İlk olarak hauptstrasse tarafından gönderildi
benim dikkat cekmek istedigim bir nokta ise bizim maclarimizdan sonra ve once burda taraftar kimligi altinda takimi karalamaya yonelik yazilarin cogalmis olmasi!
tahminen uc eziklerin taraftarlarini icimizde barindiriyoruz uzun zamandir ve en cok birlikte hareket etmeye ihtiyac duydugumuz zamanlarda bu aymazlar ortaligi karistirmak icin inanilmaz yazilar yaziyorlar!
takimi kotuleyen oyunculara hakaret eden bu assagilik yaratiklarin aramizdan temizlenmesinin bir yolu var! onlari yok saymak! bence eger birisi olumsuz bir yazi yazarsa onu yokmuscasina ignori edelim boylece kendiliklerinden gideceklerdir!
maca gelince! macta iyi olan taraf bizdik! kotu oynamamiza ragmen iyi olan bizdik!
gokdeniz hakkinda atip tutanlarin gokdenizin yoklugunda takimin hucum gucunun nasil azaldiginin farkina vardiklarini umuyorum! gokdenizli trabzon dun bu gsye daha fazla gol atardi!gorunen oki mehmet yilmazin yerine gelecek yil yeni bir transfer sart! onun iyi niyetinden kisiliginden suphemiz olmadigi gibi boyle bir sey dusunemeyiz bile ancak hedefleri dogrultusunda trabzonsporun daha kaliteli oyuncalarla yola devam etmesi gerekliligine inaniyorum! bu anlamiyla hasan ucuncu ve de haene de yollanmali diye dusunuyorum! de haeneden ozellikle bu yil cok umutlu olmama ragmen gerekli gelisimi gosterememis ve son zamanlarda giydigi formanin altinda ezilmeye bile baslamistir bu arkadasimiz!
yattaradaki dususun sebebini ise tahmin etmekte zorluk cekiyorum!volkanda dunku ve onceki oyunlariyla bu takimda direkt oynayabilecek yada oyuna sonradan girince sonucu degistirebilecek bir oyuncu degil bu anlamiyla uzun lig maratonu cl icin takimin bu alandada lee nin alternatifini kenarda bulundurma zorunlulugu dogmustur! sayet lee sakatlanip cikmasaydi dahi bu macin sonucu boyle olmazdi! maci kaybetmemize uzulmuyorum uzuldugum fenerin kupayi alacak olmasi hemde cok rahat bir sekilde! bu gs nin karsina yedekleriyle ciksa fener maci yine kazanir sanirim!

Yorum