Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• daha cok resım vardı arkdaslar dk 61 falan onları goremedım
    Hastikoz

Yorum

• manisa macı için organisazyon var mı?
      Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
      NORTHERNER
      RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

• Maçın hep birlikte izleneceği biryer var mı?

Özellikle Anadolu yakası...
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Maçın hep birlikte izleneceği biryer var mı?

Özellikle Anadolu yakası...
          bu saatten sonra zor toplanırız organızasyon fılen bursa macına düşünüyordum toplanalım dıye de bakdım bısey anlamadım dünkü futboldan kale çizgisini gececek topa gol benım olsun dusuncesuyle topa dokunan umutun oftayt olarak gormem çıldırttı benı ha tolu macında bakdımkı oynadı takım o aksam organızasyon yaparım belkı ama benı tatmın etmedı acıkcası ama yınede renklerıne aşıgız o topçular gelıp geçıcı ondan dolayı pek de kızamıyorum trabzonsporuma tek bana dokunan ne bılıyormusunuz mıllet dıyorya bu ts den cacık olmaz dıye o benı bıtırıyor baska bısey degıl

Yorum

• Evet arkadaşlar bu başlık çok gerilerde kaldı...Şimdiden ulaşımı kolay ve kapasitesi geniş mekan önerilerinizi alalım...Bjk maçını beraber izleyelim diye düşünüyoruz...Hep beraber bir karar verip izleriz...
            21.12.2009 Unutmayacağız...
            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
            Cemil Usta
            Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Maçtan sonra Taksim'e rahat gidebilecek bir yerde olsun.

Yorum

• Size mekan falan tavsiye etmiyrum ben artık. Benim dediklerimi takmıyorsunuz. Anadolu yakası çocukları sizi.
                "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                Ali Kemal Denizci

Yorum

• Bak yukarıda ne demişim Emirhan?

Yorum

• Emredersiniz beyfendi hep sizin dedikleriniz olmalı zaten

Ben bilmiyorum öyle mekan!
                    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                    Ali Kemal Denizci

Yorum

• Nevzade idealdir.
                      uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• O akşam Bjk'lilerin de maçı izlemek isteyeceğini hesaba katalım...Dernek türü bir yer ya da önceden konuşulmuş bir yer olmalı...Mekanda Bjk'li olması hoş olmaz....
                        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                        Cemil Usta

Yorum

• Güngörende var
                          Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Güngörende var
                            Sende mi Leğen ?!

Aman Eller Duymasın sakın eller görmesin aman ellllerrr(bu eller derken ses titreyecek) gel yanıma gel gel gel gel yanıma gel....
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Lan çıldırtmayın beni

Gelmicem yapıcağınız organizasyona
                              Ali Kemal Denizci

Yorum

• Emirhanım gelirsin sen...Neyse başlık amacından sapmasın...Bjk'lilerin olmayacağı, ferah ve ulaşımı kolay bir mekan arıyoruz...Herkesin fikrini dinleyelim...
                                Cemil Usta

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X