Ben bir şey anlamadım bu işten.. Beşiktaş'taki anıtın önünden mi alacaksınız yoksa Kabataş'tan mı?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu
Daraltma
X
-
Abi sizi Kabataş'tan alırız biz. O anıtın önü, genel buluşma yeri.İlk olarak Adem SÖYLEMEZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bir şey anlamadım bu işten.. Beşiktaş'taki anıtın önünden mi alacaksınız yoksa Kabataş'tan mı?
Yorum
-
Saat 17:30 civarı Kabataş Tramvay durağında olacam inşAllah Mehmetİlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi sizi Kabataş'tan alırız biz. O anıtın önü, genel buluşma yeri.
En son AdemS tarafından düzenlendi; 15.08.2009, 14:41.
Yorum
-
Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler.. Güzel başladı her şey, ama maalesef sonu kötü bitti..
İlk kez BMN İstanbul'la beraberdim, hepinizle tanıştığıma memnun oldum arkadaşlar.. İlk buluşmamızda sevinçli bir şekilde ayrılsaydık çok daha güzel olurdu..
Yorum
-
evet herkese çok teşekkür ederim, başka bir zaman daha mutlu bir şekilde ayrılmak dileğiyle
Mehmet finükilerdeki hoptek videosunu önce eklersen sevinirim çççMedya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Yorum
-
Bizden ayrıldıktan sonra finükilerde hoptek mi oynadınızİlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet herkese çok teşekkür ederim, başka bir zaman daha mutlu bir şekilde ayrılmak dileğiyle
Mehmet finükilerdeki hoptek videosunu önce eklersen sevinirim ççç
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Maçtan sonra yürürken de ayrılana kadar Harunla beraber Emrahçılık yapıp durdular..
Dolayısıyla videoyu da izleyemiyorum
Yorum