Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ali baran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    var kardeş gel yenibosnada izleyelim
    Yenibosnanin neresinde?
    Aktif degil, ama eskilerden.

Yorum

• İlk olarak mekatronik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      anadoluu yakası neden yok arkadaşlar. bir dahaki sefere bekleriz. kadıköyün göbeği olsun ama.
      nereye gidiyorsun kadıköyde?
      Ve seni sevdikçe, daha iyi anladık "aşk" nedir...

Yorum

• Bana +1 eklermisiniz beyler duruma göre artabilir.
        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Ulaşım sorununu hallettim, beni de ekler misiniz.
          '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
          Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ulaşım sorununu hallettim, beni de ekler misiniz.
            Ekledim Dorukhan,görüşmek üzere...

Yorum

• Benim +2 +4 olacaktı ama gözden kaçmış sanırım...
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• Benum adum yazmayiiiiii!!!!!

Ben ve +5
                "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                Ali Kemal Denizci

Yorum

• Bakırköyde bir yer belirleyin hep beraber izleyelim.
                  Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

• İlk olarak oflaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bakırköyde bir yer belirleyin hep beraber izleyelim.
                    Erol abi geçen Liverpool maçlarını izlediğimiz yeri biliyorsun.Konuştum ben onunla verecekler yine maçı.

Yorum

• İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Erol abi geçen Liverpool maçlarını izlediğimiz yeri biliyorsun.Konuştum ben onunla verecekler yine maçı.
                      iyi olur, orası güzelde tv görüntüsü kötüydü inşallah bu sene iyidir.
                      Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

• İlk olarak oflaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        iyi olur, orası güzelde tv görüntüsü kötüydü inşallah bu sene iyidir.
                        Kalabalık olduğumuzdan ancak orası kaldırabilirdi abi o kadar milleti.Malum Avrupa maçları aynı saate denk gelmişti.Şimdi bir çok yer var istediğinde izleyebilirsin.Kafeler sokağının başında Fısıltım var balıkçının yanında.Orası da verecek maçı ama toplu olarak sadece Taksim düşünüldü.Meydanda iki tur atsaydık iyiydi aslında.

Yorum

• İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kalabalık olduğumuzdan ancak orası kaldırabilirdi abi o kadar milleti.Malum Avrupa maçları aynı saate denk gelmişti.Şimdi bir çok yer var istediğinde izleyebilirsin.Kafeler sokağının başında Fısıltım var balıkçının yanında.Orası da verecek maçı ama toplu olarak sadece Taksim düşünüldü.Meydanda iki tur atsaydık iyiydi aslında.
                          Maç geç saatte olduğu için herkes yakın civarda istiyo taksim biraz ters kalıyo
                          Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

• Bakırköy Mekan cafe

En son Erol Koç tarafından düzenlendi; 26.07.2011, 10:20.
                            Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

• Bakırköyde hepberaber izleyeceksek bakırköy mekan cafede izleyelim yapalım bir organizasyon
                              Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

• Ben Güngören'den gidiyorum Taksim'e! oyun bozanlık yapmayın sizde gelin

ama yinede siz bilirsiniz.
                                "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                                Ali Kemal Denizci

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X