Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sevgi biraz ağır olmadı mı Yiğit
    9 # Osvaldo'

Yorum

• Lütfen diyorum... Uzatmaya gerek yok. Böyle tartışmalar yaşanır. Klavyenin ruhu yok.

Daha fazla büyümesin.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sevgi biraz ağır olmadı mı Yiğit
        Sevgi, barış, kardeşlik Mahsun Kırmızıgül
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• Tolga çık şuradan
          Allahım ya
          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Tamam şimdi gidiyorum ama geri gelicem
            9 # Osvaldo'

Yorum

• Adamımsın,beklerim...
              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Nevzat bey dün gece Meltem TV'de dediki; Onurla konuştuk teklif yok, gitmek isteği de yok. Allahım yaa rakipler sözleşme ile konuşuyor bizimkiler halen oturduk konuştuk muhabbetinde... Trabzonspor bu yönetimden kurtulmadıkça kurtuluş yok....
                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Transfer maliyetleri + menejerlik ücretleri + yıllık maliyetleri

toplamı 100 milyonu buluyor bu adamların....

100 milyon tl harcayıp sezonu liderin tam 21 puan gerisinde tamamlayan bir yönetimi eleştirmeyecek miyiz Allah aşkına....

Antalyanın yıllık bütçesi 40-50 milyon tl kadar olduğunu hatırlatayım sizlere....

Önümüzde bitiren takimlarin yillik maliyeti ne kadar?

Eger onlarin bizden daha düsük olursa o zaman kendi yönetimimizi lestirebiliriz.

Ki ayni sezon SL den gelen cok yüksek gelirili bir sezon gecirdigimizi ve ayni anda ligde cok zor bir sezon oldugu nu sylemek lazim..

Onun icin sadece ücüncü veya liderin 21 Puan gerisinde tamamladigimizi söylemek haksizlik ve yanlis olur.
                  Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Nevzat bey dün gece Meltem TV'de dediki; Onurla konuştuk teklif yok, gitmek isteği de yok. Allahım yaa rakipler sözleşme ile konuşuyor bizimkiler halen oturduk konuştuk muhabbetinde... Trabzonspor bu yönetimden kurtulmadıkça kurtuluş yok....
                    Sözlesme belli.

Onur zorla 7.5 Milyonu soktu .. simdi Yönetimin sucu ne oldugunu ve ne yapmasini beklediginizi bir anlatabilirmisiniz?
                    Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sözlesme belli.

Onur zorla 7.5 Milyonu soktu .. simdi Yönetimin sucu ne oldugunu ve ne yapmasini beklediginizi bir anlatabilirmisiniz?
                      Ben dilim döndüğünce anlatayım kardeşim birincisi hangi futbolcu olursa olsun eğer ben büyük takımım diye yeri geldiğinde konuşuyorsan kişinin değil kurumun sözünü dinletirsin oraya o maddeyi Onur veya bi başası koydurttu diye bi durum söz konusu olmamalı o madde konulacaksa birlikte anlaşmayla konulur Dünyanın hangi takımlarında böyle bişey geçerli sen gördüysen söyle ben görmedim ha illaki bişey mi koydurtacaksın Allah aşkına söyle bu fiyatın ne caydırıcılığı var bu parayı onur için borç batağında dediğin beşiktaş bile verir alır elimizdeki en iyi topçudan bahsediyoruz bu kadar kolay olmamalı he dersin 12 milyon dolar al kardeşim ya buna derim ki eyvallah gerçekten kaliteli bi kaleciye verilir değeridir ona sözüm yok ama para çok komik miktar....ikincisi oyuncuya manevi olarak bizden memnun gitmez bi yere şeklini oyuncu tarafına çevirerek o güveni ona aşılayıp bak koçum seni cincona mincona vermem ben ha gelir seni avrupadan isterler yolun her zaman açık verirler 10 milyon euroyu gidersin senin önünü kapayacak değilim ama istanbula burdan gidemezsin diyecek bi yönetim olamaz mı çok mu zor......taraftarı olmayan kayseri bile hem civcivlere hem cincona karşı dik durmadımı benim satacak futbolcum yok demedimi sonra verdiyse bile değerlerinin kat kat üstünde para kazanmadımı bak bunu yapan kayseri sen koskoca trabzonspor bu tek manayla basiretsizliktir işin kolayına kaçmaktır özür dilerim ama buna karşıyım arkadaş benim takımım kişiye karşı dik duracak öyle taraftarlarını saf yerine koymayacak daha geçen seneki tiyatroyu tekrar oynamayacak olmaz arkadaş bulacaksın çözümünü bulamıyorsan gideceksin bu kadar basit...o adamda cincona giderse ne diyeceksin çıkıp taraftarlarına onur karaktersiz mi diyeceksin yada bana söz verdi niye böyle yaptı acaba mı böyle giderse istanbul takımlarının 1461 olma yolunda hızla ilerleyeceğiz hemde bizansa karşı dik dur nağmeleriyle

Yorum

• bu sözleşmeye madde koydurma olayı bir tek bizde mi var?Türkiye de bize özel bir uygulama olsa gerek.Yalnız bu yönetim Onuruda İstanbula kaptırırsa bunun bedelini ödemeli dicem ama hesap soran sorabilen de yok ki
                        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu sözleşmeye madde koydurma olayı bir tek bizde mi var?Türkiye de bize özel bir uygulama olsa gerek.Yalnız bu yönetim Onuruda İstanbula kaptırırsa bunun bedelini ödemeli dicem ama hesap soran sorabilen de yok ki
                          Olumlu yönünden bak. Bu madde Ispanya liginde sıkca koyuluyor. Türkiye'de sadece biz uyguluyoruz. Demek ki iyi yoldayiz.
                          .

Francesco
                          Totti

Yorum

• yöneticilerimiz hala ders cikarmamis hala oyuncu gitmes satik falan diyorlar. Akilli yönetici olsalardi o sözlesmeyi burakin olayindan sonra onuru cagirirlardi hem biraz daha fazla verip o sözlesmedeki bonservisi kaldirirlardi ama nerde o akilli yönetici bizde birde yorumda arkadasin dedigi gibi bu bonservis koyma tek bizde var galiba neden diger takimlarda yok ya biz cok akilli yöneticilerimiz var yada akilsiz yöneticilerimiz var
                            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Nuri Albayrak, Atay Aktug doneminde bu kadar itibarsiz olmadik.Fatih Tekke bu donemde olsa Sadri bey onu bile gs'ye satardi.

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Olumlu yönünden bak. Bu madde Ispanya liginde sıkca koyuluyor. Türkiye'de sadece biz uyguluyoruz. Demek ki iyi yoldayiz.
                                tabi tabi.. orada bu rakamlar 1 milyar dolar, 250 milyon eur şeklinde oluyor ama o madde iti köpeği uzak dursun diye konulur.. biz niye koyuyoruz anlamadım.. param olsa geçen yıl burakı 5 milyon eur verip ben alırdım.. sonrasında gene cincona 7-8 milyona satardım en kötü..
                                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X