Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şimdi bişey dicem mekana kafamız esip giremiyo muyuz ?
    Yoksa girişte randevunuz var mıydı diye soruyorlar mı

Yorum

• İlk olarak Tahsin Ağaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şimdi bişey dicem mekana kafamız esip giremiyo muyuz ?
      Yoksa girişte randevunuz var mıydı diye soruyorlar mı
      Neden bu kadar detaylara indiniz bilemiyorum ya

Şunun bilincinde olmalısınız ki burda ben diyorum ki Tahsin gel taksimde maç izleyelim sende tamam diyorsun , bunun listelenmiş ve sayıca fazla hali. Bir başka üye bir diğerine böyle söylüyor ve toplanıyoruz bu kadar resmiyete gerek yok
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Neden bu kadar detaylara indiniz bilemiyorum ya

Şunun bilincinde olmalısınız ki burda ben diyorum ki Tahsin gel taksimde maç izleyelim sende tamam diyorsun , bunun listelenmiş ve sayıca fazla hali. Bir başka üye bir diğerine böyle söylüyor ve toplanıyoruz bu kadar resmiyete gerek yok
        Maçı evimde izliyorumda sadece meraktan sordum soru mu
        Böyle liste falan olunca aklıma ilk o geldi

Yorum

• lavantada maç kaç para?

Yorum

• İlk olarak oğ 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            lavantada maç kaç para?
            Çarşamba Günü Portekiz'de Benfica İle Oynayacağımız Şampiyonlar Ligi Maçını , İncirlide Lavanta Cafe'de ; Beraber İzliyoruz . Gelmek İsteyenler Çarşamba Günü , Saat 20:30'Da Camlıkahve İski'de Olsunlar .. Camlıkahve İskiyi Bilmeyenler ; Saat 21:00'da İncirli Metrobüs Durağın'da Olsunlar .. Maç Ücreti ; 5 TL'Dir .

31 Temmuz İçin Davetiye Satışımız Ve Atkı Satışlarımız Olacaktır .. Ayrıca Olimpiyatta'ki Maç İçin Yeni Beste Çalışmalarımız'da Olacaktır .. Bütün Renkdaşlarımızı Bekliyoruz ..

Gurbetçi Gençler !
            Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

• bende pendikteyim taksime gitmek için isim yazdırdım,eğer buralarda veya kartalda bi organizasyon olmazsa taksim mekan,
              Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
              zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Taksime yetisemem, ondan dolayi oldugum yerde, Pendik de maci bakmak istiyorum, ama nerde bakabilecegimi bilemiyorum, tabiiki Kartal civarida olabilir orasida yakin.

Yorum

• Arkadaslar cafe yerine maca gitseniz ?

Yorum

• İlk olarak waalwijk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaslar cafe yerine maca gitseniz ?

lizbonami? :-)

Yorum

Arkadaslar cafe yerine maca gitseniz ?
                      Portekizemi?=)

Yorum

• Pardon renkdaslar bu organizasyon bu aksam ki mac icin.. ben rovans macini sanmistim

Valla ozel ucagim olsa gelip alirdum sizi giderduk portekize da

Yorum

• emirhanın bahsettiği kartal daki çaybahçelerinde plazma da izleniyor die biliyorum bende (üstelik 3-4 tane çay bahçesi var yanyana illaki birinde vardır) aslında orası daha mantıklı pendiktede illaki vardır ama nerde tam olarak bilmiyorum riske de atamayız kartal daha mantıklı die düşünüyorum
                          ama birde şöle bi durum var süper bi sonuç elde edersek nie taksimde değildim die kendimi yerim o ayrı

Yorum

Pardon renkdaslar bu organizasyon bu aksam ki mac icin.. ben rovans macini sanmistim

Valla ozel ucagim olsa gelip alirdum sizi giderduk portekize da

Rövanş maçında kim sallar kafeleri Hepimiz olimpiyattayız allahın izniyle

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              emirhanın bahsettiği kartal daki çaybahçelerinde plazma da izleniyor die biliyorum bende (üstelik 3-4 tane çay bahçesi var yanyana illaki birinde vardır) aslında orası daha mantıklı pendiktede illaki vardır ama nerde tam olarak bilmiyorum riske de atamayız kartal daha mantıklı die düşünüyorum
                              ama birde şöle bi durum var süper bi sonuç elde edersek nie taksimde değildim die kendimi yerim o ayrı
                              haklisin tabii, taksim daha iyi olur, ama ben yetisemiyorum oraya.
                              Kartaladki mekanlar icin bana adres verebilirmisin? sokak cadde felan, ben burda izindeyimde, ondan dolayi Kartali hic bilmem ne nerde diye...sagolasin

Yorum

• İlk olarak sametbey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                haklisin tabii, taksim daha iyi olur, ama ben yetisemiyorum oraya.
                                Kartaladki mekanlar icin bana adres verebilirmisin? sokak cadde felan, ben burda izindeyimde, ondan dolayi Kartali hic bilmem ne nerde diye...sagolasin
                                neyzen tevfik cd die geçiyor,hükümet konağının orda ama sen bunlara hiç bakma özel araban varsa sahilden gel kartal sahilde bırak arabayı para verme hiç bi yere park var atatürk heykeli falan var iskelenin karşısında orda hemen yanında çay bahçeleri ,eğer iett ile falan gelirsen bankalar caddesine geç herkes bilir zaten sorsan,onun hemen arkası(sahil tarafı)çay bahçeleri, trenle gelirsen yine aynı şekilde.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X