Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu yonetim ve teknik kadro degil koca bir kulubu kucuk bir koy bakkalini bile yonetemezler.ahbab cavus iliskisiyle kulubmu yonetilir??en degerli oyuncunun sozlesmesinde sacma sapan madde var yoneticimiz oyuncu soz verdi madde onemsiz diye beyanat verir,diger oyuncumuz izin alir ulkesine gider izin veren td haberim yok der ve oyuncuyu kustururler adeta gitmeye zorlarlar....vs. Boyle yonetim olursa biz daha cok uzuluruz

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kücük yöneticiler kücük maddeler belirler, bu gayet normal birsey...benim bir sorum var Bizim yöneticiler, özellikle sadri sener ve nevzat sakar, ne kadar maas aliyor? Kesin belli bir maaslari var ve o maaslarin belgesi olmasi lazim.
      kulübün yönetim kurulu üyelerine 0.01 lik hisse düşüyor
      buradan kar üzerinden para alıyorlar
      ayrıca türk ticaret kanununa göre yk üyelerine uygun bir ücret veriliyor
      ama bu ücret ne kadar onu bilemiyorum
      ama alıyorlardır haliyle
      çünkü ona verilen ücret orada kendi işini yapamaması ve kulüp işleriyle meşgul olması dolayısıyla veriliyor

İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ya bu konuda ilginç bir konu.Zokora ailesel problemler nedeniyle şenol güneşten izin alıp gitti diye biliyoruz hepimiz.Zokoraya ceza vermişler.Zokora da şenol hocaya ''hocam siz izin verdiniz gittim,bu ceza ne?'' demiş.Şenol hoca da ''ben sana izin mizin vermedim''demiş.Bunun üzerine zokora çılgına dönmüş araya kaptan tolga girmiş.

Yahu bu ne biçim bir olaydır.Madem izin vermedin şenol hoca bunu daha önce niye senden başka kimse bilmiyordu.Adam kafasına göre gittiyse niye maçta oynattın?Neden kadroya aldın?Şenol hoca bu takıma en büyük zarar veren kişi olmaya başladı.Eğer iddialar doğruysa.Zokora da arkadaşlarına milli maç dönüşü devre arasında takımdan ayrılmak istiyorum burada kimseye güvenim kalmadı demiş.

Zaten çok az derdimiz var.Ya bu Şenol hoca ne gamsız bir adammış arkadaş...

valla beni bilen bilir
      mevcut yönetimlede teknik kadroylada aram pek iyi değil
      sürekli eleştirip duruyorum
      ama gs maçları öncesi bu basının kulübü karıştırmaya çalıştığını bi ben mi fark ediyorum
      yoksa herkes farkında ama ölü taklidi yapalım gitsin modunda mıyız
      şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Şener, “Maça gidecek miyim bilmiyorum, bir arkadaşın düğünü var ama buna gitmezsem öbürüne giderim'''

Bu laf Trabzonspor Başkanı'na ait, Bu şekılde bir cevap lakayıtlıktır.
        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Bizim Başkan'nın şöyle bir tavrı var?

Hani bir şehirde yada bir ilçede bazı derneklere sen istemezsen de seni üye yaparlar ve hatta bazan baskılara karşı gelemez ve dernek başkanlığını bile sana verirler ve sende bu görevi istemeye istemeye yaparsın ya

Bizim Başkan'da da nedense böyle bir hava var, Ne zaman bir eleştiri gelse camiasına yöneticisine ve hocasına ilk sırtı dönen bizim başkan oluyor, O sebeple değilmidir zaten elimizdekı yıldızların sırf başkanın kişisel egoları sonucu kulubten ayrılmak istemeleri, Yöneticisini basından daha çok kendisi eleştirir, İşler kötü gittiğinde ( kim olduğunun önemi olmadan) hocasını ilk kendisi eleştirir.

Oysa Seni buraya kımse silah zoruyla oturtmadı, Kulubun zararlarını cebinden de vermiyorsun hatta cebinden harcadığın bir lira var mı merak ediyorum.

Son açıklamasında olduğu gibi mesela

Kulubun içi boşaltılmış 2 tane idareciden başka kımlerin kulupte olduğu işlerin hangi düzenle yapıldığı transferlerde onlarca kez hata yapıldığı ortdadayken, Yıldız oyuncularımız için transfer lafları çıkarken, Gidenler gitmiş ve yeni gidecekler telafuz edilirken , Taraftarın kötü sonuçlar ve kötü futboldan midesi bulanmışken Çıkıyor ve Taraftarına cephe açıyor. Oysa taraftarı harekete geçirip işler kötü gitse de iyi gidiyor demesi ve güven vermesi gereken o olması gerekmiyor mu?
          En son lazibere tarafından düzenlendi; 07.12.2012, 22:26.
          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• yarın ki mali kurulda savaş varmış...bakalım ne olacak...borçlar nasıl açıklanacak

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Onurun sözleşmesindeki madde bir şekilde kaldırılmalı.!
              #Dik oyna

Yorum

• Bu arada başka başlıklarda yazıldımı bilmiyorum ama KADIRGA TV'de Serdar Bali döktürdü....

Çok şey söyledi -ki çoğu doğru ve kaybedecek birşeyleri olanların söylemekten ''tırstığı'' şeylerdi- ama bana tavırları biraz M.A.Y'a benziyor gibi geldi.

''Bana görev vermezlerse ben gidip talip olmam!'' Yahu serdar abim sana görev vermeyenlerin çoğu oraya çağrılarak iş yapmıyor onlarda talip oldular öyle başladılar.Azıcık rahatsız oluyorsan ve bu kulübün haklarını en iyi ben savunurum veya taktiğini en iyi ben yaparım bu takımın diyorsan bu kibir ne?

Bizi biraz da bu yanlış tavırlar mahvetti.
                En son Courage tarafından düzenlendi; 08.12.2012, 02:32.
                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• yahu beyler bu kadar trajikomik birsey olabilirmi
                  bana gore Senol Gunesten sonra Trabzonda yetisen en iyi kaleci
                  Zamaninda sikecilerle kiyasiya yarisip ridvan dilmenin istifa etmesine yol acan transferle klube kazandirdigimiz Turkiyenin gelmis gecmis en iyi kalecilerinden birisinin ellerinde yildizi parylayip deger haline gelen oyuncuya

once 4.5 milyona gider maddesi koydur

sonra nevzat pasgan ballandira ballandira super bir is yaptiklarini anlatir

neymis sozlesmesi revize edilmis "ders" alinmis 7.5 milyona cikartilmis

ulan g....lar amrabata 9 milyon veren Onura hayli hayli 7.5 verir

Belkide Turkiyenin en iyi kalecisi olacak

su an gurumuza yediremedigimiz bi gercek var oda burak'in turkiyenin en forveti haline geldigi

selcukun turkiyenin en iyi orta sahasi oldugu

ve Onur Turkiyenin en iyi kalecisi-bu da gs ye giderse................buraya yazdiklarimi bilmek istemezsiniz

bi dusunun Turkiyenin en iyi kalecisi Trabzonda yetisti gsye gidebilir

Turkiyenin en iyi orta sahasi Trabzonda yetisti gsye bedavaya gitt

Turkiyenin en iyi forveti oldu Trabzonda ve gs ye gitti cuzi bir rakama

bu isin maddi tablosunu cikarsaniz bu oyuncularin her birini en az 10 milyona satmis olmaniz gerekir?

mesele sirf maddi degil Trabzonun namini sanini serefini..............

Vizsyonsuz beceriksizler
                  selcuk ve burak fiyaskosundan sonra

ama yok canim duzelme var selcuk bedavaya gitti sonra buraktan biraz para kazandik Onurdan biraz daha fazla para kazanacaz!!!!!!!!!!!!! mantiga bak delirecem
                  sakin olun...

Yorum

• Nevzat Şakar ve onun kafasındaki köy yöneticilerden kurtulmadıkça bize gülmek haram..........
                    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Nasilki fener sikeci diye tarihte yer alacak, bu yonetimde elinde en iyi oyuncularini becerip tutamayan yonetim olarak anilacak.
                      Elinizden kacirdiginiz oyuncular diger takimlari sampiyon yapiyor...
                      Begenmediginiz ve yollarken bir an bile tereddut etmediginiz Umut simdu gol kralligin oynuyor.
                      Ne yaparsaniz yapin benim gozumde sin derece beceriksiz olarak kalacaksiniz.
                      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor!

Yorum

• Kongrede anlatılan tamda bizim yönetime göre bir fıkra.....

Temel Çin'den geliyormuş bavulla.Havaalanında " Bavulunu aç" demişler açmış bakmışlarki binlerce saat var içinde...

-Bunlar nedir diye sormuşlar...

Temelde :

-Yaw demiş tavuklar için yem aldım....

Tabi doğal olarak sormuşlar :

-Tavuklar saat yer mi yahu demişler...

Temel :

-Valla demiş ben koyarım önlerine ister yesin ister yemesinler.....

Transfer politikamızda maalesef böyle bizim
                        En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 10.12.2012, 09:59.
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kongrede anlatılan tamda bizim yönetime göre bir fıkra.....

Temel Çin'dn geliyormuş bavulla.Havaalanında " Bavulunu aç" demişler açmış bakmışlarki binlerce saat var için...

-Bunlar nedir diye sormuşlar...

Temelde :

-Yaw demiş tavuklar için yem aldım....

Tabi doğal olarak şaşırmışlar :

-Tavuklar saat yrmi yahu demişler...

Temel :

-Valla demiş ben koyarım önlerine ister yesin ister yemesinler.....

Transfer politikamızda mllaesef böyle bizim
                          sabah sabah beni çok güldürdün...aslında halimiz traji komik ama...

Yorum

• Komİktİ

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Henrique kariyerimin en iyi 45 dk oynadim demis!!!bu tenekeyi transfer eden yonetime soruyorum en iyi oyununu kayseri onunde gordugumuz bu bos transferin hangi oyununu izleyip aldiniz?bizim gordugumuz en iyi oyunu ise transfer kriterinizdeki oyunu nasldi?bu transferden kim yolunu bulmustur merak ediyorum

Yorum

• Trabzonspor’da bugüne kadar yapılan yabancı transferler genel olarak tartışma konusu olmayı başardı. Bazıları iyi oyunuyla hafızalara kazınırken bazılarının isimleri dahi unutuldu. Bu yabancı kervanının içine son yıllarda giren  futbolculardan Faty Papy i

biz böyle yönetilmekten kurtulmadıktan sonra bu takım bir metre ileriye gitmez ( Sadri başkan için degil genel tüm yöneticiler için)
                                tamam güzel iş yapmışsın genç gelecegi olan birini bedava almışsın sonrada sabretme milyonlar ver gönder.
                                En son amasya0561 tarafından düzenlendi; 11.12.2012, 09:01.
                                2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X