Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abi yarın youtube'a koyarım o zaman.
    Tamam Mehmet çok iyi olur

Yorum

• Boztepeden kuşlar havalanurdi...

Diğer videolar yarına.

Yorum

• Sonu kötü olsa da birarada maç izlemek güzeldi arkadaşlar, hepiniz sağolun.
        Özkan SÜMER

Yorum

• keşke skor da güzel olsaydı. güzel gündü. erken(?) ayrılmak zorunda kaldım cemaatten. gerçi iyiki erken ayrılmışım eve dönüşüm 2 saatten fazla sürdü . bidahaki organizasyonda benolamam büyük ihtimalle (sürekli istanbulda değilim) ama bundan sonra karar verdim eve en yakın yerden izlerim maçları sanırım. dönüş yolu yenilgiden sonra hiç çekilmiyor topluca çekildiğimiz fotolar siteye eklenir mi acaba tam kadro güzel bi hatıra olur benimiçin
          Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• skor ve oynanan futbol hariç olmak uzere gene cok guzel bır organızasyondu.skor olarak mutlu olmsakda BMN İstanbul olarak eylenmesini gene bildik...
            Hastikoz

Yorum

• Gelen Arkadaşlara ve Abilere Çok Teşekkür Ediyorum.
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• EVET GÜZELDİ KEŞKE SONUÇDA GÜZEL OLSAYDI NE GÜZEL OLURDU BENDE FOTOGRAFLAR VAR AMA YÜKLEYMEDIM Bİ İŞİM ÇIKTI AKŞAMA GELDIGIMDE YÜKLERİM VİDEO YÜKLENDİ AMA FACEBOKDA

Yorum

• "BİZ" olmamızı sağlayan tüm abi ve kardeşlerime teşekkür ediyorum.

Maç hiç önemli değil aile olmak kardeş olmak dha önemli ve ben bundan çok mutluyum hepinizi çok seviyorum.

Teşekkürler...
                  HAMSİ
                  Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

Şu halimizi hiç unutmicam kafama takmamıştım yenildiğimizi ilk anlarda yadırgamıştınız beni hatta ama ben bu anda koptum belki adam biraz daha çalsa ağlardım gerçekden çok tuhaf bi histi

Ve emirhanla birlikde Karadenizin aşk şarkılarını söylerken harika bi tonlama anı süperdi yahu
                    Yorum fotoğrafların altlarında.
                    HAMSİ
                    Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• Yorum

• Yorum

İstiklal'deki kemençeci abimiz. Videosu da var.

ulan bu neçççgeberttiniz beniççç
                          21.12.2009 Unutmayacağız...
                          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                          Cemil Usta
                          Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak mustafa yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ulan bu neçççgeberttiniz beniççç
                            Olm sorma. Abi biraz daha çalsaydı oracıkta ağlayacaktım.

Yorum

• Resimler süper
                              Fener önünüzü, Güneş Dünyanızı aydınlatır !

Yorum

• İlk olarak Harun Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                "BİZ" olmamızı sağlayan tüm abi ve kardeşlerime teşekkür ediyorum.

Maç hiç önemli değil aile olmak kardeş olmak dha önemli ve ben bundan çok mutluyum hepinizi çok seviyorum.

Teşekkürler...
                                Altına imzamı atıyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X