degismesinden belliydi
      ulan sirf birkaç ak tayfali sampiyonluk kadrosunda olsun diye bâzi yöneticileri devre disi birakip zeyyat gibilerini doldurdular yönetim kadrosuna
      o tayfada utanma yok ki, bir tânesi çikip sey desin "lan bu kadar da olmaz, sirf bizim tayfadan diye bos herifleri yönetime koymak nedir" diye ya ?
      al bak ben diyorum, mecliste iyi partiye oy vermeyi düsünen biri olarak, orada aktif görev alan dervis köz denen adamin ne isi var ulan yönetimde ? aklimizla dalga mi geçiyor bunlar ? (evet)
      mecliste çalisma gruplari olur ya her partiden falan, bizim yönetim ona benziyor anasini satayim, rezil herifler tfuuu tüküreyim olusturacaginiz kadroya
      oldu olacak Hüseyin Örs'ü (severim) baskan yapalim, Ünal'i (sevmem) da sportif direktör
      Heh bir de, seçimde iktidar degisirse, bakalim bu Zeyyat ve tayfasi Trabzonspor'u gerçekten seviyorlar mi yoksa kisa sürede istifâ edip kaçiyorlar mi, iyi bir test olacak
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Orhan Ak "aslında daha uzun vadeli de teklif yapmışlardı..." açıklaması vahameti, vizyonu göstermek adına epey aydınlatıcı bir açıklama oldu, iyi de oldu.

Ağzı hayra aç diye veciz sözümüz hatrına az ve öz söylemek gerekirse, en kısa sürede ( en geç Haziran sonrası) kongre kararı alınması umudunu taşımak istiyorum ,yoksa asgari 1 ile 3 yıl arası sezon kayıp gözüküyor.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• yönetime baskana sallayalim, ama orhan ak'in dediklerini takmaya gerek yok, uzun süreli teklif konusu sallamadir biraksin bu isleri o kadar da degil yâni
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Akıl alır gibi değil. Yav, kim işyerinde gitmek, işi bırakmak isteyen vasat birini , işe yaramaz birini " Ya, allaşkına kal, lütfen kal" diyerek dükkanın kilidini teslim eder?

Kafa olarak bitmiş biri rüya alemi moduna girmiştir artık. İçerde tutmak neyin çabası? Dükkâna hırsız girse, oturur çay ikram eder, derdini anlatır bu kafada biri.

İşte, öngörüsü düşük ( şampiyonlar ligi için fahiş transferler de teyit ediyor. Böyle risk alınmaz hayatta) kafalar ile sermayeyi tüketmek, batmak kaderdir. İnsan kaderini kendi çizer.

Geçmiş olsun, temenni ve duasıyla.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 05.04.2023, 06:03.
            ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Orhan Ak'a uzun süreli teklif yardımcı hoca olarak yapılmıştır diye tahmin ediyorum, teknik direktör olarak değil.
              Futbol takımı yönetmek konusunda Ertuğrul Bey'in, Ahmet Ağaoğlu'na yaklaşması için çok fırın ekmek tüketmesi gerekir diye düşünüyorum.
              Umarım beni yanıltır.

Lakin berbat başladı.
              Yani berbat kere berbat...
              Toplaması kolay olmayacak!

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ulan arkadaş bu transferleri siz nasıl yaptınız. geçen senenin şampiyonu takıma bu oyuncuları hangi kafayla aldırdınız. abdullah avcı inanılmaz rezil birisi ya. bide kazandığı kupayı kendininmiş gibi anlatıyor sürekli. son 9 haftada 2 galibiyet alabilmiş geçen sene.

bu avcıyı kopenhag maçında kovmak yerine devam ettiler yüz bin kere yazdık.
                Hem de nasıl rezil. Diksiyonu düzgün diye adam sandılar bunu. Oysa ki karakter olarak aşırı sıkıntılı biri. Bakkal dükkanım olsa güvenip de emanet etmem.

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  @mmert

zeyyat teskilatla 2 al-ver yapip çözecek isleri rahat ol

aslinda bu günlerin gelecegi, geçen sezon ortasinda saçma sapan bir sekilde yönetim kadrosunun degismesinden belliydi
                  ulan sirf birkaç ak tayfali sampiyonluk kadrosunda olsun diye bâzi yöneticileri devre disi birakip zeyyat gibilerini doldurdular yönetim kadrosuna
                  o tayfada utanma yok ki, bir tânesi çikip sey desin "lan bu kadar da olmaz, sirf bizim tayfadan diye bos herifleri yönetime koymak nedir" diye ya ?
                  al bak ben diyorum, mecliste iyi partiye oy vermeyi düsünen biri olarak, orada aktif görev alan dervis köz denen adamin ne isi var ulan yönetimde ? aklimizla dalga mi geçiyor bunlar ? (evet)
                  mecliste çalisma gruplari olur ya her partiden falan, bizim yönetim ona benziyor anasini satayim, rezil herifler tfuuu tüküreyim olusturacaginiz kadroya
                  oldu olacak Hüseyin Örs'ü (severim) baskan yapalim, Ünal'i (sevmem) da sportif direktör
                  Heh bir de, seçimde iktidar degisirse, bakalim bu Zeyyat ve tayfasi Trabzonspor'u gerçekten seviyorlar mi yoksa kisa sürede istifâ edip kaçiyorlar mi, iyi bir test olacak
                  Evet devre arasındaki o kongreden beridir belimiz doğrulmuyor. Şampiyon olacağımız belli olduktan sonra vampirler, akbabalar üşüştü kulübün başına. Ahmet başkan'ın 5 senelik emeklerinin üzerine çöktüler, adamı da harcadılar, her şeyi kısa bir sürede berbat ettiler.

Yorum

• İlk olarak Barista tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hem de nasıl rezil. Diksiyonu düzgün diye adam sandılar bunu. Oysa ki karakter olarak aşırı sıkıntılı biri. Bakkal dükkanım olsa güvenip de emanet etmem.
                    bide ahmet suat özyazıcı gibi isimlerle yan yana anılıyordu. rezalet.
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Türkiye genel seçimi sonrası kongre kararı alınmalıdır.
                      Atama usulü listelerin yapılmadığı bağımsız, hür ve özgür yönetimlerle çok adaylı bir kongre dilerim.
                      Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Türkiye genel seçimi sonrası kongre kararı alınmalıdır.
                        Atama usulü listelerin yapılmadığı bağımsız, hür ve özgür yönetimlerle çok adaylı bir kongre dilerim.
                        Yeni göreve gelen yönetim hiçbirimizin içine sinmedi maalesef
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• adam gibi td getirseler birakin tolunayi bile getirseler tur atlardik. Orj´hanla gitmiyecegi belliydi ama inatla devam edildi bunu herkez yazdi söyledi. hadi bizi gectik futbol oynamis futboldan birakmis oyuncular bile bas bas bagirdi ama yönetim inatla devam edip Orhanla 3 mac icimize etti
                          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Trabzonspor'un en büyük sıkıntılarından birinin de markalaşamamak olduğunu düşünüyorum. Elinde bir sürü koz var. Fırtınadır, kuzeydir. Maç başlarken fırtına efekti verilir, şimşekler çalar, ona göre ses verilir. Hiçbir gelenek yok. TS Clup rezaletine değinmiyorum bile.

Yorum

• Trabzonspor'un en önemli oyuncularından biri olan Anastasios Bakasetas için Alman ekibi Wolfsburg'un ilgisi tam gaz devam ediyor.

Karadeniz Gazetesi'nin haberine göre; Yeşil-beyazlılar, yüksek bir bonservis bedeliyle Trabzonspor'u ikna etmeye çalışacak. Bundesliga temsilcisinin 7 milyon Euro'ya ek olarak Trabzon'a, bonusların da içinde bulunduğu paket bir teklif sunacağı bilgisine ulaşıldı.

Sözleşmesi 2024'te bitecek Bakasetas'ın da, şartların oluşması durumunda gitmeye sıcak bakacağı konuşuluyor.

Yunan oyuncunun yanı sıra takımda sezon sonunda başka ayrılıkların da olması bekleniyor. Bruno Peres'in, ülkesi Brezilya'da döneceği gelen haberler arasında yer alıyor.

Marc Bartra'ya, İspanya'dan talipler olduğu bildirildi. Enis Bardhi'nin de, 3 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli getirmesi halinde, başka bir kulübe gitmesine izin verileceği öne sürüldü.

Bu sezon üst üste yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bir türlü beklenen istikrarı yakalayamayan Marek Hamsik'in sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Bordomavili kulübün sözleşme uzatma teklifi yapmayı düşünmediği 35 yaşındaki orta saha, Slovakya'ya dönmeyi planlıyor. Ancak tecrübeli oyuncunun ligde kalan süre içerisinde maksimum süreyi almak istediği ve bu doğrultuda özel çalıştığı öğrenildi.
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• ahmet ağaoğlunu tanıyan yok mu bu forumda, bu transferleri kim yaptı ve görevi niye bıraktı birisi sorsa keşke.
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X