Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çok üst perdeden gider yapıp taraftarın beklentilerini çok fazla yükselttiler. Aynı hataya Sadri Şener'de de düştük. Akıl almaz hatalar(!) yapılmasına rağmen hep acaba mı denildi, beklentiler hep yüksek tutuldu hatta yeri geldi toz kondurtulmadı.. Zaman geçtikten sonra ne derece kepazeliklerin yaşandığını gördüğümüzde kendi kendimize kızıp durduk. Hata yapılır, yapılmaz değil ama o hatalardan ders çıkarmasını bilirsek mesele değil de sürekli camia olarak bu hataları tekrar eder olursak sonumuz tahmin edemediğimizden de vahim olur. Bir arkadaşıma Odyakmaz ve Gümüşdağ rezilliklerini hatırlattığımda bana biz kulüp yönetiyiyoruz ilkeleri değil demişti İlkesizliğin çizgisizliğin sonunun geldiği durum bu. Hatta ben bu şekilde darmadağınık gittiğimiz taktirde daha bu günlerin bizim iyi günlerimiz olduğunu düşünüyorum.
    Aynen katılıyorum abi.

Yorum

• Elestirilcek taraflarida kalmadi artik okadar kotu okadar lesler yani..Aralikdaki kongre kopruden onceki son cikis ya iyice batariz ya cikariz tercih cok degerli saygideger!!! Tamamen klubun menfaetleri dogrultusunda hareket eden ongre uyelerinin ..
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• - Şef ne oldu?
        - Sıkıntı yok

Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Celil Hekimoğlu başkan
          Trabzonspor şampiyon

Adamın aylar öncesinden hazırlıkları var
          Göreve hazır
          Çapsız, sahtekar Hacı Hurma'nı da al defol git
          Şota sen de daha fazla rezil olmadan onlar gidince sen de hemen git.
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Untitled-1.jpg

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kongre üyesi olan üyelerimiz lütfen özel mesaj yoluyla bizimle iletişime geçsinler...
              önemli bir konu.........

üye arkadaşlar yöneticilerimize ulaşsınlar lütfen.......................
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Varyap CEO su Erdinc Varlibas adayligini koyarsa bu adami secmeliyiz..
                Gercek bir Trabzonlu ve Trabzonsporlu
                Vizyonu futbol alemindeki cogu kisiden ustun.
                Is yapmayi, sirket yonetmeyi bilir.
                Zengin ve bir o kadar alcakgonullu.
                Paranin degerini bilir.
                Durustun durustu.
                Adam gibi adam.

Sanirim aday olmaya hazirlaniyor. Cok ya iyi projeleri var.

Tek kotu yani genc olmasi ama Avrupada cok ornegi var bunun bence basarili olabilir!

Care Erdinc Varlibas.
                13ab95f7-2311-48fc-980a-996d8dca63b1.jpgerdbbs.jpgorjinal_varyap_plaza_pendik_basin_lansmani__erdinc_varlibas__11_12_21_07_49_50.jpgerdincv.jpg
                En son Hunk tarafından düzenlendi; 20.10.2015, 16:45.

Yorum

• Allah ar nasip etsin size.

Yorum

• Başkanın eşi önemli bir ameliyat geçirecekmiş,az önce Hakan Kulaçoğlu hoca söyledi.Allah şifa versin.

Yorum

• İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Varyap CEO su Erdinc Varlibas adayligini koyarsa bu adami secmeliyiz..
                      Gercek bir Trabzonlu ve Trabzonsporlu
                      Vizyonu futbol alemindeki cogu kisiden ustun.
                      Is yapmayi, sirket yonetmeyi bilir.
                      Zengin ve bir o kadar alcakgonullu.
                      Paranin degerini bilir.
                      Durustun durustu.
                      Adam gibi adam.

Sanirim aday olmaya hazirlaniyor. Cok ya iyi projeleri var.

Tek kotu yani genc olmasi ama Avrupada cok ornegi var bunun bence basarili olabilir!

Care Erdinc Varlibas.
                      [ATTACH=CONFIG]7547[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]7548[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]7549[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]7550[/ATTACH]
                      Makul bir adaydır bence
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• Golumuzu yine vermemişler her hafta Boyle bir hata oluyor, eskiden bitane olsa Olay cikardi bidahaki hafta duzelirdi.

Bu yonetimi ne federasyon ne mhk ne devlet kimse umursamıyor. Milletin gozunde itibarsız bi takimiz.

Yorum

• Arkadas ben mi çok paranoyak oldum bilmiyorum ama bu yönetimin kongre yapacağına inanmıyorum.
                          Öyle bir ihtimal yoktur elbette ama öyle şeyler yaşadık ki hak hukuk kanundan anlamaz bu cahil çoban sürüleri

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Onur Keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadas ben mi çok paranoyak oldum bilmiyorum ama bu yönetimin kongre yapacağına inanmıyorum.
                            Öyle bir ihtimal yoktur elbette ama öyle şeyler yaşadık ki hak hukuk kanundan anlamaz bu cahil çoban sürüleri

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Tamamen sallamasyon ama bence yönetim tekrar seçilemeyeceğini adı gibi biliyor. En azından devre arası transferine kadar bekleyip para eden herkesi satıp rezil olmamak için borçları kapatmayı düşünüyorlar bence. Yoksa bu borçla bırakırlarsa ne insan içine çıkabilirler nede o borç ve olmayan gelirlerle oyuncu maaşları ödenir.
                            #TRABZONSPOR#

Yorum

• takımı dip noktasına çektiniz amatörce yönetilmez bu kulüp artık istifa vakti geç kalınmış bir vakit!!!
                              www.akyuzkalip.com
                              www.facebook.com/akyuzkalip
                              www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Başkanın eşi önemli bir ameliyat geçirecekmiş,az önce Hakan Kulaçoğlu hoca söyledi.Allah şifa versin.

Allah acil şifalar versin , Dua edelim zira İnsanın kendisinden çok bir başkasına duası daha makbulmüş.

Hepimiz insanız ve her ne şekilde olursak olalım hepimiz TS için buradayız hatalarımızla günahlarımızla. Çıkış noktamız TS başarı.... ama çok ama az...
                                ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X