İlk olarak Dursun Ali Bahçekapılı tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
Senin yaş ufak galiba. 96'dan sonra Trabzonspor çok yararlandı tecrübelerinden sayın Mehmet Ali Yılmaz'ın. Bu tecrübeler Trabzonspor'a 1 asır gider bence. Zahmet etmesin tekrar...TRABZONSPOR
Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''
-
Takımı şampiyonluk parolası ile lige başlatan bir Fatih Tekkeyi alamayıp şimdilik 9. sıraya düşüren Sadri Şener ile gelen herkesin kuyusunu kazan dinazorlardan çok memnunuz. Mehmet Ali Yılmaz dahil kimse gelmesin....
Biz Hacısalihlerin icraatlarını çok seviyoruz....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Şimdilik liderle puan farkımız 10.....İlk olarak xevent tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri başkanı 12 hafta ile değerlendirmek bize yakışmaz, her takımda yanlış transferler oluyor sadri başkan devre arasında yapılması gereken neyse yapar diye düşünüyorum.. Biraz sabredelim en azından sezon sonuna kadar sabredelim..
devre arasına kadar 15-20 yi bulur ondan sonra Ronaldoyu alsanda farketmez..önümüzdeki yıl üst sıraları hedef yapar devam ederiz......
alıştık nasılsa....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
kilit gelmesi ilk gereken başlık bence,
orta hiçbirşey yokken nedir bu anlamıyorum, işte Trabzonspor taraftarının en büyük farkı,
hele bir kongre kararı alınsın, Mehmet Ali Yılmaz adaylığını açıklansın sonra bu konu açılsın,
gereksiz bir başlıkBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
Ayrıca her başarısız dönemdede Mehmet Ali Yılmaz başkanın isminin ön plana atılması açıkcası üzüyor beni.. Mehmet Ali Yılmaz da bu kulüpte ikinci dönem başkanlık yaptı ve takımın hali ortadaydı..! Onun için arkadaşlar biraz sabır etmemiz lazım, bu camiaya Sadri Şenerler, Mehmet Ali Yılmazlar her zaman gelmez onun için her zaman derim sabretmesini bilelim, 2 maçla 3 maçla kimseye şampiyonluğu vermezler..En azından sezon sonuna kadar bekleyelim.. Tribünlerin işi yönetim getirip götürmek olmaması lazım, bizim işimiz takımı desteklemek olmalıdır. Bu kulübün kongre üyeleri var onlar gerek görürse imza toplanır bir şekilde olağan üstü secime gidilir ama artık üzerimizden şu her mağlubüyete ''yönetim istifa'' söylemini atalım..
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdilik liderle puan farkımız 10.....
devre arasına kadar 15-20 yi bulur ondan sonra Ronaldoyu alsanda farketmez..önümüzdeki yıl üst sıraları hedef yapar devam ederiz......
alıştık nasılsa....
ben devre arasında fazla bir ücretle transfer yapmamıza karşıyım.fatih tekke dışında alınacak oyuncu ilk önce kiralanmalı ona göre önümüzdeki sezon transfer edilmeli aksi taktirde boşuna masraf çıkar herkesin bildiği gibi futbolculara istenen ücretler ederinden fazla oluyor.kira işine gidilmeli ve buna göre hareket edilmeli yoksa kulübü kurtaralım derken dahada sarmayalabiliriz durumu.şimdilik eldekilerin değerlendirilmesinden yanayım ben bu sezon bizim olabilirdi ama erken havlu attık gibi geliyor bana bu yüzden tek transfer tekke olsun bide alabilirsek İBB'den İskender Alın xD9 # Osvaldo'
Yorum
-
O zaten ayrı bir olay. Bunca yıllık izleyiciyim. Bu kadar futbolcu satıp hiç almayarak klübü bu kadar borçlandırabileni hiç görmemiştim. 1 yıldız alıp parasını cebinden ödeyeceğini iddia eden eski başkandan hala sözünü tutmasını bekliyoruz bu arada... (arkadaşlarına ben yıldız almadım ki parasını ödiyim diyormuş. Aslında haklı adam!)İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende şimdi bir başlık açıyorum Nuri Albayrak desteklenmelimi diye
En son brushfield tarafından düzenlendi; 10.11.2009, 13:47.TRABZONSPOR
Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''
Yorum
-
Sadri Şener bu kulübe geleli kaç sene oldu abi ? Daha bu 2. senesi geçen sene stadyumu bitirdiler, takımda iyidi, bu sene hocanın yetersiz olmasından kaynaklanan problemlerden dolayı bugün buradayız fikstür olarak, ben inanıyorum ki devre arasında iyi bir hoca ile daha da iyi yerlere gelebiliriz.. Ayrıca bize ronaldo gelmesine gerek yok alt yapıya biraz önem verilip nice ronaldolar çıkarabiliriz.. Trabzon şehri her bakımdan Türkiyenin hatta Avrupanın Brezilyasıdır, yeterki kafamızı kaldırıp bunları hocalarımızın gözüne sokmamız lazım..İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdilik liderle puan farkımız 10.....
alıştık nasılsa....
saygılar..
Yorum
-
Zat-ı alîlerinin pek çok meziyetini 97 senesinden sonra gördük. Kulübe haciz getirmesi falan değil derdim. Campbell gibi bir adamı getirip, adama hakaret eden de kendisidir. Bana göre Campbell o ana kadar lige gelmiş en kariyerli santrafordu. Bugün Sadri Şenerin anlık konuştuğu bir sürü gereksiz laftan şikayetçiyiz. Mehmet Ali Yılmaz beyin bu konuda kendisinden geri kalmak değil bir kaç adım da önde olduğunu düşünüyorum. Fenerle olan organik mi inorganik mi bağı da cabası... Kendisi köşkünde rahat kalsın. Burada huzursuz olmasına gerek yok.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum