İlk olarak Uğur ÇIRAKMAN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu
Daraltma
X
-
ınanıyorum tabıkı galıbıyetımıze sadece gecen organızasyonda gecen bır muhabbetın uzerıne yazmıstımİlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnanmak lazım önce

8888888888888888888888888888888888888
Yorum
-
İlk olarak t-bag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekeşke gelebilsen renkdaş ya
sizin cafe ile bizim cafe arası bordo mavi çekeriz
malesef o saatte iş yerinde olacagım.,,
fatih yücel sıkı bagırır bordo mavi
Atun uşaklar atun tozi dumana katun
Aciman hiç kimseyi yerden yere firlatun
HAYDİ HAYDİ TRABZON
Yorum
-
theo ekliyorum listeye o zmana da seniİlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim evin orası ambiyans...
benim kafamda beşiktaşta izlemek vardı maçı...olmadı o tarafa çekeriz tayfayı...
Yorum
-
İlk olarak t-bag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületheo ekliyorum listeye o zmana da seni
renktaş kuzenleri ikna edebilirsem kesin geliyorum...cumartesi diyar maçından sonra epey dalga geçti tanıdıklar orda bu maç intikamımızı almak için orda izleyelim dedik ama ben konuşurum onları da ikna edip gelirim allahın izniyle...
Yorum
-
oo tamam bır kısı daha geldı ..sayımız artıyor desenıze zevklı ve eglencelı olacakİlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim evin orası ambiyans...
benim kafamda beşiktaşta izlemek vardı maçı...olmadı o tarafa çekeriz tayfayı...8888888888888888888888888888888888888
Yorum
-
ne zaman belli olur bu şöleni kaçırmayın renkdaşlar ALLAH'IN İZNİ İLE değerli abilerimizde gelecek İNŞALLAH....İlk olarak chimuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar 2 kişi geleceğiz ama kesin değil.yarın kesinleşecek
Yorum
-
Arkadaşlar
TRABZONSPOR'UMUZUN AVRUPA LİGİ PLAYOFF İLK MAÇI FRANSANIN GÜÇLÜ TEMSİLCİLERİNDEN TOULOUSE İLE KARŞI KARŞIYA GELECEK
Takımızı stadda olamasakta BMN AİLESİ olarak bildiğimiz gibi BİZE HER YER TRABZON olduğu için her yerde destekleyebiliyoruz...
TRABZONSPOR - TOULOUSE MAÇI
PERŞEMBE AKŞAMI SAAT : 19:45
MECİDİYEKÖYDE AMBİANS NARGİLE KAFE'DE TÜM BMN AİLESİ OLARAK İZLEYELİM
MEKANLA İLGİLİ NOTLAR : SİGARA İÇİLEBİLİYOR , RAHAT VE KONFORLU BİR ŞEKİLDE MAÇ İZLEME KEYFİ , KÜFÜR VS. ŞEYLER DE SERBEST

ADRES : MECİDİYEKÖY DURAĞINDAN İNİNCE PROFİLOYA İNEN YOLDA TAM AÇIK ADRESİ BİLMİYORUM AÇIK ADRESİ BUGÜN MEKAN SAHİBİNİN YANINA GİDİP ALIRIM , GELECEK ARKADAŞLARLA PROFİLONUN ORASI YADA MECİDİYEKÖY DURAĞINDA BULUŞUP TOPLU BİR ŞEKİLDE MAÇA GİDELİM.
MAÇ ÜCRETİ 5 TL....
MEKANIN FOTOĞRAFINI YARIN SİTEYE EKLİYECEĞİM MERAK EDENLER İÇİN....
AÇIK ADRES : SELAHATTİN PINAR CAD. NACİ KASIM SOK. NO 14/3 ( PTT KARŞISI )
MECİDİYEKÖY - İSTANBUL
MAÇA GELECEK BÜTÜN ARKADAŞLAR İLE SAAT TAM 18:00'DAN İTİBAREN CEVAHİR ALIŞVERİŞ MERKEZİ ÖNÜNDE TOPLANMAYA BAŞLAYACAĞIZ...
BU ARADA SAYIMIZ ÇOK OLSUN ARKADAŞLAR HERKEZ TANIDIĞINA SÖYLESİN BU ŞÖLENİ KAÇIRMAYALIM TEK YÜREK OLALIM
BU ARADA 61. DK KAMERASI OLAN VARSA GETİRSİN BENDE YOK GARSON 61. Bİ KUTLAMADA BİZ YAPARIZ BİZİ KAMERAYA ÇEKER

HAYDİ BÜTÜN TRABZONSPOR'LULAR !!!!!!!
İLETİŞİM : 0539 - 511 - 20 - 18 ( MEHMET )
VİRA BİSMİLLAH
LİSTE
1) t-bag
2) uğur ÇIRAKMAN +1
3) fatihhaltun08
4) fatih YÜCEL
5) onur CİVELEK61
6) FACEBOOK HAYRAN SAYFASI
7) Gencaga Ozkanca
8) MUZAFFER SAĞLAM +4
9)reveiz_and_bluj
10) Ilker çiçek +1
11) dursun kanlı
12) ali aydın
13) pekossbill
14)Mollasalihoğlu
... TOPLAM 20 KİŞİ
HADİ ARKADAŞLAR BU SAYI ARTSIN....En son Alp Yavuz 13 tarafından düzenlendi; 19.08.2009, 18:16.
Yorum
-
Olmazmı abi istediğin kadarİlk olarak pekossbill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNargile varmı habu yerde uşaklar...
adı üstünde ambians nargile kafe
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum