Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bıyıkoğlu gelirse her türlü oradayım
    Estağfirullah ağabey.
    Jön sensin. Biz yanında figüranız sadece.
    Herşey Trabzonspor'umun daimi başarısı için...

Yorum

• yahu dünya derbisini izlememek olur mu be erman?

izleyecez tabii

19.00' da buluşuruz

yalnız mekanı önceden ayarlamak gerek. murat?
      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yahu dünya derbisini izlememek olur mu be erman?

izleyecez tabii

19.00' da buluşuruz

yalnız mekanı önceden ayarlamak gerek. murat?
        Tabiki dünya derbisini izleyip kalkarız zaten. Sonraki maç hiç önemli değilmiş ki..

Yorum

• Tarihe kimlerle tanıklık ediceğizzz bakalım...
          Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

• Şenol Abi ile 21:00 den sonra gideriz diye konuşmuştuk ama, ''el spastico'' yu çok izlemek istiyorsanız, erkende ayar çekeriz.

Fblilerle birbirimize girdiğimizde geri vites yapmayacak elemanlar gelsin lütfen
            ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ben kadıköye gelebilirim
              Bekleriz, özel mesaj vasıtasıyla mekanın yeri ve bilgileri size bildireceğiz.

Birazdan bir forum yöneticisi gelecek ve hepimizi cezalandıracak diye bekliyorum
              En son Murat Hızal tarafından düzenlendi; 06.12.2011, 16:26.

Yorum

• İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şenol Abi ile 21:00 den sonra gideriz diye konuşmuştuk ama, ''el spastico'' yu çok izlemek istiyorsanız, erkende ayar çekeriz.

Fblilerle birbirimize girdiğimizde geri vites yapmayacak elemanlar gelsin lütfen
                Bende ancak o saatlerde ulaşabilirim.

Yorum

Birazdan bir forum yöneticisi gelecek ve hepimizi cezalandıracak diye bekliyorum
                  ne cezası mekan neresi bana da söyleyin
                  BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Senin bir boy büyüğünle konuşuyordum ben de

Mekan; Kadıköy - fasıl restorant. Kadıköyde Ptt'nin hemen arkasında Akmar'ın hemen karşısında.

Arkadaşlar mekanda alkol vardır, ama alkol içmek mecburi değildir tabi, biz söyleyelim de, ne olur ne olmaz

Yorum

• İlk olarak Bıyıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bende ancak o saatlerde ulaşabilirim.
                      Abi tamamdır, yarın öğlen gibi mekanla konuşacağım, o zamana kadar katılım olursa saat ve yer konusunda size ayrıntılı bilgi vereceğim.

Yorum

• fasıl' da dünya derbisi ayağana bize fixmenü itelerler murat

onu zürih' de falan izleyip sonra bizim maç için akarız fasıl' a
                        "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

Senin bir boy büyüğünle konuşuyordum ben de

Mekan; Kadıköy - fasıl restorant. Kadıköyde Ptt'nin hemen arkasında Akmar'ın hemen karşısında.

Arkadaşlar mekanda alkol vardır, ama alkol içmek mecburi değildir tabi, biz söyleyelim de, ne olur ne olmaz
                          Ne dedi?
                          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Kaldırırız cezaları ula
                            Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ne dedi?
                              Araba ayarlamaya çalışacakmış

Yorum

Araba ayarlamaya çalışacakmış
                                Heyttt be Mollasalihoğlu Brothers onlar araba bile kiralarlar.
                                Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X