Nasi? Hani pes atıp gidiyorduk maça?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu
Daraltma
X
-
21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
-
İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoktorum civanım,
Elimde olduğu zaman ne zaman gelmedim sen söyle...
İş hayatı planlamalarımı baltalıyor ne yazık ki !
Aeyyy..Problem değil Serdarım...21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Yorum
-
Buluşma saati olarak 18:00 uygundur inşallah. Buluşma yeri olarak da Bakırköy meydan.
1- Mustafa Yüksek
2- Emirhan Makul
3- Mehmet Fırat
4- Serdar Ersoy
5- Fatih Yücel
6- dido6185
7- faik celikoflu
8- livera61
9- KemalEROĞLU5961
10-Selman
11-Orhan Kahraman
12-En son Mustafa Yüksek tarafından düzenlendi; 30.01.2010, 02:55.21.12.2009 Unutmayacağız...
Yorum
-
Benden de son dakika gelişmesi, anamın benden habersiz hazırladığı program yüzünden akşam teyzemlere gitmek zorunda kalacağım büyük ihtimal; ama PES'e katılabilirim...
Acıyla büyüyor içimizdeki Trabzonsporluluk, kalbimizi en derinden yakmaya devam ediyor... Serhat ve Bünyamin Abiler'i, Mesut'u ve Mami'yi unutmayacağız...
Yorum
-
bakın bakalım uşaklar taksim yazmışmıyımİlk olarak dido6185 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakırköy veya Taksim de bir mekanda olabilir arkadaşlar
Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.
Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.
Yorum
-
Fizana gitmek istanbulda anadoludan - Avrupaya geçmekten kolaydır vallahi .saat 5 de halen köprüdeydim gelemedim direk beşiktaşa sıvıştım arkadaşlar telafisi daha uzak olan olimpiyatta inşallahİlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazun beni daaaaa
fizanda olsa gelirim 
Yorum
-
Abi onu tâ Sivas maçı için yazmışsın ama...İlk olarak dido6185 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebakın bakalım uşaklar taksim yazmışmıyım

Neyse, gelmeyenler oldu ama Cem'in babasıyla tanıştık. Bu bile yeterdi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum