Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kiradaki oyuncularimiz ne alemde?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kiradaki oyuncularimiz ne alemde?

kiradaki oyuncular forma bulabiliyorlarmi takimlarinda? ne alemdeler bilen varmi??
    her sey TRABZONUMUZ için....

Ben Geçen haftalarda Yozgat maçini izleyeyim dedim Hani Emre Aygün varya...Ilk kez izledim izlemez olaydim Sahada hiçbirsey yapmadi. simdi niye kiraya verildigini daha iyi anliyorum.bence TS formasini biraz zor giyer.Edited by: FERSAT
    Devlet, Trabzon'a ayıracağı bütçe yatırımlardan kessin bu projeye(akyazı) aktarsın. Hastane biraz geç olsun. Çünkü adam maça gitmeyince hasta oluyor
    Sadri ŞENER

Yorum

emre aygün yozgat'ta ilk 11 de sürekli..ama gelisme gösterdigini söyeleyebilmek kolay degil. geçen hafta 2-0 kazandiklari maçta bir gol atsa da. trabzonspor için yeterlilik gösterdigini söylemek zor.

Yorum

Emre Aygün bence güzeL oynuyor Yozgat'ta Bursaya geLen Selimide Goremiyorum hiç Oturupoduruyor bazen 18'e Dahi giremiyor.

Yorum

dünyaca ünlü klupler futbolcularinda faydalanamadiklareinda onlari daha alt seviyedeki takimlara verip para kazaniyorlar isinönemli yani onlar oynasada oynamasada bizim kasamiza para giriyor önemli olan bence bu
          SEYYAH ALI

Yorum

alisen de sebatta oynayamiyor galiba dimi?
            İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
            Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

Kiralanan oyuncularimizdan alisen bence çok iyi biri ama kendini hiç gösteremiyor biraz kendini göstermeli birseyler yapmali...
              Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
              zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

bence de alisen çok ii bi futbolcu hatta samet aybaba döneminde maçlarda forma sansini buluyordu...ziya hocanin döneminde gözden düstü we kiralik olarak gönderildi..bildigim kadariyla da sebatta da oynamiyor..senol hocanin onu geri çagirip denemesi gerekir bence...
                warning TRAP-ZONE...

Yorum

Senol hoca çagiracagina kendini gösterip birseyler yapmali yoksa bizde ufuk var oda çok iyi yani alisen kendi birseyler yapmali...
                  Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                  zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

emre gecenlerde kirmizi kart yemisti

sac stilide güzel olmus...:-)
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

ali sen ii diosunuzda hangi maçini gördünüz bu adamin emrede süper yetenekdiodular ondan da hayiryokben ufuk ve selimen ümitliyim inallah o nlar yaiycak bize

Yorum

Ben Emre'den çok ümitliyim.yetenegi olduguna inaniyorum insallah kendisini gelistirip Trabzonsporumuza hizmet etme firsatini bulur..
                        Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır.
                        Nietzsche

Yorum

anlasilan bu kiraliklardan bize fayda yok ,)

hiç biri dogru dürüst oynamiyor,
                          @zafercalikoglu
                          @trabzonspor

Yorum

alisen yetenekli bir futbolcu gökdenizin tahtini sallayabilecek biriydi ama malesef profesyonellik yok. ondan yolladilar biraz burnu sürtsün diye... ama yaramadi galiba

Delikanli Adam Kanatli Takim Tutmaz !!!

Yorum

İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi
                              ali sen ii diosunuzda hangi maçini gördünüz bu adamin emrede süper yetenekdiodular ondan da hayiryokben ufuk ve selimen ümitliyim inallah o nlar yaiycak bize

Ali Sen çok büyük yetenekti... çok mükemmel maçlar çikardi... tabi üç sene önce... [img]smileys/smiley5.gif[/img]
                              [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim