arkadaşlar ben bmn ailesine yeni katıldım herkese merhaba maçı izlemek için nerde buluşacaksınız otobüs durağındamı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu
Daraltma
X
-
cevahİr aliŞverİŞ merkezİnİn ÖnÜnde renkdaŞİlk olarak laz6187 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar ben bmn ailesine yeni katıldım herkese merhaba maçı izlemek için nerde buluşacaksınız otobüs durağındamı
Yorum
-
Ekledim abicim sende yardımcı olursan çok güzel olur getirebildiğin kişiyi getir be abicimİlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle18:00 da Cevahir'in önündemiyiz
Beni de yazın bi zahmet
Yorum
-
cevahirin önün de kardesim 18:00 da biraz erken toplanıp tanısma felan olsun ıstıyoruz vakıt gecırelım bırlıkteİlk olarak laz6187 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar ben bmn ailesine yeni katıldım herkese merhaba maçı izlemek için nerde buluşacaksınız otobüs durağındamı8888888888888888888888888888888888888
Yorum
-
vallahi sorma ya tam 2 yıl aradan sonra takımız avrupa arenasında sahne alıyor maçı beraber izleyelim diyoruz sayı gerçekten çok ama çok azİlk olarak Uğur ÇIRAKMAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemehmet kendımı acık artırmada hıssettım bıran

haydi da ya artırın şu sayıyı
Yorum
-
İlk olarak Uğur ÇIRAKMAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinşallah 20 olacagız aksama dogru artar sayı
amin İNŞALLAH olacak
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum