Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor’u 2.karsilama Resimleri _5_6

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• allahim..agzim kulaklarimda,gözler islak...nedir bu ya...böle güzellikler var ya yer yüzünde...dünya dönüyor demek ki...güzel yürekler...bu can feda size...

"Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• mehmet abi ellerine saglik resimler cok güzel olmus [img]smileys/smiley32.gif[/img]

keske daha kabalik olsaydik
      "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

• Resimleri görünce tüylerim diken diken oldu içim bir tuhaf oldu.Oraya giderek takimimzi destekleyen herkese çok tesekkürler.Insallah birdahakine bende gelirim.
        Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• Su anda kendime kiziyorum saat 9'da uyandim ve tekrar yattim aptal kafam[img]smileys/smiley11.gif[/img]Kiskandim vallahi.
          keyif adamı ..

Yorum

• beyler süper resimler mehmet abi saol resimler için maça gidin haaa

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi
              Resimleri görünce tüylerim diken diken oldu içim bir tuhaf oldu.Oraya giderek takimimzi destekleyen herkese çok tesekkürler.Insallah birdahakine bende gelirim.

Görüyonmu Harun neler kaçirmisiz [img]smileys/smiley19.gif[/img]ellerinize ayaklariniza saglik.
              61>34

Yorum

• Berat-Simko elele Berat-Simko elele hep beraber tribüne hep beraber tribüne [img]smileys/smiley17.gif[/img]

Helal olsun beyler ayaklariniza saglik bir dahaki karsilamaya insallah hep beraber gideruk [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• Fotograflar mükemmel çikmis, Trabzonspor'um adina hepinize tesekkürler beyler harikasiniz! Hepinizle bir kez daha gurur duydum söylenecek çok fazla sey yok. Kalabalik olmak ya da olmamak da çok önemli degil bunu fazla kafaniza takmayin. Önemli olan yüreklerin birligi ve taraftarin her zaman yanlarinda oldugunu tüm takimimiza hissettirebilmekti,bunu da siz en iyi sekilde yapmissiniz ki iste taraftarlik budur. Berat'imin Szymek'le olan fotograflari da tamamen ayri birgüzellikti [img]smileys/smiley2.gif[/img]Sizleri seviyoruz beyler, iste taraftar, iste BMN, iste sampiyon!
                  "... hayat Bordo-Mavi'dir!"

"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "

Yorum

• Anlasilan o ki bu haftaki maçin görünen kahramani szymek, gizli kahramanlarida karsilamaya giden arkadaslar olacak. Kupada finaldeyiz bilin....
                    <font color=BLUE>KAZIM KOYUNCU\'YU UNUTMAYACAGIZ UNUTTURMAYACAGIZ !!!</font>

Yorum

• Resimleri bizimle paylastiginzi için tesekkürler...
                      Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                      zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• [img]smileys/smiley32.gif[/img]mükemmel resimler çok saolun ya keske bizde gelebilsydik amakeskelerle olmuyo neyazikki [img]smileys/smiley11.gif[/img]

Yorum

• Agri'ya kadar bu resimleri ulastiranlardan Allah razi olsun. Tesekkürler

''Agri Dagi gibi basiniz dik, gözleriniz Agri Dagi zirvesi gibi bulutlu''

Inadina Trabzon, ölene kadar Trabzon!
                          "Şehitler Unutulursa ölür"
                          Unutma-Unutturma

Yorum

• szymek ne kadar keyifli!!! Insallah bir gün ben de Berat abi gibi szymek'le kanka[img]smileys/smiley17.gif[/img] olurum...
                            [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

• MükemmeL ResimLer insaLLah bir gün bizde karsiLayacagiz Bursa'daEdited by: GiresunLuTs

Yorum

• berat, oldu olacak, su sari simsek'in menecerligini de alsan ya[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X