Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben Güngören'den gidiyorum Taksim'e! oyun bozanlık yapmayın sizde gelin

ama yinede siz bilirsiniz.
    Sen yine iyi, büyükçekmeceden geliyorum ben

Mekan cafede izlediğim tek maç vardı onu da kaybettik manisaya hizmet te kötüydü daha gitmem oraya...
    Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
    Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak oflaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

2. resmi görünce birden aklıma şanslı masa geldi .

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Mekan cafede izlediğim tek maç vardı onu da kaybettik manisaya hizmet te kötüydü daha gitmem oraya...
        Bende hoşlanmadım ordan ama Bakırköyde izleyeceksek en müsait yer orası.
        Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

Ben Güngören'den gidiyorum Taksim'e! oyun bozanlık yapmayın sizde gelin

ama yinede siz bilirsiniz.
          Aracı olan var olmayan var.O yüzden Bakırköy çok daha ideal bir yer o saatte.Güngören-Haznedar-Bahçelievler-Z.Burnu'nda çok kişi oturuyor ve geç saatlere kadar Bakırköy'den minibüs var oralara.

Eğer yöneticilerimiz uygun görürlerse başlık açılır veya isteyen gelsin Mekan Kafe'de izleriz maçı.

Yorum

• İlk olarak oflaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bende hoşlanmadım ordan ama Bakırköyde izleyeceksek en müsait yer orası.
            Abi şart değil orası.Önemli olan birlikte olmak.Rossi,Fısıltım,Sea Garden ve sahil kısmında bir çok yer daha var.

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hade bagalım rekoru kım kıracak maltepeden gelıorum

Yorum

• İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aracı olan var olmayan var.O yüzden Bakırköy çok daha ideal bir yer o saatte.Güngören-Haznedar-Bahçelievler-Z.Burnu'nda çok kişi oturuyor ve geç saatlere kadar Bakırköy'den minibüs var oralara.

Eğer yöneticilerimiz uygun görürlerse başlık açılır veya isteyen gelsin Mekan Kafe'de izleriz maçı.
                Benim için farketmez fakat İl temsilcimiz ve bir çok arkadaşımız Anadolu Yakasından geliyorlar Taksime.

Benim aracım yok toplu taşımayı kullanmayı düşünüyorum gidip gelirken ekstra bir durum olmassa.

Kartal'dan Üsküdar'dan vs. yerlerden gelenler var Bizim taraftan gidenlerde var tabi o yüzden Taksim en ortak yer bencede.
                "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                Ali Kemal Denizci

Yorum

Benim için farketmez fakat İl temsilcimiz ve bir çok arkadaşımız Anadolu Yakasından geliyorlar Taksime.

Benim aracım yok toplu taşımayı kullanmayı düşünüyorum gidip gelirken ekstra bir durum olmassa.

Kartal'dan Üsküdar'dan vs. yerlerden gelenler var Bizim taraftan gidenlerde var tabi o yüzden Taksim en ortak yer bencede.
                  Bana sorarsan tek bir yer belirleyerek ta karşıdaki adamların buraya gelmesi de yanlış.Karşıda da bir yer belirlensin mesela.Maç bittiğinde durakta bir tane otobüs kalmayacaktır.Mümkün mertebe evlere yakın olmalı.

Yorum

• Biraz daha talep olursa mekan cafe'de izleyelim hep beraber.
                    Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

Bana sorarsan tek bir yer belirleyerek ta karşıdaki adamların buraya gelmesi de yanlış.Karşıda da bir yer belirlensin mesela.Maç bittiğinde durakta bir tane otobüs kalmayacaktır.Mümkün mertebe evlere yakın olmalı.
                      O şekilde 20 kişiyle maç izlersin böyle olunca 60 kişi oluyor.

Sonuçta biz arkadaşlarla Emirhan Makul, Serdar Ersoy, Fatih Yücel, Mustafa Yüksek vs. bizim aramızda çook uzak mesafeler var ama biz hep buluşup maçları hep birlikte izliyoruz. Adaş Kartal'da oturuyor ben Güngörende amaç sadece maç değil birlikte maç izlemek oturup iki kelam konuşmak. Yoksa benim evimde D-Smart var maçı izleyebiliyorum. Gelen gidenle Kuzenlerle vs. 10 kişi oluyor. Bu maçta her zaman olan lig maçı değil farklı bir maç ve gerçekten büyük bir klüp.

Neyse tercih sizin.
                      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                      Ali Kemal Denizci

Yorum

Biraz geriye dönük sayfaları okursan boşuna yazdığını farkedeceksin çünkü her şey düşünüldü ve öyle karar alındı gelip gelmemekte karar senin fikirde verebilirsin tabi ama bu org. bu saatten sonra değişmez.
                        Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Mekan ve ekran yeterince büyük mü? Alacak mı hepimizi?
                          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                          - Eomer -

Yorum

• Emirhan öyle olmuyor.Ben geçen sene adama 50 kişi gelecek demiştim başta o kadar kişi listeye ismini yazdırmıştı.Hatırlarsan epey bir kalabalık vardı o gün.Buradan 3-4 farklı mekan adresi verilsin kalabalık olacaktır yine.

Yoksa elbette birlikte izlensin gayemiz de o zaten.Ama insanları sıkıntıya düşürmeye gerek yok.

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mekan ve ekran yeterince büyük mü? Alacak mı hepimizi?
                              Alır alır. Zaten 3 katlı...
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• ben + 2 kişi eklenirse sevinirim
                                Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                                zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X