Büyük ihtimalle Iran, Italya'yi yener ve bizimkiler 2. olur. Sonrasina bakacagiz artik. Ilginç olan birsey var. Iran 4 maçi da 1-0 almis [img]smileys/smiley1.gif[/img]
Trabzon Lisesi Dünya 2.si oldu...
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
ya su italyaya attiklarinin yarisini iran & macaristanaatsalardi keske.
neyse slowaklar ile son macimiz sorun olmaz sanirim & gol kralida biz den biri olurbelkide [img]smileys/smiley1.gif[/img]
Edited by: sanatik"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" DisraeliYorum
-
Yorum
-
1- gruptan ikinci çikarsak yolumuza devam edebiliyor muyuz?
2-italya'ya 8 attik ya gerisi önemli degil [img]smileys/smiley36.gif[/img]
3-bu iran heralde euro 2004'teki yunanistan gibi oldu... bütün maç kapali oynayip karambole bi gol atiyo heralde...[b]TRABZON BIR SEVDA,TRABZONSPOR BIR DESTANYorum
-
Bu irana ne oldu yav bu ne ?
hakketten 2 olursak çikabiliyomuyuz bir bilen var mi?Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..Yorum
-
Haydi Trabzon Lisesi
MACARISTAN ENGELLEDI
Danimarka'da devam eden Dünya Liselerarasi Futbol Sampiyonasi'nda Trabzon Lisesi, dün çiktigi iki sinavdan 4 puan çikartinca, gruptan çikma sansini bugüne birakti. Ilk maçinda Italya ekibini 8-0 yenen ekibimiz, ögleden sonra Macaristan ekibi ile oynadi. Bu maçi kazanmasi durumunda gruptan çikmayi garantileyecek olan Trabzon Lisesi, rakibi ile 0-0 berabere kalinca isini bugüne birakti.
RAKIP SLOVAKYA
Trabzon Lisesi, bugün Slovakya ile berabere kalsa dahi gruptan çikacak ve Dünya Sampiyonasi'ndaki 8 takim arasina girecek. Antrenör Hakan Zivalioglu, Italya karsisinda rahat galip geldiklerini belirterek, "Macaristan ekibi karsisinda da üstün oynadik ve çok gol kaçirdik. Ancak atamayinca is bugüne kaldi. Slovakya'yi yenerek gruptan çikacagiz" dedi.
TRABZON LISESI: 8-ITALYA: 0
TRABZON LISESI: Erhan *** (Cengizhan **), Ziya ***, Kamil ***, Cengiz *** (Cihan **), Kadir *** (Haydar ***), Osman *** (Murat **), Rahman ***, Aziz ***, Ali ***, Ediz *** (Haktan **), Hüseyin *** (Sercan ***)
ITALYA: Lorenzo *, Stefano *, Matteo *, Andrea *, Michele *, Savi *, K.Matteo *, Alessandro *, Vincenze *, Nicolas *, Francesco *
GOLLER: Dk.5 ve 60 Aziz, Dk.10 Hüseyin, Dk.22 ve 41 Ediz, Dk.35 Ziya, Dk.50 ve 55 Sercan (Trabzon Lisesi)"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" DisraeliYorum
-
INSALLAH BU YIL DA DÜNYA SAMPIYONU OLACAGIZ..TRABZON / ÇAYKARA / UZUNTARLA
TRABZON / MAÇKA / HAMSIKÖY
5 - 6 - 2 REİS
*** BURSA <---> ANKARA ***Yorum
-
İlk olarak metehan tarafından gönderildiBüyük ihtimalle Iran, Italya'yi yener ve bizimkiler 2. olur. Sonrasina bakacagiz artik. Ilginç olan birsey var. Iran 4 maçi da 1-0 almis [img]smileys/smiley1.gif[/img]
Mustafa Denizli Irana futbol ögretiyor ondandir.[img]smileys/smiley1.gif[/img]Bu arada Iran ekibi daha gol yemedi,insaallah finalde bunlarla karsilasirizda,grup maçlarinin hesabini sorariz...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
Tamam yav bu gruptan çiktik kesin yine sampiyon olacaz helal olsun [img]smileys/smiley32.gif[/img]Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
-
Bugun slovakya karsisinda en ez beraberlik alirsak gruptan çikiyoruz.Ama beraberklik almiyacak temsilcimiz GALIBIYET yakisir haydi bizim usaklar bizim için.[b]Hep Destek Tam Destek Kale Arkasi smileys/smiley15.gif[ÇILGINLAR]smileys/smiley15.gifYorum
-
evet evet galibiyet yakisir ayni zamanda farkli galibiyet...öle normal galibiyet artik bana çok olgan disi birsey gibi gelmiyo söle farkli galibiyet olacak 8-0 gibi mesela...Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum