Kadıköy'den kalkan sarı dolmuşlar direkt önünden geçiyor sanırım..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu
Daraltma
X
-
Aynen öyle metin abi..İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadıköy'den kalkan sarı dolmuşlar direkt önünden geçiyor sanırım.."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
Liste tutmamız birbirimizi bilmek tanımak amacı ile iftardan sonra gelirsin adını yazayım geleceksen.İlk olarak TsLaZo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben malapede oturuyorum direk kordon cafe ye gelsek olur mu yoksak isimmi yazdırmak gerekiyor.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Akşama doğru belli olur sıkıntı yok belli olursada direk gelirsin mekana.İlk olarak TsLaZo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleişte kesin olmadığı için sordumya daha belli değil.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Kadiköyden gideceğim ama trenle .Dilerseniz gidebiliriz trenle ..İlk olarak mutluhayri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekadıköy civarında izleyebileceğimiz bir yer var mı acaba?
Yoksa eğer, kadıköyden CORDON a gidecek olan var mı?
Varsa arabasında yer var mı?
Varsa biz 3 kişiyiz bizi alabilir mi?En son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 18.08.2011, 14:34.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
bu konuda kendimi hep yanlız hissediyprum yaaaaa ..... hep anadolu yakasındamı oturur bu benim canım taraftar kardeşlerim hep organizasyonlar oradamı yapılır yaaaaa benim başım kelmi ( evet tipik karadenizli keli hemde tepe komple açık) ben silivride oturuyorum ne olacak şimdi.... yok mi bu tafarta bu tip organizasyonlar yaaaaaaa....KING M'BİA
Yorum
-
Emirhan sıkıntı olmaz demişti İhsan.İlk olarak Çakıroğlu İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen ve yine forumdan pek yazmayan +2 kuzenim var toplam 3 kişiyiz listeye yazdıraabiliyo muyuz bu saatten sonra?
Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-

Athletic Bilbao - Trabzonspor : 18 Ağustos Perşembe , Saat 22:00
Sevgili BMN İstanbul Üyeleri UEFA Avrupa Ligi Play-Off Maçımızı Hep Beraber İzliyoruz.
Mekan ; Cordon Cafe
Adres ; Bostancı Sahil , Bostancı Vapur İskelesi Karşısında.
Mekanın Belirlediği Bir Maç Ücreti Yok Sadece Tükettiğiniz Ürünlerin Parasını Vererek Maç İzleyebiliyoruz.
Liste ;
1-) Emirhan Makul
2-) Uğur Sadıkoğlu
3-) Cem Zırıh + 2
4-) Harun Karadeniz
5-) Berat Akçay
6-) Volkan_627 +2
7-) Serdar Ersoy +2
8-) Barış Burak Kanbur
9-) Şenol Altunsoy
10-) Mert Marabaoğlu
11-) Great White
12-) Bıyıkoğlu
13-) Berat
14-) Emre Dumangöz
15-) Kerimcan Yıldırım
16-) Berhan Atakan +1
17-) Ezgi Çubukçu
18-) ahamitokutan
19-) Volkan Ayyıldız + 2
20-) Kubilay + 1
21-) Çalık + 1
21-) Külünkoğlu
22-) Barış Cebioğlu +2
23-) Mollasalihoğlu +2
24-) Selimag + 2
25-) r9emre(Emre Özbalta) +4
26-) cahana
27-) kemalEROĞLU5961
28-) orkun kır
29-) Behre + 1
30-) Çakıroğlu İhsan +3
31-) 61trabzonomer +1
Toplam 56 Kişi
En son Ömer Kibar tarafından düzenlendi; 18.08.2011, 16:34.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum