Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sizce İlk Devre Kaç Puan Toplarız?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 30 olursak seneye de şampıyonuz.

Yorum

• 30 olursak sampiyonuz arkadaslar ben boyle düşünyüroum
      trabzonspor'lu olmak gerçekten farklı, gerçekten farksız olmaktır.

Yorum

• Insallah 30 olur...Insallah....!
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• 30 yapacağız inanıyorum

Yorum

• 30 , son
            Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• 28 yaparsak iyi olur,30 ise mükemmel.
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Aman 27 de kalmayalım, yarıştan koparız.. Fenerbahçe ile beraberlikte kötü sonuç değil. Eğer taraftar ve yönetim Fenerbahçe maçlarını 96'nın öcü olarak görmezse biz hafta sonu Fenerbahçeyi çok rahat yeneriz. 3-0 , 3-1 30 Puan.. Ama gereksiz hırslar ön plana gelirse 28 puan'a duacı oluruz..

Yorum

• İlk olarak Mellih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aman 27 de kalmayalım, yarıştan koparız.. Fenerbahçe ile beraberlikte kötü sonuç değil. Eğer taraftar ve yönetim Fenerbahçe maçlarını 96'nın öcü olarak görmezse biz hafta sonu Fenerbahçeyi çok rahat yeneriz. 3-0 , 3-1 30 Puan.. Ama gereksiz hırslar ön plana gelirse 28 puan'a duacı oluruz..
                  Iste bu,taraftarin,takimin ve senol hocanin kendilerini germemesi lazim ama ne istediklerini de iyi bilmeleri lazim.

Maca hedef beraberlik mantigiyla cikmaliyiz,takim üzerinde bir baski olusturmamaya gayret etmeliyiz.

Gördük ve cokca dinledik ki,bu takim fazla baskiyi kaldiramadi,kaldíramiyor...
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Takım beraberliğe çıksın yer yerinden oynar heleki berabere kalazda birde yenilrise Şenol hoca tefe konur yok korkakmış yok bilmem neymiş devre arası boyunca bu konyuşulur
                    Bu maçı alacaz başka yolu yok yani

Yorum

• ankette 28 puan demiştim,

28.
                      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• 27 de kaldık malesef..
                        fenerden 10
                        galatasaraydan 9
                        bursadan 8
                        kayseriden 7
                        beşiktaştan 5
                        puan geride tamamladık,
                        ikinci yarıda üstümüzdeki takımlardan sadece galatasarayla içerde oynuyoruz.. durum hiçte iç açıcı değil.. Yeniden DEPLASMANIN EN BAŞARILI TAKIMI olabilir miyiz? Neden olmasın

Yorum

• 27:d....................
                          Engin.Colman.ALnznho.Serkan.Murat.

Yorum

• Tahminlerin çok altında kaldı takım. 2. devre daha iyi performans bekliyoruz takımımızdan. Bu başlığın da miadı doldu gibi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            Yükleniyor...
                            X